Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Poslední dobou údajně chrápu. Řekla mi to kolegyně, když jsme sdílely pokoj na služebce, ale prý to není až tak hrozné jako u jejího manželaa druhou noc jsem se jen kontrolovala, abych ji nerušila a chrápala jsem prý stejně
Momentálně jsem bez partnera. Dříve si na to ale nikdo nestěžoval. Tak nevím, jestli je to věkem (je mi 37), nebo že jsem po dětech dost přibrala.
Průšvih je, že mám nový objev a ještě jsme spolu nic neměli, ale teď mám strach, že až dojde na první společnou noc, tak to bude i ta posledníOn je o 13 let mladší, sportovec, akorát dodělal vejšku a nastoupil k nám. Stejně z toho nic trvalého nekouká, ale já jsem zamilovaná jak puberťačka, tak proč si to neužít. Za 14 dní máme jet na společný víkend, tedy ještě s partou známých a jsme ubytovaní na společném pokoji. A já se bojím, že to bude pěknej trapas, tak mi poraďte, co mám dělat.
@Anonymní píše:
Poslední dobou údajně chrápu. Řekla mi to kolegyně, když jsme sdílely pokoj na služebce, ale prý to není až tak hrozné jako u jejího manželaa druhou noc jsem se jen kontrolovala, abych ji nerušila a chrápala jsem prý stejně
Momentálně jsem bez partnera. Dříve si na to ale nikdo nestěžoval. Tak nevím, jestli je to věkem (je mi 37), nebo že jsem po dětech dost přibrala.
Průšvih je, že mám nový objev a ještě jsme spolu nic neměli, ale teď mám strach, že až dojde na první společnou noc, tak to bude i ta posledníOn je o 13 let mladší, sportovec, akorát dodělal vejšku a nastoupil k nám. Stejně z toho nic trvalého nekouká, ale já jsem zamilovaná jak puberťačka, tak proč si to neužít. Za 14 dní máme jet na společný víkend, tedy ještě s partou známých a jsme ubytovaní na společném pokoji. A já se bojím, že to bude pěknej trapas, tak mi poraďte, co mám dělat.
Nespat ![]()
Přesně tak, nespat
Ale teda já když jsem trávila s nějakým chlapem první společné noci, tak jsme toho moc nenaspali
A stejně, chlapi většinou spí jako dřeva, nemyslím, že by ho to budilo. Já bych z toho takový drama nedělala ![]()
V lékárně na to prodávají nosní spreje, ale netuším, jestli opravdu fungují ![]()
@rezulka píše:
Přesně tak, nespatAle teda já když jsem trávila s nějakým chlapem první společné noci, tak jsme toho moc nenaspali
A stejně, chlapi většinou spí jako dřeva, nemyslím, že by ho to budilo. Já bych z toho takový drama nedělala
Aj aj, jedem už v pátek, dvě noc za sebou to nespaní asi nedám
Ale aspoň tu první noc se pokusím
![]()
@zuzkaholl fakt? Tak to zítra beru lékárnu útokem
I když to nepomůže, tak mi to snad neublíží. ![]()
A chrápeš i na boku??? chlap chrápe, ale jen když leží na zádech…
@SIMONA1234 píše:
A chrápeš i na boku??? chlap chrápe, ale jen když leží na zádech…
Prý jsem ležela naznak, ale nevím, jak to mám zjistit, jestli jak a v jaké poloze chrápu. Od kolegyně, to je ještě dobrý zjištění. Nejlepší by bylo, kdyby chrápal taky
ale co si pamatuju, tak mladý kluci skoro nechrápou ![]()
@Tarjei píše:
Normalne to rict predem vzdyt na tom nic nejni
to je zvlastni rict hele a predem se omlouvam ale dost chrapu tak snad se vyspis
ale jo chrape kde kdo i ja ldyz mam rymu takze nic hrozneho to neni ![]()
@AndreaS92 píše:
to je zvlastni rict hele a predem se omlouvam ale dost chrapu tak snad se vyspisale jo chrape kde kdo i ja ldyz mam rymu takze nic hrozneho to neni
Jo, tak kolegyním nebo kámoškám to klidně už budu hlásit dopředu. Jedna známá si vozí normálně na služebky špunty do uší a prý s tím spí i doma, tak alespoň už chápu proč ![]()
Ale hlásit to JEMU dopředu, to se fakt stydím ![]()
Ale už tu gůglím ty kapky proti chrápání, to je moje jediná spása. ![]()
To chce klid
Neměla jsi třeba rýmu nebo neležela jsi na zádech, že jsi chrápala? A i kdyby, tak počkat, až usne kolega a až potom jít spát. Ale tak či tak, není to věc, co by ubírala na atraktivitě. Druhý den se tomu můžete zasmát ![]()
Poslední dobou údajně chrápu. Řekla mi to kolegyně, když jsme sdílely pokoj na služebce, ale prý to není až tak hrozné jako u jejího manžela
a druhou noc jsem se jen kontrolovala, abych ji nerušila a chrápala jsem prý stejně
On je o 13 let mladší, sportovec, akorát dodělal vejšku a nastoupil k nám. Stejně z toho nic trvalého nekouká, ale já jsem zamilovaná jak puberťačka, tak proč si to neužít. Za 14 dní máme jet na společný víkend, tedy ještě s partou známých a jsme ubytovaní na společném pokoji. A já se bojím, že to bude pěknej trapas, tak mi poraďte, co mám dělat.
Průšvih je, že mám nový objev a ještě jsme spolu nic neměli, ale teď mám strach, že až dojde na první společnou noc, tak to bude i ta poslední