Chrápání a nový milenec :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9989
18.10.15 11:32

Zhubnout nebo spánkové studio :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398

To je jednoduché, počkat až usne on a třeba taky bude chrápat :mrgreen:, nebo prosouložit celý víkend :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030

Myslím, že strachy z chrápání ani neusneš. Užij si to, ono se toho na takový akci ani moc nenaspí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.10.15 11:37
@Anonymní píše:
Poslední dobou údajně chrápu. Řekla mi to kolegyně, když jsme sdílely pokoj na služebce, ale prý to není až tak hrozné jako u jejího manžela :oops: a druhou noc jsem se jen kontrolovala, abych ji nerušila a chrápala jsem prý stejně :( Momentálně jsem bez partnera. Dříve si na to ale nikdo nestěžoval. Tak nevím, jestli je to věkem (je mi 37), nebo že jsem po dětech dost přibrala.
Průšvih je, že mám nový objev a ještě jsme spolu nic neměli, ale teď mám strach, že až dojde na první společnou noc, tak to bude i ta poslední :( On je o 13 let mladší, sportovec, akorát dodělal vejšku a nastoupil k nám. Stejně z toho nic trvalého nekouká, ale já jsem zamilovaná jak puberťačka, tak proč si to neužít. Za 14 dní máme jet na společný víkend, tedy ještě s partou známých a jsme ubytovaní na společném pokoji. A já se bojím, že to bude pěknej trapas, tak mi poraďte, co mám dělat.

je to nadvahou zcela jiste…tedy pokud nemate rymu nebo horni cesty dychaci chycene.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.15 11:38
@Almira-Alm píše:
Zhubnout nebo spánkové studio :lol:

Tak bych řekla, že ty mý špeky je to, co ho bere nejvíc, kdybych zhubla, tak bych o něj přišla taky :zed: Spánkový studio do tý doby asi už nestihnu, ale popřemýšlím do budoucna. Ale jestli mi poradí taky, že mám zhubnout, tak jsem v rejži :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9989
18.10.15 11:41
@Anonymní píše:
Tak bych řekla, že ty mý špeky je to, co ho bere nejvíc, kdybych zhubla, tak bych o něj přišla taky :zed: Spánkový studio do tý doby asi už nestihnu, ale popřemýšlím do budoucna. Ale jestli mi poradí taky, že mám zhubnout, tak jsem v rejži :think: :mrgreen:

Jestli ho berou špeky tak ho třeba bere i chrápání :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.10.15 11:44
@KackaDoup píše:
je to nadvahou zcela jiste…tedy pokud nemate rymu nebo horni cesty dychaci chycene.

Moje mamka je jako nit a chrápe tak, že je ji slyšet přes dvě místnosti.
Když jsem poprvé spala u nového chlapa, přiznala jsem barvu.

• Asi chrápu.
  • To nevadí, já taky.

On se vyspal, já ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
18.10.15 11:46

@laducha nadvaha je vysoce rizikovy faktor u chrapani. Vetsina lidi zhubnutim prestava i chrapat…u me to plati 100%,jinak to muze byt problem v krku, chce to navstivit ORL. Rozhodne bych se s chrapanim nesrovnala ve smyslu ze to nic neni. A jeste jeden pripad, ne ze by to ustalo uplne, ale tchyne s tchanem chrapali vice, kdyz meli nevyhovujici postele s katastrofalnimi matracemi.
Jinak :mrgreen: :mrgreen: tak clovek sebe neslysi, ikdyz me treba moje zachrapani vzdy probudilo…ale toho druho strasne :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.10.15 v 11:52

• Citovat
  • Upravit
832
18.10.15 11:48

Bydlela jsem na byte se trema klukama kolem dvacitky a dva z nich chrapali jako pily :-D takze i mladi kluci chrapou a je sance ze i ten tvuj :-D
Ale jinak. chapu tve obavy, ja chrapu jen vyjimecne a taky jsem se driv pred pritelem stydela..ale vzal to v pohode, jen si ze me. obcas dela. srandu.
Kazdopadne kdyz jsme nekde na vikendu…jeste k tomu se spolecnymi prateli..tak vetsinou tomu spani moc nedame a kdyz se k nemu dostaneme, tak padnem, spime a vzbudi nas az budik :-) myslim zr to u vas bude stejne a on si tim padem niceho nevsimne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
18.10.15 11:48

@KackaDoup Myslím, že to řešila, ale chrápe pořád stejně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
18.10.15 11:54

Já chrápala strašně v těhotenství, ale fakt děsně, až sebou otec dítka škubal, budil se a měl noční můry :mrgreen:. A to jsem tvrdila, že vůbec nechrápu, až mě nahrál a fakt děs :oops:.Pak to trochu polevilo, ale někdy se zadaří. U mě je riziko nadváha, alkohol, zahlenění, spaní na zádech. Na břiše nechrápu nikdy, ale nikdy. Prostě ho musíš dostatečně sexuálně vyšťavit, aby se svalil a usnul jak poleno. Zbytečně se nenervuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.10.15 12:02

@KackaDoup no vida, na tý služebce ty postele byly fakt dost proleželý.
@Almira-Alm uznávám, možná blbě vidí, ale že by i blbě slyšel? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2325
18.10.15 12:53

Vyzkoušej sprej Adenol je to fakt jediná věc která pomohla mému příteli přestat chrápat, vyzkoušeno i u jiných rodinných příslušníků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.15 17:10

Já myslím, že pokud je to normální člověk, co nemá potřebu do někoho pořád rýpat, tak to pochopi, i kdyby na chrápání došlo ;) nenechat se tím stresovat a užívat se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí