Chrapot po pláči

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2692
21.8.13 11:23

Chrapot po pláči

Prosím poraďe, můj 14 měsíční prcek už čtvrtý den chraptí, nic jiného mu není. Mám pocit, že to má ze svého vzteklého řevu, když nechtěl před těmi čtyřmi dny jít spát, brečel usilovně asi 10 minut. Dřív taky třeba brečel a žádný chrapot nenastal, ale tentokrát možná brečel trochu víc..nevím. Myslíte, že je chrapot z breku? Nemohlo mu to nějak poškodit hlasivky? Mám ho vzít k doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11037
21.8.13 11:45

To bude v pořádku, neboj. Náš 18měsíční taky občas chraptí a 2.den je OK. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
21.8.13 11:49

Ahoj, nám se Budulínek poslední cca 2 týdny taky začal zničeho nic šíleně vztekat a ječet jak o život, až taky začal chraptit. Snažila jsem se, aby se při každém záchvatu vzteku rozptýlil a tudíž neječel a nenamáhal hlasivky, ale stejně jsem tomu nezabránila úplně :-) Po dvou třech dnech chrapotu to ale zase přešlo a už ječí „normálně“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
21.8.13 11:53

Díky za reakce :-) Mě právě zaráží, že už je to od neděle…ale je fakt, že to možná občas nějakým řevem přiživí…:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
21.8.13 12:01

Nenechat řvát. Moje rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
22.9.13 19:17

Ahoj, nám se teď stalo něco podobného. Adam měl před dvěma dny záchvat pláče (spíše křiku) jako nikdy a hned druhý den hrozně chraptěl, už je to druhý den a stále chraptí, už skoro nemůže křičet nevím, jestli s tím počkat nebo zajít k dr. Zatím se nám to nikdy nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2692
22.9.13 20:42

@Martule85 U nás to asi po 8 nebo 9 dnech odeznělo uplně samo, ale hlídala jsem, aby neplakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.9.13 06:57

Já se snžim ho nenechat plakat, ale někdz než člověk doběhne :). 8-9 dnů je dost dlouho. Uvidíme, počkáme, snad se to bude rychle zlepšovat. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí