Chrčí, ale neodkašlává

573
17.12.12 19:32

Chrčí ale neodkašlává

Zdar,
malej 15-ti měsíční je po viróze zahleněný, chrčí to v něm při dýchání (zvlášť při námaze, což znamená vždy - už je několikátý den bez teplot a řádí jako černá ruka :roll: ), občas odsaju průhledné hleny z nosu, a když už není zbytí, tak zakašle, ale potřeboval by si pořádně odkašlat, což ho nejsem schopná donutit… :cert: Ví, co znamená zakašlej, ale udělá to 1× z 10-ti případů. Prostě mu ty hleny asi nevadí :nevim: Znáte to u Vašich dítek též, nebo mám doma exota? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kettlery
17.12.12 20:02

Ja mela z toho zvuku, kdy maly dychal bez odkaslani a chrceło to v nem, uplnou husinu. On to proste nepotreboval a nekaslal. Takze ne, nemas exota. ;)

• Citovat
  • Upravit
2230
17.12.12 20:04

Já jsme na tohle dávala bylinkový siruop na uvolnění hlenů, ono jim to občas opravdu enjde ven

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.12.12 20:05

Malá měla před 14 dny katar průdušek - a úplně rezonovala :mrgreen: Asi to vnímaj jinak, já taky rostla a malá si v klidu hrála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9577
17.12.12 20:14

My máme malého 16 měsíců a chrčí jen v noci… ve dne nemá ani rýmu, ale v noci nemůže spát… máme zvlhčovač, dávám mu pod hlavu polštář, ale nic nepomáhá.. zítra jdeme na orl a jestli pan doktor nic neporadí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
17.12.12 20:38

Ne nemáš exota, kolikrát jsem podvědomě kašlala za něj jak mi to vadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.12.12 22:24

Dekuju, holky, uklidnily jste me :kytka: Uz kasleme cela rodina, a rikame Koukej, deda kasle, zakaslej taky! :roll: a prd… No proste to musim pretrpet, az to zahleneni nejak ustoupi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
17.12.12 22:26

Naše malá měla virozu, zahlenění, akorát že chrčení jí zůstalo, no vyklubal se z toho hemangiom svým růstem postupně zužující hrtan, kdyby to nepřešlo, ať vás někdo pořádně zkontroluje, u náš doktoři furt je ještě zahleněná, z toho se dostane. Jo prd:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.12.12 22:33

@Koblížek21 : No vidis, to jsou tedy veci… Ja vim, ze je to blbe takhle srovnavat, ale neco podobneho mel nas kocour, taky chrcel, tak ho operovali a byl to absces hluboko v krku, ktery mu jeste pak cistili a byl ok. No chce to sledovat, chrceni nesmi trvat moc dlouho nebo se nesmi zhorsovat. A jak to resili u Vas - operativne? A jste ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
17.12.12 22:44

@Irisa nene, bere léky na snížení krevního tlaku - jejich vedlejší účinnek je, že zmenšují toho zmetka, v únoru pojede do Motola na pár dní na bronchoskopii kontrolní, tak uvidíme. ale chce to aby nic nchytla, což je docela náročný, má ještě nemocný srdíčko, a kvůli tomu je na tyhle virový respirační nákazy dost náchylná.
Já to právě psala pro to, aby kdyby malej chrčel pořád, jste se nedali, a snažili se dostat třeba k nějakým odbornějším doktorům, protože třeba pediatrička mi řekla, že holt to bude mít no. Myslela, že má malá furt rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
17.12.12 22:46

@Koblížek21 : Ahaa, to jsou veci, tak dik a Vam drzim palce :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
17.12.12 22:47

@Irisa no já vám taky, ať je to fakt jenom ta rýma. :kytka: