Chřipka a nosní dutiny

815
16.2.13 20:35

Chřipka a nosní dutiny

Ahoj holky, už pátý den mám šíleně ucpanou jednu nosní dírku a strašně mě k tomu bolí čelisti, neustále bolestivě kýchám, motá se mi hlava a teče mi z nosu. Když dám hlavu do předklonu, tak mě bolí čelo, když vstanu, tak mi duní celá hlava. Před měsícem jsem si nevyzvedla prášky a sprej na alergickou rýmu. Mám si zajít radši k doktorce? Rýmu většinou přechodím, ale tohle je pátý den už a horší..Prosím o rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4406
16.2.13 21:20

@Leila90 ahoj,já to měla před týdnem…trpím na ucpané dutiny často, měla jsem i punkce, ale ted kojím, tak mi Dr. poradila koupit Bioparox, jsou to lokální ATB na stříkání do krku a nosu…brala jsem to poctivě 10dnů a zelená rýma a ucpané dutiny povolily…jo a ještě používám konvičku na průplach nosu RhinoHorn, proplachuji denně mořsk. solí, při nemoci i 4×denně…a do aromalapičky si dávám eucalyptus s citronem… :D přeji ti brzké uzdravení… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
815
17.2.13 13:34

Děkuji za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
17.10.13 17:01

Porad jsem hledala nejaky info jak se toho zbavit a nasla jsem jednu super vec co se osvedcila. Je to konvicka, urcena na proplachovani nosu. Do ni se nalije neco pres 200 ml vlazny vody se soli a proleje se tim nos tak, ze to leju do jedny dirky a druhou to vytyka. Musim rict ze to funguje na 100%. Mozna to zni drasticky, v podstate to vubec nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí