Chřipka a porod

4855
26.12.10 14:57

Chripka a porod

Ahoj holky mam celkem slusnou chripku a do terminu porodu nejakych 20 dni ale mam pocit jakoze to asi prijde driv.. :think: :cry:
Zajimalo by me jestli to nekdo zazil a jak to v porodnici probihalo preci jen je to nakazlive tak si rikam jestli by mi maleho vubec nechali na pokoji a celkove jak by probihala hospitalizace a samotny porod.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3321
26.12.10 15:15

ahoj, tak tohle jsem přesně zažila já…ale u samotného porodu, jako bych se zázračně uzdravila :mrgreen: , takže jsem si na chřipku ani nevzpomněla :-D . horší to bylo po porodu… :roll: to se mi to vrátilo i s úroky…sama jsem si vyžádala roušku, abych malou nenakazila…takže asi tak :-) , určitě ti jí brát nebudou,ale tu roušku ti asi " nabídnou" :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
26.12.10 15:26

A nemuze to malemu nejak uskodit.. Chytlo me to 23. obvodni uz jsem nestihla a na pohotovosti me vzit v tu chvili nechteli takze se lecim paralenem a morskou vodou.. :pocitac:
Nemam silu tlacit ani na velke takze se toho fakt bojim vubec si nedovedu predstavit ted rodit.. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
26.12.10 16:20

Ja to nezazila. Ale myslim si ze zenske telo v ten okamzik O zvladne neuveritelne veci. Kdyz budes kojit, je to i lek pro mimco. A navic mas jeste 20 dni, do te doby budes fit! Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
26.12.10 18:34
penalda píše:
A nemuze to malemu nejak uskodit.. Chytlo me to 23. obvodni uz jsem nestihla a na pohotovosti me vzit v tu chvili nechteli takze se lecim paralenem a morskou vodou.. :pocitac:
Nemam silu tlacit ani na velke takze se toho fakt bojim vubec si nedovedu predstavit ted rodit.. :-(

Myslím, že by bylo dobré dojít si za obvodní lékařkou, může ti nasadit antb. které by ti mohli rychle ulevit :-) , pokud na antb. nebude, tak to určitě mimi neublíží a ty porod taky zvládneš :palec: , opravdu si v tu hodinku na chřipku ani nevzpomeneš :lol: . Já měla i hrozný kašel, říkala jsem si, že se jim tam začnu určitě dusit, když budu prodýchávat ty kontrakce, ale nic tkového se opravdu nestalo :palec: . Až po porodu, se mi to zase vrátilo…i s úroky :roll: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
26.12.10 19:01

Zkus oscilococcinum, to se v tehu muze, a mne pri virozach pomaha :wink: Jinak Te nepotesim, ja mela fakt hnusnou chripku v cca 36tt a asi 4 dny po vyleceni jsem porodila (37+6), bylo to zpusobene asi tou chripkou, mala mi v te dobe nepribyvala a pak mi praskla voda. Kazdopadne vse OK, jen prte melo 2590g, takze drobecek. A to odhad 2600g jsem mela uz 2-3 tydny predtim, takze pri chripce asi nemela z ceho brat, chudatko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí