Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
ahoj zrovna řeším to samé ![]()
o víkendu na výlete mě asi nějak ofouklo nebo co, a ted mám chřipajznu jak vyšitou, celou dobu si přeju at už porodím, a ted malýho ukecávám jestli by mi ještě nedal chvilku na uzdravení ![]()
držím ti palce k brzkému uzdravení
Ahojte vsem, chtela jsem se zeptat, jestli mate nektera za sebou porod a meli ste chripku?? Mam tyden pred TP a dneska me to silene zmohlo…Pali me prudusky, mam teplotu a bojim se, ze kdyz to na me prijde, ze to proste nedam(cekam treti mimi a strasili me, ze bude driv)…Co se dela v takovemto pripade? Dekuji ![]()
Ahoj chtěla bych se optat..
mám za 5 dní termín porodu a už dva dny mě zlobí bolest v krku, hlava a rýma..
dnes ráno když jsem se vzbudila tak nemůžu už ani polknout..:( mám strach aby to na mě nepřišlo a nejela rodit a prcka nějak nenakazila..:(
No a zajít k doktorovi? Jestli je to angína, antibiotika ti stihnou zabrat..
@telezska
prcek bude v pohode, bude mit imunitu od tebe.
ale tobe by mohlo delat dost problem udychat porod. zkus co se da - inhalace, stavu z cibule, caje…hlavne lezet a nabirat sily ![]()
No právě že dneska dr. neordinuje.. a přitížilo se mi až dne přes noc..
Tak bud pohotovost a nebo si v lekarne zkus koupit Bioparox - jsou to ATB ve spreji, ty by na ten krk mohly zabrat. Doktorka mi je v tehotenstvi povolila.
@telezska měla jsem to úplně stejně… jenže já už byla v termínu a měla jsem 3 dny vysoké horečky a bylo mi hrozně zle. Měla jsem jít zrovna na monitory tak jsem t ořekla doktorovi a dostala jsem antibiotika… hned po druhém prášku mi bylo líp a vyléčila jsem se ještě před porodem, takže určitě doporučuji zajet na pohotovost nebo klidně i do porodnice
nechej si předepsat antibiotika a cca za 3 dny budeš jak rybička ![]()
Rodila jsem z chřipkou a bylo to dost na prd, navíc jsem měla kašel, další maminky nadávaly, že jim nakaazím miminka, no pakárna.
Snad se z toho brzo dostaneš.