Chřipka ve 3 trimestru

24
28.3.23 08:48

Chřipka ve 3 trimestru

Ahoj, jsem ve 34tt od minulého týdne mě trápí rýma a ucpaný nos, dnes se ještě přidal dráždivý kašel.
Je to v tomhle týdnu pro miminko nějak nebezpečné?
Beru sirup Stopkašel tak snad brzy zabere :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11889
28.3.23 08:54

Taky sem měla nachlazeni kašel, rýma, bolavý krk, klouby..proste viróza…pro mimčo to nebezpečné nijak zásadně není. Jen kdybys měla velké záchvaty toho drazdiveho kašle tak radši k lékaři aby předepsal něco na utlumeni. Mohlo by to dráždit dělohu ;) držím palce ať se brzy uzdravíš. Já sem si to prožila týden před plánovaným císařem a ještě v porodnici mě občas přepadl záchvat kašle..a musím říct že snažit se kašlat po císaři je teda fakt super… :zed:

Příspěvek upraven 28.03.23 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
28.3.23 09:44

Já myslela, že chřipka, a ono jen běžné nachlazení. No u chřipky by to bylo hodně blba situace, hrozně vyčerpává organismus a má vysoké horečky. Nachlazení nemusí nijak vadit, já v těhotenství u obou dětí měla min 2×. Zkuste inhalace Vincentky nebo se velmi lehce naparit obličej nad horkou vodou. To uvolní dutiny. Inhalace Vincentky skrze inhalátor zase zvlhčuje sliznici a tlumí kašel. Nemá pak tendenci slézt do dolních dýchacích cest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36322
28.3.23 10:35
@New27 píše:
Ahoj, jsem ve 34tt od minulého týdne mě trápí rýma a ucpaný nos, dnes se ještě přidal dráždivý kašel.
Je to v tomhle týdnu pro miminko nějak nebezpečné?
Beru sirup Stopkašel tak snad brzy zabere :zed:

Nebezpečné jsou vysoké horečky. Rýma a kašel ne.
Já jsem měla v 37 týdnu covid :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky