Kyselina listová az v těhotenství

Anonymní
27.3.23 17:24

Kyselina listová az v těhotenství

Zdravím Vás, jsem tu nová
Nečekaně jsem otěhotněla a doktor mně doporučil kyselinu listovou, která se ale má uzivat již 3 měsíce před početím.
Docela mě to vyděsilo, protože jsem žádné vitaminy nebrala, začnu až teď.
Je tu některá která také začala uzivat vitaminy až když byla těhotná? Mám teď strach co bude

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35995
27.3.23 17:26

Já bych řekla že valná většina nebrala žádný vitamíny před otěhotněním :nevim: nemáš se čeho bát. Vždyť spousta holek je těhotných neplánovaně, nebo třeba jako já nebrala dva roky vitamíny aby náhodou nebyla těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36322
27.3.23 17:30

U dvou dětí jsem ji brala před. U třetího co bylo neplánovaně tak až po zjištění těhotenství a ještě jsem u toho kojila. Žádný následky to nezanechalo.
Takže klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LindenSkyHope
27.3.23 17:30

Jestli tě to potěší, tak jsem zobala všechno poctivě, stravovala jsem se ukázkově, nejsem žádný pecivál a víš co, dítě mám dost nestandardní. Zdravé děti se rodily, když to zaženu až do extrému, i v lágrech. Takže se hlavně zbytečně nestresuj, to je solidní základ.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.3.23 17:37

Ano po celé těhotenství. Začla jsem po potvrzení a končila s krabičkou asi 4 dny před termínem. Kromě kl a doporučených léků jsem nebrala nikdy nic. ;) ;)
Důležitá je vnitřní pohoda :*

• Citovat
  • Upravit
11889
27.3.23 17:47

Tak doporučuje se to ale vyloženě nutné to není brát před početím…ani u jednoho těhotenství jsem nebrala. Vitamíny před…první bylo neplánovaně a u druhého když jsem si je šla koupit že je začnu teda brát predem tak jsem už těhotná byla jen jsem o tom ještě nevedela :lol: nikdo jsme totiž nečekali že se nám to podaří hned v prvním cyklu po vysazení HA.. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.3.23 17:50

Žádný vitamíny nepotřebuješ. V našich zeměpisných končinách mají fatální deficit tak možná anorektičky. Nenech se vyděsit.

• Citovat
  • Upravit
950
27.3.23 18:05

Já jí nebrala před těhotenstvím a ani během těhotenství. Děti mám zdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
27.3.23 18:20

I kdybys nebrala nic celé těhotenství, nic se nestane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5664
27.3.23 19:07

Jedlý naše matky a babičky kyselinu listovou před i v těhotenství? A přežilo lidstvo? Tak vidíš… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18763
27.3.23 21:27

Brala jsem od zjisteni a stacilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2004
27.3.23 21:44

Já šla na první kontrolu potvrzení těhotenství někdy v 6.tydnu, tak se mě doktor zeptal, zda beru kys. listovou..já nevěděla že se má brát 🤣 děti mám zdravé 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí