Lékařská spřá zpráva z pohotovosti

13
27.3.23 16:39

Lékařská spřá zpráva z pohotovosti

Ahoj holky,

V neděli jsem byla na pohotovosti s rozsáhlou mykózou, kde mi sdělila lékařka informace o zkráceném děložním čípků. Dost mě to vystrašilo protože bych nerad porodila dříve jsem 23. týdnu. Před 12 mi lety jsem prodělala rozsahu konizaci děložního čípků tak je to možný tím, sdělila jsem zprávu svojí lékařce ta mi řekla že děložní čipek je úplně v pořádku co si o tom myslíte vy.
V správe zni hladky vag. čipek, polotuhý, sakrálně, na 1/2 fakangy, klenby volné, PV neteče.
Jedna lékařka řekne je zkrácený a druhá že je to v pořádku tak já už nevím

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
27.3.23 16:55
@mulan1 píše:
Ahoj holky,

V neděli jsem byla na pohotovosti s rozsáhlou mykózou, kde mi sdělila lékařka informace o zkráceném děložním čípků. Dost mě to vystrašilo protože bych nerad porodila dříve jsem 23. týdnu. Před 12 mi lety jsem prodělala rozsahu konizaci děložního čípků tak je to možný tím, sdělila jsem zprávu svojí lékařce ta mi řekla že děložní čipek je úplně v pořádku co si o tom myslíte vy.
V správe zni hladky vag. čipek, polotuhý, sakrálně, na 1/2 fakangy, klenby volné, PV neteče.
Jedna lékařka řekne je zkrácený a druhá že je to v pořádku tak já už nevím

Dekuji

Tak konzultace s dalším lékařem?
Mám obdobnou zkušenost, kdy mi na pohotovosti při břišní příhodě proklepl doktor i spodek a podivoval se nad velkou dělohou, totéž můj lékař nefrolog téměř při každé kontrole.
Obratem jsem řešila na gynekologii, díval se jeden, pak druhy a pro oba gynekology to bylo v normě.
Radost z toho nemám, protože se rozporují dost, ale víc pro to udělat nemohou.

• Citovat
  • Upravit
6061
27.3.23 17:13

Tak hlavně pořádně přeléčit tu mykózu, protože porodit dřív můžeš třeba právě kvůli tomu zánětu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.3.23 17:34

@Whitedog mykoza sa lepsi s hodiny na hodinu, mala som ju spise z vonku, nepalilo ma to ani zaden vytok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí