Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj jsem 40+3tt a chci se zeptat zdali jde na vlastní žádost vyvolat porod když už je vlastně miminko donošené děkuji za odpovědi
Přístup se bude lišit dle vybrané porodnice, ale obecně vzato by k vyvolávání měla být indikace a nikoliv pouze „chci to“. Zeptej se přímo ve tvé vybrané porodnici. Přeji zdravé miminko.
@Bruca234 píše:
Ahoj jsem 40+3tt a chci se zeptat zdali jde na vlastní žádost vyvolat porod když už je vlastně miminko donošené děkuji za odpovědi
Nech si udělat Hamiltona a nech to na miminku.
@Bruca234 píše:
Ano, jde to. Programovaný porod. Upravuje ho vyhláška. Měla jsem tak poslední. Paráda po všech stránkách. Vím, že jsem udělala dobře.
Potermínová gravidita s sebou nese jisté riziko pro matku i dítě, které každým dnem stoupá, i když nejde o pravé přenášení. To je až po 14 dnech. Až se něco stane, nikdo jiný to za Tebe neodžije.
Hamilton nevím, jestli udělají. Dnes se upouští od vnitřního vyšetřování a takových manipulačních manévrů. I při tom programovaném porodu mě vnitřně vyšetřovali jen sporadicky.
To zalezi ma konkretni porodnici.
Jen pocitej s tim, ze vyvolavany porod s sebou nese riziko komplikaci a muze skoncit i akutnim cisarem.
Hamilton. Buď se to rozjede nebo ne. Pokud jsi v termínu tak spis jo. Já porodila do 10h. Bezbolestne a nenásilné.
Zeptej se přímo ve své porodnici a uvidíš. Držím palce ![]()
Můj 1. porod vyvoláván dva dny po termínu, po 18h ukončeno akutní SC.
@Kočka nedomácí
Děkuji dnes mi udělala paní doktorka Hamilton hmat tak uvidíme kdyby náhodou nic tak už ve čtvrtek mi porod vyvolají
@Ann94
Já jdu na vyvolání budu 40+6 ve čtvrtek včera mi Dělala Hamilton a stále nic tak to vypadá že budu muset na vyvolání
@Bruca234 Tak přeju hodně štěstí, ať to mate co nejdřív za sebou. Mě zabrala až třetí tableta a rodila jsem druhy den.