Léčba chronických gynekologických zánětů

Anonymní
26.2.20 13:33

Chronické gyn. záněty - léčba

Ahoj holky,

už jsem úplně zoufalá. Neustále mě trápí záněty způsobený např. bakterií ureaplasma. Doktorka už na mě vyzkoušela všelijaký antibiotika, globule a nic… Nejím sladké, bílému cukru se vyhýbám a snažím se co i nejméně používat bílou mouku. Hygienu dodržuji, nosím volné spodní prádlo, používám probiotické tampóny, tampóny do vody, při sexu vždy kondom atd atd… Je vůbec možné se toho někdy zbavit? A co pomohlo vám? Nějaké rady a tipy? Předem moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
196
26.2.20 13:49

Ahoj. Měla jsem to samé. Dr mi nechala udělat autovakcinu, ted beru 3 dávku a zatím v pohodě. Jinak zatím beru i probiotika, horem denně, dolem 1× týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
26.2.20 13:51

Tampony jsem musela úplně přestat používat, přešla jsem jenom na neparfémované vložky, také neparfémovaný toaletní papír. přešla jsem i na přírodní kosmetiku (mýdlo, sprcháč) Bavlněné spodní prádlo, které peru v přípravku pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.20 14:34

@stelamal taky už jsem byla na imunologii a nabízeli mi to. Zdá se mi to jako nejlepší řešení. Jen mě trápí blbá otázka… :roll: :lol: to se potom, co do sebe dostáváš víc a víc těhle breberek příznaky nezhoršují?

• Citovat
  • Upravit
196
26.2.20 16:49

Já jsem to řešila s gynekoložkou, vakcínu mi dělali na Bulovce. Dr. mi řekla, že se to pravděpodobně v průběhu užívání zhorší, ale zatím nic. A na papírech co jsem k tomu dostala je bez kontraindikací… Dneska jsem začala brát třetí dávku, tu největší, tak uvidíme. Ale i kdyby, hlavně ať to už proboha zabere a mám do budoucna klid. Měla jsem ty mykózy několikrát ročně a vloni od září do prosince vlastně nepřetržitě, takže pořád u dr., těch peněz co jsem nechala v lékárně a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.3.20 16:41

Ahoj, mám úplně to samé, ureaplasma mě trápí už od června 2019 měla jsem už všechny atb které je možné v Česku dát… Vždy mi je dá a potom když se dělají další testy tak už ty ATB nejsou účinné… Jsem z toho na šišku. S přítelem by jsme chtěli miminko… Teď když jsem byla na gynekologii naposled tak mi řekla že mám zánět a že se jí to vůbec nelibi… Že mi nebude dělat kontrolní testy na ureaplasmata ale budeme léčit ten zánět… Hlavně už od června nemam menstruaci… Měla jsem ji jen když mi pichla vyvolavacku tak jsem to dostala v listopadu potom už zase nic… Mám hrozny strach že to nepůjde vyléčit :(… Teď na ten zánět mám macmirror.. čípky a mast… V pondělí mám volat kvůli vzorku moči jestli se tam něco nenašlo… Tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 10:12

@Janazezulka No je to hrůza. Já jdu tento týden zase na stěry a je mi úplně jasné, že se nic nezměnilo. Jsem z toho na palici už :roll: Asi půjdu do té autovakcíny…

• Citovat
  • Upravit
2.3.20 19:23
@Anonymní píše:
@Janazezulka No je to hrůza. Já jdu tento týden zase na stěry a je mi úplně jasné, že se nic nezměnilo. Jsem z toho na palici už :roll: Asi půjdu do té autovakcíny…

Já jsem z toho už taky hotova… Vždy když jdu na kontrolní stěry vím jak to dopadne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí