Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já po prvním porodu spinila 2 měsíce v kuse pak to přestalo, prostě to šestinedělí trvalo déle než 6 týdnů no ![]()
Jo, u prvního cca 2 měsíce v kuse.. U druhého asi kvůli masivnímu krvácení 14 dní a hotovo.. Těžko odhadovat.. Kdyby se ti něco nezdálo, šup k dr ![]()
Teď v červenci třetí porod, krvácení/spuneni i po sestinedeli a musela jsem na kyretaz… vše proste samo neodeslo. I po zákroku jsem byla kontrolována protože všechno se ani při zákroku nedalo odstranit, ale pak jsem jednorazove zskrvacela a ten zbytek naštěstí sám odešel.
Já jsem taky špinila asi 9 týdnů, už jsem si začínala myslet, že to nikdy nepřestane ![]()
Gynekolog mi řekl to samé co tobě a v přijít okamžitě v případě bolesti břicha.
Byl to můj druhý porod. Po prvním jsem krvácela a pak to přestalo a vše v pořádku. Tak uvidím. Aspoň mě uklidnilo, že se tomu možná vyhnu, když jste to tak některé měly a na žádný zákrok jste nemusely.
Doktor mluvil o případné hysteroskopii. To je to samé co kyretáž? Dělá se ta hysteroskopie bez narkózy?
Ahoj holky,
jsem 7 týdnů po porodu. Krvácení (trvající cca 14 dní po porodu) přešlo ve špinění a špiním stále. Některý den ne, ale obvykle ano, jen trošku, někdy krev červená, někdy růžová, někdy jen výtok do žluta.
Na kontrole po šestinedělí mi gynekolog řekl, že něco malinko v děloze zůstalo a kdyby špinění nepřestávalo, tak ať za cca 1-2 měsíce přijdu na kontrolu a provede se vyčištění. Kdybych začala víc krvácet, tak mám přijít hned.
Chci se zeptat, jestli s tím máte někdo zkušenost. Vyšel ten zbytek přirozeně, přestalo špinění a bylo vše ok?
Díky za odpovědi.