Chronický průjem

Anonymní
18.12.20 11:36

Chronicky prujem

Ahoj holky,
v pondělí jdu s tím k doktorce, tak uvidim co a jak. Ale i tady bych se chtěla tak dopředu zeptat. Trápí mě střídání normální stolice s průjem, třeba 3 dny ok, 4 dny ne, týden ok, a pak zas ne a jde to už tak cca 1.5 měsíce. Naštěstí nějaká krev, hlen jsem neviděla, úbytek váhy taky ne a není to průjem, že bych musela běhát na záchod, ale prostě jdu, když je to třeba. Třeba dopoledne 2-3× a pak už nic.
Nevíte, co to může být? Jak třeba probíhá vyšetření u doktora? Trochu se toho bojím :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.12.20 11:38

Jeste bych ráda dodala, léky neberu, jen antikoncepční náplast. Průjem se dostaví vždycky, když mám odpolední, tak před. Když mám ranni, tak v pohodě

• Citovat
  • Upravit
20899
18.12.20 11:39

Jidelnicek jsi vubec neupravovala? To by bylo asi prvni co bych sledoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
18.12.20 13:19

Drazdivej tracnik? Asi, kdyz na Tebe pusobi prace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.12.20 18:27

Taky bych řekla, že dráždivý tračník. Jinak doktor tě podle me jen vyslechne a něco předepíše, popřípadě udělá kultivaci - výtěr na nějaké bakterie, si myslím, nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
24.12.20 14:39

Možná byste mohla zvážit, zda nezkusit nějaké trávicí enzymy - pokud se problém třeba objeví cca 2 hodiny po jídle a je průjem jakoby takový záchvatovitý, tak může být skutečně problém se špatně fungující slinivkou, možná i žlučníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí