Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jeste bych ráda dodala, léky neberu, jen antikoncepční náplast. Průjem se dostaví vždycky, když mám odpolední, tak před. Když mám ranni, tak v pohodě
Jidelnicek jsi vubec neupravovala? To by bylo asi prvni co bych sledoval.
Taky bych řekla, že dráždivý tračník. Jinak doktor tě podle me jen vyslechne a něco předepíše, popřípadě udělá kultivaci - výtěr na nějaké bakterie, si myslím, nevím.
Možná byste mohla zvážit, zda nezkusit nějaké trávicí enzymy - pokud se problém třeba objeví cca 2 hodiny po jídle a je průjem jakoby takový záchvatovitý, tak může být skutečně problém se špatně fungující slinivkou, možná i žlučníkem.
Ahoj holky,
v pondělí jdu s tím k doktorce, tak uvidim co a jak. Ale i tady bych se chtěla tak dopředu zeptat. Trápí mě střídání normální stolice s průjem, třeba 3 dny ok, 4 dny ne, týden ok, a pak zas ne a jde to už tak cca 1.5 měsíce. Naštěstí nějaká krev, hlen jsem neviděla, úbytek váhy taky ne a není to průjem, že bych musela běhát na záchod, ale prostě jdu, když je to třeba. Třeba dopoledne 2-3× a pak už nic.
Nevíte, co to může být? Jak třeba probíhá vyšetření u doktora? Trochu se toho bojím