Chronický stres, příznaky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anna.Pot
22.8.16 09:19

chronický stres

Ahoj, potřebuju poradit s touhle věcí. Měl někdo z vás chronický stres? A jaké měl příznaky?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64992
22.8.16 09:27

Je to pořád dokola, jen měníš nicky. Ale je fakt, že byla chvíli pauza. Byla jsi na táboře? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.16 09:32

Já ho mám a z něj se samozřejmě dostávám k různým fyzickým nemocem, jako jsou vředy, dráždivý tračník, dokonce i žlučník :nevim: Nejlepší je se stresu zbavit, což u mě moc nejde, podnikám a prostě ten stres zůstane, musela bych skončit z prací, což neudělám :mrgreen: zbytek stresů jsem odstranila a stav se rapidně zlepšil :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anna.Pot
22.8.16 09:34
@Anonymní píše:
Já ho mám a z něj se samozřejmě dostávám k různým fyzickým nemocem, jako jsou vředy, dráždivý tračník, dokonce i žlučník :nevim: Nejlepší je se stresu zbavit, což u mě moc nejde, podnikám a prostě ten stres zůstane, musela bych skončit z prací, což neudělám :mrgreen: zbytek stresů jsem odstranila a stav se rapidně zlepšil :pankac:

A jaké jsi měla příznaky?

• Citovat
  • Upravit
Anna.Pot
22.8.16 09:39

No, zatím zadny. Trpím na úzkosti, ale teď se bojím ze mám jednu nemoc, takže potřebuju vědět, jaké jsou ty příznaky.

• Citovat
  • Upravit
1767
22.8.16 09:42
@Anna.Pot píše:
No, zatím zadny. Trpím na úzkosti, ale teď se bojím ze mám jednu nemoc, takže potřebuju vědět, jaké jsou ty příznaky.

Ty jsou u různých lidí hodně různé - já měla třeba extrasystoly srdce a třes rukou i v klidu, ale jiná ti zas řekne, že měla průjem nebo migrény… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.8.16 09:42
@Anna.Pot píše:
:mrgreen: Karol, nech se vyšetřit u psychiatra, tam je základ ;) Jinak ano, trpěla jsem chronickým stresem, sesypala jsem se po zdrav. stránce dokonale. Příznaky? pořád zdrav. problémy bez zjevné příčiny..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.Pot
22.8.16 09:57
@martina.se píše: :mrgreen: Karol, nech se vyšetřit u psychiatra, tam je základ ;) Jinak ano, trpěla jsem chronickým stresem, sesypala jsem se po zdrav. stránce dokonale. Příznaky? pořád zdrav. problémy bez zjevné příčiny..

a jak dlouho u vas trvalo než se normální stres stal chronický?

• Citovat
  • Upravit
72725
22.8.16 10:09
@Anna.Pot píše:
a jak dlouho u vas trvalo než se normální stres stal chronický?

cca 3 roky.. ale to byl zápřah, šichty 24 h, doma blázinec atd.. to není jen tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.Pot
22.8.16 10:17

Bo ha mám ty úzkosti cca třičtvrtě roku, zezacatku úzkost která trvala pár hodin nebo i pár dní, ale teď už jsem ve stresu skoro pořád a proto se bojím, že mám chronický stres

• Citovat
  • Upravit
70
22.8.16 10:39

@Anna.Pot také jsem chronickým stresem ( panikou ) trpěla cca rok než jsem se z toho dostala, brala jsem i antideprisiva miraklide a neurol ale vůbec mi to nezabralo. Když se blížila cesta někam kde jsem se tešila bolel mě žaludek jak kdyby viróza cely den sem prolezela, nebo me chytl mocak musela jsem furt ale furt chodit curat, vecer mi busilo srdce nemohla jsem spat až nakonec mi pomohl jeden zajimavy clanek který me posunul nekam jinam, doplnila jsem vitaminy, které mi asi nejspis chybeli pro stresu a zmenila uplne pristup.. dnes jsem uz v poradku a to opravdu neberu zadnou chemii dobře spim a jsem spokojena kdyby jsi chtěla přeposlat ten clanek nebo poradit vitaminy pisni mi do zprávy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna.Pot
22.8.16 11:10
@Aisha11 píše:
@Anna.Pot také jsem chronickým stresem ( panikou ) trpěla cca rok než jsem se z toho dostala, brala jsem i antideprisiva miraklide a neurol ale vůbec mi to nezabralo. Když se blížila cesta někam kde jsem se tešila bolel mě žaludek jak kdyby viróza cely den sem prolezela, nebo me chytl mocak musela jsem furt ale furt chodit curat, vecer mi busilo srdce nemohla jsem spat až nakonec mi pomohl jeden zajimavy clanek který me posunul nekam jinam, doplnila jsem vitaminy, které mi asi nejspis chybeli pro stresu a zmenila uplne pristup.. dnes jsem uz v poradku a to opravdu neberu zadnou chemii dobře spim a jsem spokojena kdyby jsi chtěla přeposlat ten clanek nebo poradit vitaminy pisni mi do zprávy :mavam:

A jak douho ti trvalo než se u tebe stal normální stres chonickym?

• Citovat
  • Upravit
Anna.Pot
22.8.16 21:50

Už nikdo jinak chronický stres neměl?

• Citovat
  • Upravit
28.7.20 19:34

Na tohle je dobre magnezium a taky něco na klidne spaní, třeba sleepnox. Pomuže to. Aspon mě to pomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí