Chronický zánět močových cest a těhotenství

Anonymní
10.10.16 11:18

Chronický zánět močových cest a těhotenství

Zdravím vás :mavam:

Asi to bude delší, za což se omlouvám. Jen už nevím, kam se obrátit. Asi se potřebuji už prostě jen svěřit.

Odmalička jsem náchylná k zánětům močových cest, ale poslední rok a půl ho mám prakticky neustále. Mám ATB vždy minimálně 2× do měsíce, už jsem imunní téměř vůči všem antibiotikám. Vystřídala jsem 7 urologů v několika městech, zkusila desítky alternativ přes bylinky, tinktury, homeopatika a různé terapie, bezúspěšně. Bolest je nepřetržitá a nejsem schopná normálně fungovat. Je mi teprve 20 let, ale přijde mi, že z života zatím mnoho nemám - je pro mne problém v mém stavu dojít si nakoupit. :(

A teď jsem do toho všeho ještě otěhotněla s novým přítelem. Potrat radikálně odmítám, to píši rovnou. Na miminko se nesmírně těším, vždycky jsem chtěla být matka, už odmalička. Jenže mám strašný strach, že moje nemoc miminku nějak ublíží. Už proto, že doktoři moc nechápou, co mi vlastně je. A pokud mi nasadí nějaké nebezpečné léky pro mimčo, nevím, co bude dál. A pokud je brát nebudu, tak taky nevím, co bude dál. Dá se vůbec normálně porodit, když vás i bez miminka pořád něco bolí? :( Bojím se, že ji ani nedonosím, jak jsem vyčerpaná… Ano, píšu „ji“, přejeme si holčičku. :srdce: Ale ten strach, strach, že to nezvládnu, ten je veliký.

Kéž bych se mohla uzdravit.

Děkuji za vyslyšení. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1398
10.10.16 11:23

Zoušela jste blokurimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 11:28
@Majkelka píše:
zoušela jste blokurimu?

Přímo tuto značku ne, ale D-manosu beru neustále od značky Uroval, jen čistý monosacharid bez příměsí.

• Citovat
  • Upravit
Janli
10.10.16 14:31

Vůbec se tím netrap. Dneska je spousta antibiotik vhodných i pro těhotné. Jen počítej s tím, že je nejspíše budeš brát celé těhotenství. Mě jeden expert v nemocnici přehlídnul zánět močových cest a do konce těhotenství jsem měla několikrát zánět ledvin. Dostala jsem spoustu antibiotik i analgetik a miminko bylo naprosto v pořádku. Dneska si s tím umějí lékaři poradit. Jen je potřeba to řešit co nejdříve.

• Citovat
  • Upravit
3
10.10.16 14:43

MOČOVÉ CESTY:-to zabere

ACHIOTE, CAMU CAMU, COLA DE CABALLO, CHANCA PIEDRA, TAHUARI, LAPACHO, UBOS, VILCACORA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
10.10.16 14:59

Neboj, dá se všechno:-). Jak to máš se sexem, když máš chronické bolesti? A jaké bakterie Ti ti urologové našli? Testovali tě na chlamydie a ureoplazmy? Trvalý zánět si nedovedu moc představit, to musí být otravné…ono často taky bývá zánět po pohlavním styku, ať už kvůli nákaze - partneři si to pak předávají dokola, někdo mívá často záněty právě ze sexu, protože to může poranit nebo podráždit močovou trubici..být tebou, tak rozhodně sex během těhotenství s takovým problémem nechám být. Jinak hodně štěstí a co nejpohodovější těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
10.10.16 15:06

Ahoj taky jsem jeden čas trpěla na záněty. Pak jsem si sama naordinovala protikvasinkovou dietu a jsem bez zánětu. Ale radši se na to zeptej doktora, páč je tam opravdu hodně omezený jídlo. Ale když se to naučíš a budeš jíst správně určitě není nutné hladovět. Přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.16 15:15

@Janli Moc díky za reakci. :hug:
Klidně budu brát cokoliv, abych se uzdravila, jen jsem měla strach, aby to nějak neovlivnilo mimíse. Jsem teprve v počátku těhu, tak to prokonzultuji s gynekologem. Děkuji, uklidnila jsi mě. :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.16 15:21

@Schery Děkuji, dost z těch názvu je mi cizí, mrknu na to! :palec:

@alatheia1 Se sexem to mám všelijaké, většinou to bolí. :( Občas mám ale i světlejší chvilky, plus když se najde správná poloha. Ale nesmí styk trvat moc dlouho, jinak se mi vše zhorší. A hups, i z toho mála je teď v břiše prcek :lol: S tímhle raději už moc neriskuju…
Urologové mi většinou najdou klasickou e-coli, tu přeléčí a pak mi tvrdí, že jsem v pořádku - ale bolesti mám stále. Testovali mě na ureaplazma i chlamydie, vše negativní. Na gynekologii také žádný nález. Nevím, co si o tom pořádně myslet a oni taky ne :?
Jinak partner by měl být v pořádku. Vlastně si ani nemáme co předávat, když bakterie mi nenašli. :think: Je to jako by byla v háji nějak ta sliznice… nevím, moc tomu nerozumím.
Děkuji :hug:

@Namby Já na kvasinky tolik netrpím, občas se ozvou po ATB, ale hned nasadím Gynocaps plus omezím cukry a mouku a jsem v pořádku, lactobacily užívám průběžně neustále. Jinak jak jsem psala výše, na gyndě jsem taky bez nálezu :think:

• Citovat
  • Upravit
1398
10.10.16 19:42

Vážně to za to stojí. mně žádné uroval přípravky nikdy nepomohly, vždy jsem skončila na tb, ale tohle zabere vždy už první den a není to nijak drahý. takže dle mě za zkoušku stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.10.16 10:35

@Majkelka Díky, zkusím to. Dneska si to koupím a dám vědět. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.10.16 14:18

@Majkelka Tak Blokurima moc nepomáhá. Ani podle jejich dávkování… Navíc jsem teď byla u uroložky a ta říkala, že zánět na ATB to není.. a všechny ATB mi v těhotenství stejně zakázala. Místo toho mě poslala na psychiatrii a řekla, ať se o mě postarají tam. To fakt dává smysl. :zed:
Takže mi nezbývá než to přetrpět a věřit, že se bude dát nějak rodit i s těmahle bolestma. Achjo. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex