Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravim, chtel se k vam nekdy vratit byvaly pritel po tom, co se s vami rozesel? Pokud ano, po jake dobe a jak to dopadlo? Myslite ze je pravidlem, ze muzi po urcite dobe lituji rozchodu? ![]()
Chtel a ne jeden, co si tak vzpominam tak asi tri byvaly, z toho jeden se se mnou rozesel, druheho jsem pustila k vode ja a s tim tretim to tak nejak postupne vysumelo, ale pravidelne sexchute na mne mel jeste dalsi rok…
Ten co se rozesel se mnou byl vytrvaly, zkousel to na mne dalsi dva roky. Kdyz byl rok sam, tak jsem to i chapala, ale kdyz po roce a pul uz mel stalou pritelkyni, tak jsem nechapala a bylo mi z nej na
. Jeste kdyz jsem uz byla vdana a tehotna, tak mi jeste v tehotenstvi nabizel sex ![]()
Chtěl mne zpět a to po více jak roce. Mobil jsem neměla, tak poslal mejl, jak byl hloupý a že by mě chtěl zpět. Mejl se nějak záhadně ztratil. ![]()
Pak jsme se ještě jednou nebo 2× „potkali“ po ICQ a já zjistila, že se vůbec nezměnil. Jsem ráda, že s ním nejsem, i když jsem tehdy dostala kopačky já a opravdu velice těžce jsem to nesla a to snad až do okamžiku, kdy jsem potkala svého nynějšího manžela… A když jsme se domluvili, že to spolu zkusíme, tak se ozval právě ten bývalý… ![]()
Bohužel ano, chtěl
Asi po měsíci, dopadlo to stejně blbě jako na poprvé ![]()
Ano… byvaly manzel. Po trech letech od rozvodu o ktery zazadal on. Ja jsem nechtela a ted lituju… Ale uz mam jiny zivot, pn taky a vratot cas nejde…
Vrátit se chtěl asi po půl roce, nakonec jsme se stejně asi po 2,3 letech zase rozešli. Ale byl krásnej, ten návrat…
Po týdnu
Před 10lety a teď máme 4měsíčního syna a 4roky manželé ![]()
Bývalka se chtěla vracet po zhruba 2 měsících, měla mezitím nějakou známost, tak to pro mě bylo už uzavřené.
@nikolrub píše:
Zdravim, chtel se k vam nekdy vratit byvaly pritel po tom, co se s vami rozesel? Pokud ano, po jake dobe a jak to dopadlo? Myslite ze je pravidlem, ze muzi po urcite dobe lituji rozchodu?
Spousta mužů má akorát tak chuť na sex s ex, to neznamená, že se chtějí vrátit.
Ale ano, zažila jsem comeback chlapa, po pár měsících, a nemělo to smysl, láska a důvěra byla pryč.
Kdysi zamlada se ke mne vratili dva ex. Jeden ten prvni teda dal kopacky mne a zasahem „osudu“ jsme do roka a do dne byly spolu zase opet. Prvni vztah 4 mesice, druhy neco pres dva roky. To jsem ovsem ukoncila ja.
Pak jsem se vracela k ex se kterym mam syna. Navrat po pul roce. Stejne znova podvadel a lhal tak znova rozchod.
Treti se chtel taky vratit. Tomu jsem ale nedela zadnou uz sanci.
Ano, chtěli
Všichni… Šanci jsem dala jen tomu poslednímu, nejlepšímu muži na světě
Při rozchodu jsme oba měli měli pocit že vztah vyšuměl, že už si nemáme co dát. Po pauze je to jen a jen lepší, máme 9m holčičku, bude svatba a je nám krásně ![]()