Chtěl vás zpet? Po jaké době?

74
15.8.17 22:08

Chtel vas zpet? Po jake dobe?

Zdravim, chtel se k vam nekdy vratit byvaly pritel po tom, co se s vami rozesel? Pokud ano, po jake dobe a jak to dopadlo? Myslite ze je pravidlem, ze muzi po urcite dobe lituji rozchodu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.8.17 22:19

Chtel a ne jeden, co si tak vzpominam tak asi tri byvaly, z toho jeden se se mnou rozesel, druheho jsem pustila k vode ja a s tim tretim to tak nejak postupne vysumelo, ale pravidelne sexchute na mne mel jeste dalsi rok… :roll: Ten co se rozesel se mnou byl vytrvaly, zkousel to na mne dalsi dva roky. Kdyz byl rok sam, tak jsem to i chapala, ale kdyz po roce a pul uz mel stalou pritelkyni, tak jsem nechapala a bylo mi z nej na :poblion:. Jeste kdyz jsem uz byla vdana a tehotna, tak mi jeste v tehotenstvi nabizel sex :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.17 22:37

Chtěl mne zpět a to po více jak roce. Mobil jsem neměla, tak poslal mejl, jak byl hloupý a že by mě chtěl zpět. Mejl se nějak záhadně ztratil. :mrgreen:
Pak jsme se ještě jednou nebo 2× „potkali“ po ICQ a já zjistila, že se vůbec nezměnil. Jsem ráda, že s ním nejsem, i když jsem tehdy dostala kopačky já a opravdu velice těžce jsem to nesla a to snad až do okamžiku, kdy jsem potkala svého nynějšího manžela… A když jsme se domluvili, že to spolu zkusíme, tak se ozval právě ten bývalý… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14873
15.8.17 22:59

Bohužel ano, chtěl :mrgreen: Asi po měsíci, dopadlo to stejně blbě jako na poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.17 23:04

Ano… byvaly manzel. Po trech letech od rozvodu o ktery zazadal on. Ja jsem nechtela a ted lituju… Ale uz mam jiny zivot, pn taky a vratot cas nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.17 23:43

Vrátit se chtěl asi po půl roce, nakonec jsme se stejně asi po 2,3 letech zase rozešli. Ale byl krásnej, ten návrat…

• Citovat
  • Upravit
34473
15.8.17 23:52

Naštěstí nechtěl, jsem mu dodnes velmi vděčná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.17 06:40

Po týdnu :lol: Před 10lety a teď máme 4měsíčního syna a 4roky manželé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1951
16.8.17 06:51

Bývalka se chtěla vracet po zhruba 2 měsících, měla mezitím nějakou známost, tak to pro mě bylo už uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
16.8.17 08:16
@nikolrub píše:
Zdravim, chtel se k vam nekdy vratit byvaly pritel po tom, co se s vami rozesel? Pokud ano, po jake dobe a jak to dopadlo? Myslite ze je pravidlem, ze muzi po urcite dobe lituji rozchodu? :D

Spousta mužů má akorát tak chuť na sex s ex, to neznamená, že se chtějí vrátit.
Ale ano, zažila jsem comeback chlapa, po pár měsících, a nemělo to smysl, láska a důvěra byla pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
16.8.17 10:05

Kdysi zamlada se ke mne vratili dva ex. Jeden ten prvni teda dal kopacky mne a zasahem „osudu“ jsme do roka a do dne byly spolu zase opet. Prvni vztah 4 mesice, druhy neco pres dva roky. To jsem ovsem ukoncila ja.
Pak jsem se vracela k ex se kterym mam syna. Navrat po pul roce. Stejne znova podvadel a lhal tak znova rozchod.
Treti se chtel taky vratit. Tomu jsem ale nedela zadnou uz sanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
16.8.17 11:09

Ano, chtěli :D Všichni… Šanci jsem dala jen tomu poslednímu, nejlepšímu muži na světě :) Při rozchodu jsme oba měli měli pocit že vztah vyšuměl, že už si nemáme co dát. Po pauze je to jen a jen lepší, máme 9m holčičku, bude svatba a je nám krásně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.8.17 12:01

@Latty jeee tak to je krásy happy and :dance: GRATULUJUUU

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat