Nic k narozeninám...

26
15.8.17 10:06

Nic k narozeninám...

Ahoj holky.
Trápí mě taková blbůstka.
S přítelem jsme skoro rok a ja měla před měsícem narozeniny a nic jsem od něho nedostala. Vím, že jsem mu říkala, že nic nechci a nepotřebuju, ale přesto jsem čekala aspoň kytku.
On měl narozeniny chvíli přede mnou a dárek jsem mu koupila (a nic levného to nebylo..).
Mame za sebou uz pár těžkých věcí a myslela jsem, že mu za maličkost k narozeninám stojím.. No nejspíš nestojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2473
15.8.17 10:07

A popřál ti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35792
15.8.17 10:09

Už je to tady zase. A řekla jsi mu to že mohl dát aspoň kytku? Navíc, pokud chlapovi řekneš, že nic nechceš tak taky NIC nedostaneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.8.17 10:09

Hm… smutné. :( Sama jsi sice odmítla dary, ale jedna růže nebo čokoláda za dvacku by potěšila.
A popřál ti aspoň?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
15.8.17 10:11

Tak proč mu říkáš, že nic nechceš, když chceš? Jen vyhověl tvému přání…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.17 10:12

Zase to samé. Můj chlap k narozeninám nic nechtěl a nic nedostal. Já dostanu to, o co si řeknu. Jo a poprejeme si vždy.

• Citovat
  • Upravit
26
15.8.17 10:13
Popřál, sice bez podaní ruky, ale jo, asi to bylo přání.. :D
@pikola píše:
Navíc, pokud chlapovi řekneš, že nic nechceš tak taky NIC nedostaneš

Aha, to jsem nevěděla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.8.17 10:15

Tak jako já nic nechtěla, ale přesto jsem myslela, že mi něco dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.8.17 10:15

No teda, přítel ti dal přesně to, o co sis řekla a nakonec nejsi spokojená. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
15.8.17 10:17

@MarMax88 ono chlap není ženská :mrgreen: když řekneš nic nechci tak nic nechceš a to tak prostě je. Na ně se musí přímo. V životě celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.8.17 10:19

Tak myslela jsem, že kytka je slušnost. Jak jsem stará, tak jsem blbá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.8.17 10:20

Výborně- vy mu něco řeknete a čekáte že udělá úplný opak a pak jste frustrovaná z toho, že udělal to co jste mu řekla.

Říká se tomu dvojná vazba a je to jeden z nejpatologičtějších komunikačních vzorců. Je více než žádoucí se to odnaučit.

Jinak je taky potřeba se smířit s tím, že lidi neumí číst vaše myšlenky. žádní lidi, ani váš partner. A ne, láska ho to nenaučí a ne, ten pravý se nepozná podle toho, že vyčmuchí cokoliv si usmyslíte, aniž byste se namáhala to říct

Pokud chcete s někým fungovat dlouhodobě a bez hromadících se frustrací, tak je potřeba vědět co chcete, co potřebujete a co očekváváte (to jsou tři rozdílné věci) a umět to partnerovi sdělit tak, aby to slyšel a pochopil.

Ne - náznaky nefungují.

Příspěvek upraven 15.08.17 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.8.17 10:21

Komentáře typu „Tak proč mu říkáš, že nic nechceš, když chceš? Jen vyhověl tvému přání“ jsou jen ubohé výkřiky do tmy nějaké zoufalky.
Zakladatelko zbystři, tohle není normální. Říkáš, že jste spolu ani ne rok, takže tvé první narozeniny a nedostala jsi ani růži za padesát korun :( (přestože ty jsi mu dárek dala) :nevim: nechceš se poohlídnout po jiným? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
15.8.17 10:22

Je to chování hodné zadubeného asociála. Ale ano, jsou takoví chlapi.
Navíc nepochopím, že takový chlap odbyde i to popřání oslavenkyni /byť bez dárku/. Potěšilo by i uvařit poránu kafe nebo připravit snídani, milostné objetí při popřání, luční kytka, čokoláda za 15 Kč, atd. To není o dárku, ale o tom, že si tě má rád a vzpomněl si.

Nicméně po zkušenostech bych fakt nikdy nikdy neřekla, já nechci NIC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.8.17 10:23

Tak žádné náznaky jsem nedávala. A ne, nečekám, že ho to láska naučí nebo, že umí číst myšlenky, tak naivní nejsem. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí