Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem.
ááááách.
Užijte si to.
Příspěvek upraven 15.08.17 v 11:14
@Kelliee píše:
Ale no tak, proč ta jízlivost
Holt to celé vidím (a mám) trochu jinak než většina tady (a i tvá reakce mě utvrzuje o tom, že líp) a proto tak v této diskusi reaguji.
První rok vztahu a první zakladatelčiny narozeniny by si zasloužily rozhodně víc pozornosti z jeho strany než popřání na půl huby a dál nic (protože vlastně nic nechtěla). Snad v důchodu, možná, ale po prvním roce vztahuMně to v pořádku nepřijde.
Ok ![]()
@MarMax88 píše:
Ahoj holky.
Trápí mě taková blbůstka.
S přítelem jsme skoro rok a ja měla před měsícem narozeniny a nic jsem od něho nedostala. Vím, že jsem mu říkala, že nic nechci a nepotřebuju, ale přesto jsem čekala aspoň kytku.
On měl narozeniny chvíli přede mnou a dárek jsem mu koupila (a nic levného to nebylo..).
Mame za sebou uz pár těžkých věcí a myslela jsem, že mu za maličkost k narozeninám stojím.. No nejspíš nestojím.
V některých rodinách se to moc neslaví a Ty jsi mu řekla, že nic nechceš a nepotřebuješ ![]()
@pikola píše:
Už je to tady zase. A řekla jsi mu to že mohl dát aspoň kytku? Navíc, pokud chlapovi řekneš, že nic nechceš tak taky NIC nedostaneš
Nic jineho se na to neda napsat ![]()
@MarMax88 Hele, ne, že by se tvůj chlap zachoval nějak zvlášť sociálně zdatně, ale ty na tom nejsi o moc líp. Úplně miluju lidi, kteří k narozeninám nic nechtějí, nic nepotřebují, a pak dělají ksichty a pláčou a trápí se, že fakt nic nedostali. Proč jsi mu to, prosím tebe, říkala, když jsi to tak nemyslela? Byl by takový problém mu říct, co bys chtěla, případně něco ve smyslu: „Neutrácej zbytečně, stačí nějaká maličkost a společná snídaně“? To, že jsi mu měsíc předtím dala něco drahého k narozeninám, jako argument vůbec nepoužívej, dárky se snad nedávají na protihodnotu. Tvůj chlap možná není nejempatičtější na světě, ale promiň, ty se v tomhle chováš tak trošku jako děcko.
@MarMax88 píše:
Ahoj holky.
Trápí mě taková blbůstka.
S přítelem jsme skoro rok a ja měla před měsícem narozeniny a nic jsem od něho nedostala. Vím, že jsem mu říkala, že nic nechci a nepotřebuju, ale přesto jsem čekala aspoň kytku.
On měl narozeniny chvíli přede mnou a dárek jsem mu koupila (a nic levného to nebylo..).
Mame za sebou uz pár těžkých věcí a myslela jsem, že mu za maličkost k narozeninám stojím.. No nejspíš nestojím.
Tak mě to v pořádku nepřijde v tom směru, že příteli si dala dost drahý dárek k jeho narozkám. Takže mě kdyby někdo dárek dal a potažmo dražší, tak jestli jsem průměrně inteligentní, slušně vychovaný a nějakým způsobem mě na druhém záleží, tak mu dám alespoň kytku. Tak drtivá většina žen by mi to nehodila na hlavu s výkřikem…že jsem nic nechtěla.
@cecetka píše:
Nic jineho se na to neda napsat
Jako přiznejme si, že normálně člověk v partnerském vztahu tak nějak asi vytuší, že je dobré, když drahé polovičce něco dá k narozeninám. Třeba jen maličkost. Ale nechápu, absolutně nechápu, proč někdo říká, že nic k narozeninám nechce, když přitom něco očekává, a pak si zoufá, že vážně nic nedostal.
@Ou píše:
@MarMax88Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem. Falešně skromnou nedělám, skromná jsem.
ááááách.
Užijte si to.
Příspěvek upraven 15.08.17 v 11:14
Ten původní příspěvek byl lepší, víc vystihoval situaci.
Ááááách
Ja teda vzdycky reknu ze chci kytku nebo cokoladu k narozeninam a to mi staci ze nic jinyho nechci a vzdycky mi jedno z toho da
ale kdyybych rekla ze nic nechci ani kytku ani cokoladu tak nic nedostanu
![]()
@lilith1 píše:
Tak mě to v pořádku nepřijde v tom směru, že příteli si dala dost drahý dárek k jeho narozkám. Takže mě kdyby někdo dárek dal a potažmo dražší, tak jestli jsem průměrně inteligentní, slušně vychovaný a nějakým způsobem mě na druhém záleží, tak mu dám alespoň kytku. Tak drtivá většina žen by mi to nehodila na hlavu s výkřikem…že jsem nic nechtěla.
Třeba jsem v životě dostala několik dražších dárků a byly úplně k ničemu, žádnou radost mi tím nikdo neudělal. Příčí se mi tahle rovnice má dáti dal
@lilith1 píše:
A ten dost drahý dárek mu dala ona sama ze své vlastní svobodné vůle, nebo ji bičem dohnal k tomu, aby mu ho koupila? A taky ji přinutil, aby mu řekla, že nic k narozeninám nechce, když přitom dárek očekává? A dárky se dávají ze slušnosti a vychování?
Jo, on se nezachoval nejlépe, ale ona taky ne. Za mě si nemají co vyčítat.
No, driv jsem taky rikala nic a opravdu bylo to nic. Ted rikam, ze to necham na nem, coz vylozene nema rad, ale umi si poradit ![]()
@yasmine5 píše:
No, driv jsem taky rikala nic a opravdu bylo to nic. Ted rikam, ze to necham na nem, coz vylozene nema rad, ale umi si poradit
Já ještě i naznačím, jestli praktický nebo romantický
u romantického je chudák ztracen, ale většinou dostanu nějaký relax víkend/výlet, což je super ![]()
NIKDY se mi nestalo, ze bych nedostala NIC. Takze ten pocit zklamani neznam.
Pokud se me ale nekdo zepta, co si preji, tak VZDYCKY neco vymyslim, nikdy nerikam, ze NIC. Beru to jako ulehceni tomu, kdo me obdarovava. Protoze uprimne, vsichni name vsechno co potrebujeme a nikdo z nas nestrada. Takze obdarovavame se spise z rozezranosti. A vybrat darek, ktery opravdu potesi, je cim dal tezsi.
Co se tyka partnera tazatelky… chyba je na obou stranach. Ona rekla NIC a on jako buran ji dal NIC. Musi si ho teprve vychovat
a ponauceni pro priste ma, ze si ma rict, co si preje ![]()
Teda, k vám si jít pro radu
Jste tu skoro všechny tak moudré, chytré, skoro se divím, že nemáte svatozář ![]()
A jako děcko jsem se nechovala ani jako dítě, takže s tím nebudu začínat ani po třicítce ![]()
Má úcta ![]()