Nic k narozeninám...

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ou
24138
15.8.17 10:38

@MarMax88 tak se to začni učit, čím méně chceš prožívat tento pocit a čím více chceš aby tě v posteli někdo uspokojil tak musíš rozumět sobě samé, co chceš a co potřebuješ a taky jak toto předat okolí, aby to taky vědělo a chovalo se podle toho.

V tom je zakopaná podstata oné „komunikace“ o které každý mluví. A je to něco, co se dá docela dobře naučit. Přirozeně to funguje jen lidem, kteří měli rodiče, kteří to uměli, my ostatní to musíme zkoušet a trénovat.

Tohle je docela fajn přístup a systém - http://obchod.portal.cz/…-komunikace/

https://www.facebook.com/…naKomunikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.8.17 10:40

@Emimin7

Nastavené nenastavené, čert to vem. Holt si umíme dávat najevo, že se máme rádi a popřát si k narozeninám tak nějak přirozeně, aniž bychom si o to museli jeden druhému říkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

@MarMax88 Pokud tvůj přítel prohodil něco ve smyslu „všechno nejlepší“, tak o narozeninách věděl. Ale i kdyby neměl dárek (protože chlap ve slově „NIC“ opravdu vidí nic), měl ti popřát tváří v tvář, se zájmem.
Já jsem trochu hysterka, tak bych mu to pořádně vyčetla, protože by mi tohle poblahopřání vadilo…
Příště si řekni o dárek, třeba že kytka nebo čokoláda stačí. K Vánocům doporuč konkrétní věc, málokterý chlap je kreativní ve vymýšlení dárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
@Kelliee píše:
Komentáře typu „Tak proč mu říkáš, že nic nechceš, když chceš? Jen vyhověl tvému přání“ jsou jen ubohé výkřiky do tmy nějaké zoufalky.Zakladatelko zbystři, tohle není normální. Říkáš, že jste spolu ani ne rok, takže tvé první narozeniny a nedostala jsi ani růži za padesát korun :( (přestože ty jsi mu dárek dala) :nevim: nechceš se poohlídnout po jiným? :)
:mrgreen: ona mu řekne, že nic nechce, on její přání vyplní a ten kdo na to upozorní je zoufalec? jestli nějaký komentář je výkřikem do tmy, tak ten tvůj…rady, že by se s ním měla rozejít :-)) co ji raději poradit, aby když se jí příště zeptá mu popravdě odpověděla?? nebylo by to pro jejich vztah přínosnější?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
15.8.17 10:41

Každý to má nastavené jinak. Já si buď vyloženě řeknu, co by se mi hodilo nebo taky nic nechci (že si koupím něco vyloženě praktického, ale jako dárek se to bere). Ale vždycky nějakou drobnost dostanu. Min. kytku a čokoládu. Já vůči němu to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
15.8.17 10:42
@MarMax88 píše:
Tak žádné náznaky jsem nedávala. A ne, nečekám, že ho to láska naučí nebo, že umí číst myšlenky, tak naivní nejsem. :)

Tak jsi poučena pro příště ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
@Emimin7 píše:
Zdá se, že to takhle máte nastavené. Mně ale narozeniny vadí a nechci nijak připomínat, že ten den mám narozeniny, proto k nim ani nic nechci a s tím doufám, že to nic dostanu.

Nebojím se říct, že 99 procent žen to má opačně. I z těch, které řekly, „ALE NIC“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Nojo, to jsou chlapi, pro ne nic znamena proste nic, zenska mysl je slozitejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.8.17 10:44
@slavuska1 píše:
Nojo, to jsou chlapi, pro ne nic znamena proste nic, zenska mysl je slozitejsi :)

Jsem asi chlap. Mně řekl, že nic nechce a fakt jsem se s ničím neobtěžovala. ;)

• Citovat
  • Upravit
41508
15.8.17 10:45
@MarMax88 píše:
O tom, že mě nemiluje nepadlo ani slůvko, slečno.
Neužírám se tím, jen mě zajímal názor ostatních žen. A uražená rovněž nejsem.
Falešně skromnou nedělám, skromná jsem.

A on vyhověl tvému přání a protože jsi nic nechtěla, tak ti nic nedal. Co příště říct, něco v tom smyslu, že by jsi ráda jen nějakou romantickou drobnost (když jsi skromná), nebo to jen s ním oslavit třeba při romantické večeři? Hele, chlapi mají rádi jasné instrukce, když něco chceš, tak si řekni a budete to mít o hodně jednodušší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41508
15.8.17 10:47
@jankajj píše:
Nebojím se říct, že 99 procent žen to má opačně. I z těch, které řekly, „ALE NIC“.

A já si troufnu říct, že u mužů to bude přesně obráceně :-))pokud od ženy uslyší „nic nechci“, většina z nich se tím opravdu bude řídit a nebudou „předpokládat“, že to ta žena tak vlastně nemyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
15.8.17 10:47

@Keyllah

Tady nejde o to, že nic nedostala, ale o to že celé její narozeniny byly z jeho strany odfláknuté (popřání bez podání ruky, bez pusy - jak zakladatelka píše „asi to bylo popřání“-sama neví).Obzvlášť mluvíme-li o jejich prvním narozeninách (nejsou-li spolu ani rok)
A ano, tvrzení, že zakladatelka vlastně „dostala, co chtěla“ mi přijde jako hodně zoufalé a posměšné.
Opět tady zjišťuju, jak mám skvělýho chlapa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
15.8.17 10:48
@jankajj píše:
Nebojím se říct, že 99 procent žen to má opačně. I z těch, které řekly, „ALE NIC“.

Pak to asi 99% žen dělá špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
15.8.17 10:51

Měla jsi jediné přání a on Ti ho splnil, za mě v pořádku 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
15.8.17 10:51

@MarMax88 Jste spolu ani ne rok, takže jsou to první narozeniny a nejspíš sám neví, jak moc vážné to mezi vámi je a bude. A hlavně jsi mu sama řekla, že nic nechceš, tak co teď brečíš? 8o Opravdu, když žena řekne NE, myslí ANO, když řekne ANO, myslí NE. Nebo obojí může znamenat i NEVÍM. :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí