Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
No chce pecovat se zenou, ale tak ze dite bude mit ve vyhradni peci on a nepracuju protoze mam penez dost.Zakl.
Docela by me zajimalo co znamená ta vyhradní péče. Bude prebalovat,koupat, vstávat k nemu…nebo jenom vsechno organizovat… ![]()
Já si myslím, že nikdo nemá tolik peněz, aby nemusel pracovat. A za druhé, jestli chceš být jen „stroj na porod“, aby ti pak dítě vzal, jen do toho. ![]()
@Terisos píše:
Já si myslím, že nikdo nemá tolik peněz, aby nemusel pracovat. A za druhé, jestli chceš být jen „stroj na porod“, aby ti pak dítě vzal, jen do toho.
Sim tě, další socka co se práce bojí jak čert kříže a radši bude rodit jako jabloň. Malér je, kdyby o to dítě přišla, mateřská bez dítěte jde dost těžko
kecy o touze chlapa pečovat o dítě a o hromadě peněz si může nechat od cesty, tomu snad nevěří ani ona sama.
@Oliverka28 píše:
Docela by me zajimalo co znamená ta vyhradní péče. Bude prebalovat,koupat, vstávat k nemu…nebo jenom vsechno organizovat…
Jeden takový vztah mám v sousedstvi. To nechceš no.
@Anonymní píše:
No chce pecovat se zenou, ale tak ze dite bude mit ve vyhradni peci on a nepracuju protoze mam penez dost.Zakl.
Si hezky oponuješ, holka. Radši se přestaň oblbovat tou pohádkou o penězích a pošli soudruha do oběhu ![]()
@Oliverka28 píše:
Zadny normalni chlap,sve zene nevyhrozuje ze ji po rozvodu sebere dítě.
Já se přiznám, že jsem i přemýšlela a dokonce i mluvila s mužem o tom, co by bylo v případě rozvodu..A shodli jsme se na jedné věci - pokud by neprovedl nějakou sviňárnu (domácí násilí, alkoholismus), měla bych děti v péči já s „neomezeným přístupem“.. Stejně jako by on bojoval o děti do péče, kdybych já propadla nějaké závislosti..A to se, troufám si říct, s mužem milujeme, ale bohužel jsem vyrostla v né moc funkční rodině a asi nevěřím na „lásku až za hrob“.. Teda až na tu k dětem..Proto by v případě rozchodu šlo bokem ego.. Anonym snad pochopitelný.