Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Meli byste dite s chlapem kterej by vam vyhrozoval ze kdyby jste se rozesli sebere vam ho? Ten muj to rika casto v navaznosti na to ze kdyz sveho syna nechci poustet tam kam on chce, u sveho by pry moje prani nerespektoval. A sebral by mi ho kdybychom se rozesli pac on pracuje a ja ne.
to musí být super vztah ![]()
@Nmdl píše:
A rozumná ženská se zase nepotřebuje ptát na emiminu, jestli si má se svým mužem pořizovat dítě.Nevím, kdo je z dané dvojce „lepší“.
Přesně tak. Už jen podle toho jak paní píše a ještě co píše,to bude páreček k pohledání.
@Anonymní píše:
No chce pecovat se zenou, ale tak ze dite bude mit ve vyhradni peci on a nepracuju protoze mam penez dost.Zakl.
Tak proč rozhoduje on, co bude?
@Anonymní píše:
No chce pecovat se zenou, ale tak ze dite bude mit ve vyhradni peci on a nepracuju protoze mam penez dost.Zakl.
@Anonymní píše:
Rekni mi kterej chlap takovy neni, vsichni by nejradsi meli svoje deti v peci.Akorat mozna to nereknou nahlas.Zakl.
Ty máš dost zkreslené vidění světa ![]()
@Anonymní píše:
Peněz dost, ale rozumu už poskrovnu, že? ![]()
Peněz dost? Tak předpokládám, že si syna zivis sama bez jakychkoli sociálních dávek, máte vlastní bydlení a toho parazita, co ti vyhrožuje tím pádem vůbec nepotřebuješ ![]()
Zakladatelko, proc se vubec na neco takoveho ptas, kdyz se te situace zaroven zastavas. Tak si s nim dite porid, nebo rovnou radeji vic a pecujte tak, ze on bude rozhodovat a bude je mit v peci a je to. C je tohle za otazku
. Jeste dite nemate a uz se neshodnete na vychove a ty se ptas na emiminu..?
@Oliverka28 píše:
Zadny normalni chlap,sve zene nevyhrozuje ze ji po rozvodu sebere dítě.
Přesně tak.
Přečti si to po sobě a zapoj mozek - správná odpověď se ti zjeví.
@Anonymní píše:
Rekni mi kterej chlap takovy neni, vsichni by nejradsi meli svoje deti v peci.Akorat mozna to nereknou nahlas.Zakl.
Chlap takovej není žádnej, jen ubožáci vyhrožují ženě. A ano, můj chlap by chtěl děti do střídavé péče, ale nikdy by senou nemluvil tak, jako ten ubožák s tebou, ale když ti to nevadí a necháš si to líbit
akorát teda „super“ příklad pro syna ![]()
Jednoznačně chce mít navrch, tak se toho snaží docílit výhrůžkami. Argumenty nemá. Buď si připadá jako chlap a není, nebo si připadá jako málo chlap a rád si zvyšuje ego. Jestli máš peněz dost, tak si kup jiný exemplář.
Jde o to jak moc to mysli vazne. Chlapi maj spoustu bezvyznamnych silackych reci
@Paola21 píše:
Přečti si to po sobě a zapoj mozek - správná odpověď se ti zjeví.
To by nějakej musela mít ![]()