Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Po trech letech. Brali jsme se kdyz mi bylo 23 a jemu 21 (rok po zadosti)…
Ahoj,
my jsme se seznámili až celkem na stará kolena
(27 a 28), takže jsme se zásnubami dlouho nečekali - proběhly (klasicky při večeři v restauraci) po necelých dvou letech od první schůzky. Svatbu jsme stihli do tří měsíců po žádosti o ruku ![]()
Po měsíci
A žádost to nebyla. Domluvili jsme se, nebo jak to nazvat…
Příspěvek upraven 20.06.18 v 15:23
Je i varianta, že partner nepožádá nikdy. Alespoň tedy my jsme spolu 7 let a zatím nic. Ale možná je to i tím, že já už jsem vdaná byla a partner ví, že nějak extra po dalších vdavkách netoužím.
Po cca šesti letech, manžel by mě požádal i rád dřív, ale já jsem nechtěla. ![]()
Moc děkuju za příspěvky. Jsem s přítelem 8 měsíců a dost nečekaně mě včera požádal o ruku
. Na jednu stranu vím, že ho miluju a je nám spolu krásně, ale na druhou mi to příjde strašně brzy, tak jsem jen chtěla vědět, jak je to u Vás
. zakl.
@Anonymní píše:
Moc děkuju za příspěvky. Jsem s přítelem 8 měsíců a dost nečekaně mě včera požádal o ruku. Na jednu stranu vím, že ho miluju a je nám spolu krásně, ale na druhou mi to příjde strašně brzy, tak jsem jen chtěla vědět, jak je to u Vás
. zakl.
A co jsi mu na žádost řekla? ![]()
@Anonymní píše:
Moc děkuju za příspěvky. Jsem s přítelem 8 měsíců a dost nečekaně mě včera požádal o ruku. Na jednu stranu vím, že ho miluju a je nám spolu krásně, ale na druhou mi to příjde strašně brzy, tak jsem jen chtěla vědět, jak je to u Vás
. zakl.
A už jsi mu odpověděla? ![]()
Po 13letech, jsme spolu od nasich 15. Škola, cestování, hypo, rekonstrukce… bylo toho tolik že svatba nebyla důležitá. A pak mě z ničeho nic požádal o ruku v Římě v Coloseu. Klekl si a já to fakt nečekala. 2dny s sebou v batohu nebo v kalhotech nosil prsten a hrozně se bál že mu ho někdo ukradne. Svatba do roka.
Ahoj,
Popřípadě, jak to proběhlo? 

chtěla bych se zeptat, po jaké době od začátku vztahu Vás přítel požádal o ruku?
Děkuju za odpovědi, hezké odpoledne.