Začátek domácího násilí...

Anonymní
19.6.18 20:47

Začátek domácího násilí...

Holky, chtela jsem se s vama podelit o svou zkušenost… treba to jine pomuze…

Pred 5,5lety jsem poznala kluka (v te dobe 28let), ktery byl vesely, pozitivne naladeny, inteligentní, vzdelany, sportovne zalozeny.. Prostě mi ve vsem vyhovoval… byla jsem stastna. Prakticky jsme od prvniho dne spolu bydleli… vse klapalo… super sex, super chlap.. jen jednou jsme se chytli, nevim uz kvuli cemu(ale mam pocit, ze jsem za to mohla nejak i ja),ale po 14ti dnech vztahu mi rekl, ze jsem krava.. hrozne jsem se nastvala, trucovala… on se omlouval a ja byla zamilovana a nemela jsem silu ho vyhodit, prestoze jsem vedela, ze nadanu nebyli například sled a ze se to s casem zlepsovat nebude… a mela jsem pravdu… casem bylo bezne mi nadavat do zmrdu, vyjebancu, zmetku, hajzlu apod. Rvat po me na verejnosti…a opravdu jsem mu ani nedala duvod, jen jsem s nim nesouhlasila… uz to neni ten super chlap… zjistila jsem, ze me dusi, ze mi utahuje smycku kolem krku… a vcera to vyvrcholilo… dcera v noci plakala(ma plnou pusu aftu). Sla jsem ji utisit a on po me zacal rvat, at vypadnu, ze ve 3jin vydycgam vzduch a nebude se tam moct spat.. nepomohli argumentivani, ze nemuzu byt vedle (s miminkem) a po slouchat, jak mi place deuhe dite. Tak se nastval, vstal, sel otevrit okno a rval, ze jsem uplne vyjebana.. holky, tady mam maslo na hlave, protože jsem nechtela, at se ke me tak chova, tak jsem mu dala okusit vlastni medicinu. Po 5,5letech, kdy jsem mu nerekla ani, ze je vul, jsem mu rekla, ze je c.rak.. a ejhle…rozzuril se tak, ze ne flakl pres nohy a chytil zezadu za krk a zatrepal… dneska jsem volala pravnikovi a mam domluvenou schůzku kvuli rozvodu. To byla ta posledni vec… nenávidím kdyz muz sahne na zenu. Je to ubozak, muj otec mamku bil jak zito…a já si vybrala naprosto stejneho..bjsem t toho spatna, ale myslim, ze jdu dobrou cestou

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
19.6.18 20:52

To je síla. Držím palce. Hlavně uteč, co nejdřív.  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
19.6.18 20:55

Proboha, přepiš to. To se nedá číst. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
19.6.18 20:56

Držím ti palce, ať to zvládneš odejít a postavit se na vlastní nohy. Děláš moc dobře, že sses rozhodla jít od něho pryč. Ale připrav se na to, že to bude těžké. Nebude tě chtít pustit a začne ti dělat ještě větší peklo. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.6.18 20:57
@vertunka píše:

Přesně 8o

• Citovat
  • Upravit
1186
19.6.18 21:02

Díky za svěření, opravdu to může pomoci ženě která řeší podobný problém. Jen upřesním, toto je začátek fyzického násilí, psychické už tam bylo dávno. Nikdo nemá právo tě sprostě oslovovat. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
19.6.18 21:07

Hlavně to dotáhni do konce.. Když už po dvou týdnech byl na tebe hrubej tak proč sis a ním pořídila 2 děti?? 8o 8o
Každopádně hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 21:08

Moc vam fandim a preju at to pro vas probehne co nejrychleji a bez problemu. Delate moc dobre, kvuli sobe i detem. Drzim vam palce. Je to chlap ktery ma narusenou osobnost. Nic byste s nim nespravila.
Urcite pak nekoho potkate a prozijete lepsi zivot s jinym, kdo vas i deti bude mit rad a davat to najevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
19.6.18 21:12
@vertunka píše:

Neřešte to, ona má jiné starosti než chyby v textu, a to já jsem na češtinu pes. Tady bych odpustila jakoukoliv gramatickou prasárnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
19.6.18 21:16
@vertunka píše:

proč by to měla přepisovat?nechápu…holka je nešťastná,chce se svěřit a ty ji napíšeš tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.6.18 21:40
@Nell2 píše:
Hlavně to dotáhni do konce.. Když už po dvou týdnech byl na tebe hrubej tak proč sis a ním pořídila 2 děti?? 8o 8o
Každopádně hodně sil!

Zoufalec,co se boji,ze nenajde chlapa,aby mel deti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.6.18 21:41
@Zabatko píše:
Neřešte to, ona má jiné starosti než chyby v textu, a to já jsem na češtinu pes. Tady bych odpustila jakoukoliv gramatickou prasárnu.

Holky, v cem to mam prepsat? Vadi vam text nebo ty chyby. Cz a chyby se omlouvam. Psala jsem to v rychlosti pres telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
19.6.18 21:46

držím pěsti ať to dotáhneš do konce ! Hlavně se nenech zviklat, že se změní, nezmění…
Blbý je, že sním máš 2 děti? to s ním bohužel budeš muset zůstat v kontaktu a tvoje děti taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.6.18 21:47
@Anonymní píše:
Holky, chtela jsem se s vama podelit o svou zkušenost… treba to jine pomuze…Pred 5,5lety jsem poznala kluka (v te dobe 28let), ktery byl vesely, pozitivne naladeny, inteligentní, vzdelany, sportovne zalozeny.. Prostě mi ve vsem vyhovoval… byla jsem stastna. Prakticky jsme od prvniho dne spolu bydleli… vse klapalo… super sex, super chlap.. jen jednou jsme se chytli, nevim uz kvuli cemu(ale mam pocit, ze jsem za to mohla nejak i ja),ale po 14ti dnech vztahu mi rekl, ze jsem krava.. hrozne jsem se nastvala, trucovala… on se omlouval a ja byla zamilovana a nemela jsem silu ho vyhodit, prestoze jsem vedela, ze nadanu nebyli například sled a ze se to s casem zlepsovat nebude… a mela jsem pravdu… casem bylo bezne mi nadavat do zmrdu, vyjebancu, zmetku, hajzlu apod. Rvat po me na verejnosti…a opravdu jsem mu ani nedala duvod, jen jsem s nim nesouhlasila… uz to neni ten super chlap… zjistila jsem, ze me dusi, ze mi utahuje smycku kolem krku… a vcera to vyvrcholilo… dcera v noci plakala(ma plnou pusu aftu). Sla jsem ji utisit a on po me zacal rvat, at vypadnu, ze ve 3jin vydycgam vzduch a nebude se tam moct spat.. nepomohli argumentivani, ze nemuzu byt vedle (s miminkem) a po slouchat, jak mi place deuhe dite. Tak se nastval, vstal, sel otevrit okno a rval, ze jsem uplne vyjebana.. holky, tady mam maslo na hlave, protože jsem nechtela, at se ke me tak chova, tak jsem mu dala okusit vlastni medicinu. Po 5,5letech, kdy jsem mu nerekla ani, ze je vul, jsem mu rekla, ze je c.rak.. a ejhle…rozzuril se tak, ze ne flakl pres nohy a chytil zezadu za krk a zatrepal… dneska jsem volala pravnikovi a mam domluvenou schůzku kvuli rozvodu. To byla ta posledni vec… nenávidím kdyz muz sahne na zenu. Je to ubozak, muj otec mamku bil jak zito…a já si vybrala naprosto stejneho..bjsem t toho spatna, ale myslim, ze jdu dobrou cestou

Rychle pryč!Bude to už jenom horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
19.6.18 21:50
@Katula66 píše:
Holky, v cem to mam prepsat? Vadi vam text nebo ty chyby. Cz a chyby se omlouvam. Psala jsem to v rychlosti pres telefon.

nic se neděje :hug: toho si nevšímej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria