Mohu si za situaci sama

Anonymní
18.6.18 20:37

Mohu si za situaci sama

Ahoj všem, radši anonym, vím, ze do situace ve které jsem, jsem se dostala svoji blbosti, ale třeba se tu najde maminka, která je na tom podobně 8o jdu si k Vám “vylít srdíčko” :,( po třech dlouhodobých vztazích jsem zůstala v 37 sama a současného přítele jsem poznala na seznamce, ze začátku jsem s nim randila a říkala jsem si jak je super, ze co řekne to udělá až na jednu věc - svoji zábavu a kamarády… Po roce jsem opustila svůj podnájem a odstěhovala se s nim (koupil nám byt) do jeho rodného města, uvěřila jsem slibům, ze tady rozhodne nebudu sama… Dojíždění do práce na směny mi zabralo téměř všechen volný čas, takže na nějaké seznamování kromě jeho rodiny to nebylo, mě ani nikdo nechyběl, mohla jsem kdykoli kamkoli se svými kamarádkami v Praze. Po roce jsem zjistila, ze čekám mimčo, nějak extra jsme se nesnažili, věk na to oba máme a zabezpečení jsme tak co. Od 16 tt jsem skončila v práci a rázem jsem se “probrala” 8o zjistila jsem, ze vlastně sama jsem a drahý tráví čas mezi praci, hospodou a posilovnou. Pak jsem přišla na to, ze není až tak věrný jak jsem si naivně myslela, jako nechytila jsem ho při sexu, ale vím to :think: těhotná netěhotná udělala jsem takovou scénu, ze už si asi dává sakra pozor ( má už jedno dítě z předchozího vztahu a když jsem mu v hádce řekla, ze jeste jednou na něco přijdu vystartoval po mě, ze už podruhé jako otec neselze a ze ať jenom zkusím mu malé vzít) :roll: všichni mi radili vydrž do porodu, uvidíš bude to dobrý…Mimcu jsou tri měsíce a já jsem tu hrozně sama, s kamarádkami z Prahy už se pomalu nestýkam, jeho rodině se svěřovat nehodlám a tak nějak se z nej stává spolubydlící s bonusem :( Malé trpí na bříško, hádky před tím než odejde za zábavou jsou na denním pořádku a já už jsem totálně fyzicky i psychicky vyčerpána :,( Jako neopiji se, jde cca na dvě - tři hodiny zato ale 5× v týdnu :? Kdybych měla kam tak i odejdu, na podnájem s rodičovskou fakt nemám a k rodičům těm je skoro 80 a mají gardonku jít nemůžu :( malé tady má co se tyka vybavení super zázemí a já mám pocit, ze by vše řešil soudní cestou :nevim: doufám, možná opět naivně ze se to zlepší až bude mimi chodit a bude s nim moct hrát a trochu víc komunikovat. To je asi všechno, dekuju za přečtení případně reakce ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4019
18.6.18 20:44

No, staří jste už dost, takže tam nějaká rozmluva nepomuze, dle mého názoru. Radím jedno. Začni si šetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
18.6.18 20:48

Tak přinejmenším bych zamakala na té sociální síti. Nějaké mateřské centrum nebo něco podobného tam máte? Zní to jako klišé ale myslím že celou situaci uvidíš rozhodně líp když se budeš moct vykecat a nebude k tomu mět sloužit jenom partner. Já začala chodit do MC asi až v pěti měsících malé a určitě bych sama sobě poradila začít dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
18.6.18 20:49

Takže, jestli jsem to pochopila správě, chodila jsi s ním 2 roky a až po otěhotnění sis uvědomila, že je špatný otec, nevěrník a sobec? A jak se chová k dítěti z předchozího vztahu? To pro tebe mohlo být také vodítko. Pokud zazdil první dítě a i nadále se chová jako sobec s novým, pochybuji, že se bude něco zlepšovat a ty se už nevymlouvej a zařiď se podle toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
18.6.18 20:52

Ahoj, ne nebude to lepší…to že mimi začne chodit neovlivní to že půjde radši za zábavou..to totiž u těchto,,typů" neovlivní vubec nic, ani kdyby mu to mimi zpívalo operní árie…když ti nepomůže ani teď v náročném období péče o miminko tak nepočítej s tím že za dva roky dá přednost hře před hospodou…prostě ví že vás má jisté a dělá si co chce…omlouvám se za upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.6.18 21:02

No co už tak budeš s dítětem sama. Aspon nějaké máš i když teda za 5 minut 12. To zvladnes. Začni si fakt šetřit a najdi si kámošku i kdyby jen online.

• Citovat
  • Upravit
Lalelale
18.6.18 21:13

Pěkný, jak se chce rvát o dítě a „ať se jen opovážíš mu malé brát,“ ale ve finále na vás peče oba a radši jde do hospody :roll: hele on asi vyhrožovat bude, ale upřímně, stará on se o něco? Takových žen tu bylo, že jejich muži by si klidně vzali do péče pět dětí, ale realita byla taková, že by tomu dítěti neudělali ani teplý mlíko. Asi ti tu líp poradí holky, co prošly rozvodem, ale tvůj partner nevypadá jako někdo, kdo by dítě dostal do péče, navíc takhle malinké. Být tebou, okamžitě začnu šetřit, kdyby náhodou. Odkládej si bokem na svůj účet. Rodiče nemáš? Jinak kamarádky si můžeš najít kdekoli, s internetem… určitě i tady bys našla někoho, kdo rád půjde s kočárkem.

• Citovat
  • Upravit
Nmdl
18.6.18 21:14

Překlepat s ním dobu, co budeš na mateřské a mezitím si začni už šetřit a myslet na zadní vrátka. Seznamku/fóra teď zkus využít spíš na hledání kamarádek, než lovení borců. Na happy end to tady rozhodně nevypadá.

• Citovat
  • Upravit
3224
18.6.18 21:20
@Anonymní píše:
Ahoj všem, radši anonym, vím, ze do situace ve které jsem, jsem se dostala svoji blbosti, ale třeba se tu najde maminka, která je na tom podobně 8o jdu si k Vám “vylít srdíčko” :,( po třech dlouhodobých vztazích jsem zůstala v 37 sama a současného přítele jsem poznala na seznamce, ze začátku jsem s nim randila a říkala jsem si jak je super, ze co řekne to udělá až na jednu věc - svoji zábavu a kamarády… Po roce jsem opustila svůj podnájem a odstěhovala se s nim (koupil nám byt) do jeho rodného města, uvěřila jsem slibům, ze tady rozhodne nebudu sama… Dojíždění do práce na směny mi zabralo téměř všechen volný čas, takže na nějaké seznamování kromě jeho rodiny to nebylo, mě ani nikdo nechyběl, mohla jsem kdykoli kamkoli se svými kamarádkami v Praze. Po roce jsem zjistila, ze čekám mimčo, nějak extra jsme se nesnažili, věk na to oba máme a zabezpečení jsme tak co. Od 16 tt jsem skončila v práci a rázem jsem se “probrala” 8o zjistila jsem, ze vlastně sama jsem a drahý tráví čas mezi praci, hospodou a posilovnou. Pak jsem přišla na to, ze není až tak věrný jak jsem si naivně myslela, jako nechytila jsem ho při sexu, ale vím to :think: těhotná netěhotná udělala jsem takovou scénu, ze už si asi dává sakra pozor ( má už jedno dítě z předchozího vztahu a když jsem mu v hádce řekla, ze jeste jednou na něco přijdu vystartoval po mě, ze už podruhé jako otec neselze a ze ať jenom zkusím mu malé vzít) :roll: všichni mi radili vydrž do porodu, uvidíš bude to dobrý…Mimcu jsou tri měsíce a já jsem tu hrozně sama, s kamarádkami z Prahy už se pomalu nestýkam, jeho rodině se svěřovat nehodlám a tak nějak se z nej stává spolubydlící s bonusem :( Malé trpí na bříško, hádky před tím než odejde za zábavou jsou na denním pořádku a já už jsem totálně fyzicky i psychicky vyčerpána :,( Jako neopiji se, jde cca na dvě - tři hodiny zato ale 5× v týdnu :? Kdybych měla kam tak i odejdu, na podnájem s rodičovskou fakt nemám a k rodičům těm je skoro 80 a mají gardonku jít nemůžu :( malé tady má co se tyka vybavení super zázemí a já mám pocit, ze by vše řešil soudní cestou :nevim: doufám, možná opět naivně ze se to zlepší až bude mimi chodit a bude s nim moct hrát a trochu víc komunikovat. To je asi všechno, dekuju za přečtení případně reakce ;)

píšeš na začátku že „jste zajištěný“ ..ale nemas ani na garsonku abys odešla(?) tak to si trochu protiřečíš… pokud nemas nic ti asi nezbývá než dělat blbce a hospodynku volovi no.. má ted na haku pokud vás živý. A jestli se mohu zeptat ve 37 - to už más odpracovaných minimalne 10-15 let ..a nic nemas naspořene ?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
18.6.18 21:30
@Anonymní píše:
Ahoj všem, radši anonym, vím, ze do situace ve které jsem, jsem se dostala svoji blbosti, ale třeba se tu najde maminka, která je na tom podobně 8o jdu si k Vám “vylít srdíčko” :,( po třech dlouhodobých vztazích jsem zůstala v 37 sama a současného přítele jsem poznala na seznamce, ze začátku jsem s nim randila a říkala jsem si jak je super, ze co řekne to udělá až na jednu věc - svoji zábavu a kamarády… Po roce jsem opustila svůj podnájem a odstěhovala se s nim (koupil nám byt) do jeho rodného města, uvěřila jsem slibům, ze tady rozhodne nebudu sama… Dojíždění do práce na směny mi zabralo téměř všechen volný čas, takže na nějaké seznamování kromě jeho rodiny to nebylo, mě ani nikdo nechyběl, mohla jsem kdykoli kamkoli se svými kamarádkami v Praze. Po roce jsem zjistila, ze čekám mimčo, nějak extra jsme se nesnažili, věk na to oba máme a zabezpečení jsme tak co. Od 16 tt jsem skončila v práci a rázem jsem se “probrala” 8o zjistila jsem, ze vlastně sama jsem a drahý tráví čas mezi praci, hospodou a posilovnou. Pak jsem přišla na to, ze není až tak věrný jak jsem si naivně myslela, jako nechytila jsem ho při sexu, ale vím to :think: těhotná netěhotná udělala jsem takovou scénu, ze už si asi dává sakra pozor ( má už jedno dítě z předchozího vztahu a když jsem mu v hádce řekla, ze jeste jednou na něco přijdu vystartoval po mě, ze už podruhé jako otec neselze a ze ať jenom zkusím mu malé vzít) :roll: všichni mi radili vydrž do porodu, uvidíš bude to dobrý…Mimcu jsou tri měsíce a já jsem tu hrozně sama, s kamarádkami z Prahy už se pomalu nestýkam, jeho rodině se svěřovat nehodlám a tak nějak se z nej stává spolubydlící s bonusem :( Malé trpí na bříško, hádky před tím než odejde za zábavou jsou na denním pořádku a já už jsem totálně fyzicky i psychicky vyčerpána :,( Jako neopiji se, jde cca na dvě - tři hodiny zato ale 5× v týdnu :? Kdybych měla kam tak i odejdu, na podnájem s rodičovskou fakt nemám a k rodičům těm je skoro 80 a mají gardonku jít nemůžu :( malé tady má co se tyka vybavení super zázemí a já mám pocit, ze by vše řešil soudní cestou :nevim: doufám, možná opět naivně ze se to zlepší až bude mimi chodit a bude s nim moct hrát a trochu víc komunikovat. To je asi všechno, dekuju za přečtení případně reakce ;)

Pokud si nemuzes dovolit odejit a vlastne ti chybi jen ten socialni kontakt, tak bych se zamerila na toto. Asi si myslim, ze ho tak potrebujes a jsi na nem zavisla, ze se bez nej neobejdes, ale rekla bych, ze kdyz uvidi, ze mas sve zajmy a s prckem se bavite, tak pokud ma rozum na spravnem miste, tak mu to docvakne. Zkus si najit nejakou kamaradku v okoli, zkus nejake centra pro maminky s detmi nebo piskoviste :-). Drzim pesti, aby se tatinek zapojil a opet to nepokakal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
19.6.18 05:35
@axelina píše:
píšeš na začátku že „jste zajištěný“ ..ale nemas ani na garsonku abys odešla(?) tak to si trochu protiřečíš… pokud nemas nic ti asi nezbývá než dělat blbce a hospodynku volovi no.. má ted na haku pokud vás živý. A jestli se mohu zeptat ve 37 - to už más odpracovaných minimalne 10-15 let ..a nic nemas naspořene ?? :-(

„Jsme“ zajištění = přítel je zajištěný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144
19.6.18 06:18
@TrueIsFalse
@TrueIsFalse píše:
„Jsme“ zajištění = přítel je zajištěný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jojo.pritel je zajisteny,ona nema nic a vzhledem k veku ji uz nic jineho nezbyvalo,nez prihmourit oci a nechat si udelat dite od takovyho pometla.tezko ted neco radit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
19.6.18 07:43
@karkarka píše:
@TrueIsFalseJojo.pritel je zajisteny,ona nema nic a vzhledem k veku ji uz nic jineho nezbyvalo,nez prihmourit oci a nechat si udelat dite od takovyho pometla.tezko ted neco radit.

Podle vedlejší diskuze „bydlení i rodičů…“ by ve 37 měla mít alespoň dva byty a 3 auta, jinak je úplně neschopná. :mrgreen: :mrgreen:

Ale vážně: On člověk, co ve 37 nic nemá prostě JE neschopný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
19.6.18 07:45

Tak dítě je zdravé, ty jsi zdravá, žiješ si relativně v blahobytu, chytla jsi svou poslední šanci, zas bych to tak nehrotil. Nikdo nemůže mít všechno. Mít k tomu všemu takhle narychlo ještě milujícího chlapa, to už by bylo fakt jako z pohádky. Navíc děcko poroste a začne být pro tatínka mnohem zajímavější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 07:59

Rozhodně bys měla začít šetřit na svoje, nějak si našetřit, protože s tímhle jak to vypadá být nechceš a záleží i nějak na tom, aby ses cítila dobře. Navíc dítě je ještě malé, nemá z toho rozum. Myslím, že je hodně pomocí v těhle situacích, s kamarádkama to probrat a tak. Nějak by to mělo jít udělat, ale chápu, že je to těžká situace pro tebe.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky