Neozývat se že jo!

Anonymní
18.6.18 14:04

Neozývat se že jo!

Není mi už dávno 15 ale připadám si jak blbec. Nechci se už nachytat na klasické ženské nutkání psát, ale prostě… napište mi jen že se ozývat nemám stejně to vím :oops:
Odepsala jsem na inzerát kde bylo že pro začátek hledá klidně jen kamarádku - to mě uklidnilo… jestli si nepůjdem spolu zasportovat, takže byli jsme už 2×.. ne že bych chtěla být sama, ale zároveň si už přeju nezkoušet nějaký nikamnevedoucí pokusy, chci vážný vztah… jsem taková dost zamilovávací a nějak se hrozně bojím po zkušenostech abych si vybrala dobře :zed: nechci nic uspěchat… teď o víkendu jsme předběžně plánovali zase jít… zatím mimo domlouvání těch společných aktivit nejsme nijak v kontaktu… a on prostě nepíše a nepíše :mrgreen: a já hrozně nechci psát sama první. Moc to hrotím? Nebo, když bych si, pokud vůbec, přála chlapa co se nebojí aktivity a dání najevo jeho zájmu, tak udělám správně, když nenapíšu první? Jedná se jen o sport já vím :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5314
18.6.18 14:11

A proč bys mu jako nemohla napsat? Právě proto, že už ti dávno není tech 15 bych tohle vůbec neřešila a pokud bych se s ním chtěla vidět, tak bych napsala/zavolala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
18.6.18 14:13
@Anonymní píše:
Není mi už dávno 15 ale připadám si jak blbec. Nechci se už nachytat na klasické ženské nutkání psát, ale prostě… napište mi jen že se ozývat nemám stejně to vím :oops:
Odepsala jsem na inzerát kde bylo že pro začátek hledá klidně jen kamarádku - to mě uklidnilo… jestli si nepůjdem spolu zasportovat, takže byli jsme už 2×.. ne že bych chtěla být sama, ale zároveň si už přeju nezkoušet nějaký nikamnevedoucí pokusy, chci vážný vztah… jsem taková dost zamilovávací a nějak se hrozně bojím po zkušenostech abych si vybrala dobře :zed: nechci nic uspěchat… teď o víkendu jsme předběžně plánovali zase jít… zatím mimo domlouvání těch společných aktivit nejsme nijak v kontaktu… a on prostě nepíše a nepíše :mrgreen: a já hrozně nechci psát sama první. Moc to hrotím? Nebo, když bych si, pokud vůbec, přála chlapa co se nebojí aktivity a dání najevo jeho zájmu, tak udělám správně, když nenapíšu první? Jedná se jen o sport já vím :zed:

Kdyz ma chlap zajem, napise. Proc jste domluveni az na vikend? Nebydlite pobliz?

Pravdepodobne bude tvuj zajem jednostranny, nehrotila bych to. Anebo toho ma rozjeteho vic a nestiha, dela vyberove rizeni ;-) (na tom neni nic spatneho, jestlize spolu zatim jen kamaradi)

Kdo navrhl druhou a treti schuzku? A ani nenavrhl, ze pak nekam zajdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Popokatepetla píše:
A proč bys mu jako nemohla napsat? Právě proto, že už ti dávno není tech 15 bych tohle vůbec neřešila a pokud bych se s ním chtěla vidět, tak bych napsala/zavolala :nevim:

Protože jsem obvykle ten kdo moc spěchá a pak spláče :oops: :mrgreen: :zed:

• Citovat
  • Upravit
17

Takhle směšné problémy bych chtěla mít! :lol: Buď upřímá jak k sobě, tak k němu, chceš ho? Dej mu to na vědomí, nechceš? Nedávej. Nic těžkýho, v životě budeš ještě řešit závažnější věci, než je tohle :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15144
18.6.18 14:14

Nepsat.kdyz bude mit zajem,ozve se prvni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
18.6.18 14:15
@zolu píše:
Takhle směšné problémy bych chtěla mít! :lol: Buď upřímá jak k sobě, tak k němu, chceš ho? Dej mu to na vědomí, nechceš? Nedávej. Nic těžkýho, v životě budeš ještě řešit závažnější věci, než je tohle :mavam:

No jo, dej, ale ne tim, ze budes psat sms jako prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 14:15
@Limi123 píše:
Kdyz ma chlap zajem, napise. Proc jste domluveni az na vikend? Nebydlite pobliz?

Pravdepodobne bude tvuj zajem jednostranny, nehrotila bych to. Anebo toho ma rozjeteho vic a nestiha, dela vyberove rizeni ;-) (na tom neni nic spatneho, jestlize spolu zatim jen kamaradi)

druhou on, a právě v tom mailu dal najevo že ani neví jestli mám zájem a tak :mrgreen: tenhle plánovaný třetí napsal po tom druhém, že si napíšeme a že se těší :-D No já mám malé dítě takže až když je hlídání
právě tak to nějak cítím, nebylo by na tom nic špatného, radši se přikloním k tomu přinejmenším ještě pár dní počkat :mrgreen:
 díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.18 14:16
@Anonymní píše:
druhou on, a právě v tom mailu dal najevo že ani neví jestli mám zájem a tak :mrgreen: tenhle plánovaný třetí napsal po tom druhém, že si napíšeme a že se těší :-D No já mám malé dítě takže až když je hlídání
právě tak to nějak cítím, nebylo by na tom nic špatného, radši se přikloním k tomu přinejmenším ještě pár dní počkat :mrgreen:
díky

a tam jsem mu teda celkem výrazně odepsala že zájem o ten výlet mám :D

• Citovat
  • Upravit
20767
18.6.18 14:17
@Limi123 píše:

Hledá klidně jen kamarádku, ty se s kamarádkou vidíš několikrát do týdne? Takhle jsem to měla naposledy ve dvaceti. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 14:18

JO a minule už nadhodil kino či divadlo. To zas dost stojí na mém hlídání ale bylo to milé :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
20767
18.6.18 14:19
@Anonymní píše:
Protože jsem obvykle ten kdo moc spěchá a pak spláče :oops: :mrgreen: :zed:

Tak to nech na něm, moc to řešíš… Když bude mít zájem, tak se ozve. Že je ti s ním fajn a ráda ho zase uvidíš mu můžeš dát najevo nenásilně, až spolu budete. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
18.6.18 14:19
@karkarka píše:
Nepsat.kdyz bude mit zajem,ozve se prvni.

no aby to on neviděl stejně, a pak by si nenapsali vůbec ani jeden. Já bych zkusila napsat, a když to bude divný a nebude se moc chytat, tak asi zas až tak velkej zájem nemá, a kašlem na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
18.6.18 14:25
@Anonymní píše:
díky

Tak pokud mas male dite a druhou a treti navrhl on, tak bych asi klidne projednou napsala prvni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
18.6.18 14:27
@Anonymní píše:
JO a minule už nadhodil kino či divadlo. To zas dost stojí na mém hlídání ale bylo to milé :-) :palec:

Tak to bych opravdu klidne jednou napsala prvni! Ne opakovane, priste by se zase musel ozvat on, ale on uz tech prvnich kroku udelal docela dost, ted je rada na tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí