Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A proč bys mu jako nemohla napsat? Právě proto, že už ti dávno není tech 15 bych tohle vůbec neřešila a pokud bych se s ním chtěla vidět, tak bych napsala/zavolala ![]()
@Anonymní píše:
Není mi už dávno 15 ale připadám si jak blbec. Nechci se už nachytat na klasické ženské nutkání psát, ale prostě… napište mi jen že se ozývat nemám stejně to vím
Odepsala jsem na inzerát kde bylo že pro začátek hledá klidně jen kamarádku - to mě uklidnilo… jestli si nepůjdem spolu zasportovat, takže byli jsme už 2×.. ne že bych chtěla být sama, ale zároveň si už přeju nezkoušet nějaký nikamnevedoucí pokusy, chci vážný vztah… jsem taková dost zamilovávací a nějak se hrozně bojím po zkušenostech abych si vybrala dobřenechci nic uspěchat… teď o víkendu jsme předběžně plánovali zase jít… zatím mimo domlouvání těch společných aktivit nejsme nijak v kontaktu… a on prostě nepíše a nepíše
a já hrozně nechci psát sama první. Moc to hrotím? Nebo, když bych si, pokud vůbec, přála chlapa co se nebojí aktivity a dání najevo jeho zájmu, tak udělám správně, když nenapíšu první? Jedná se jen o sport já vím
Kdyz ma chlap zajem, napise. Proc jste domluveni az na vikend? Nebydlite pobliz?
Pravdepodobne bude tvuj zajem jednostranny, nehrotila bych to. Anebo toho ma rozjeteho vic a nestiha, dela vyberove rizeni
(na tom neni nic spatneho, jestlize spolu zatim jen kamaradi)
Kdo navrhl druhou a treti schuzku? A ani nenavrhl, ze pak nekam zajdete?
@Popokatepetla píše:
A proč bys mu jako nemohla napsat? Právě proto, že už ti dávno není tech 15 bych tohle vůbec neřešila a pokud bych se s ním chtěla vidět, tak bych napsala/zavolala
Protože jsem obvykle ten kdo moc spěchá a pak spláče
![]()
Takhle směšné problémy bych chtěla mít!
Buď upřímá jak k sobě, tak k němu, chceš ho? Dej mu to na vědomí, nechceš? Nedávej. Nic těžkýho, v životě budeš ještě řešit závažnější věci, než je tohle ![]()
@zolu píše:
Takhle směšné problémy bych chtěla mít!Buď upřímá jak k sobě, tak k němu, chceš ho? Dej mu to na vědomí, nechceš? Nedávej. Nic těžkýho, v životě budeš ještě řešit závažnější věci, než je tohle
No jo, dej, ale ne tim, ze budes psat sms jako prvni…
@Limi123 píše:
Kdyz ma chlap zajem, napise. Proc jste domluveni az na vikend? Nebydlite pobliz?Pravdepodobne bude tvuj zajem jednostranny, nehrotila bych to. Anebo toho ma rozjeteho vic a nestiha, dela vyberove rizeni
Kdo navrhl druhou a treti schuzku? A ani nenavrhl, ze pak nekam zajdete?(na tom neni nic spatneho, jestlize spolu zatim jen kamaradi)
druhou on, a právě v tom mailu dal najevo že ani neví jestli mám zájem a tak
tenhle plánovaný třetí napsal po tom druhém, že si napíšeme a že se těší
No já mám malé dítě takže až když je hlídání
právě tak to nějak cítím, nebylo by na tom nic špatného, radši se přikloním k tomu přinejmenším ještě pár dní počkat ![]()
díky
@Anonymní píše:
druhou on, a právě v tom mailu dal najevo že ani neví jestli mám zájem a taktenhle plánovaný třetí napsal po tom druhém, že si napíšeme a že se těší
právě tak to nějak cítím, nebylo by na tom nic špatného, radši se přikloním k tomu přinejmenším ještě pár dní počkat
díky
a tam jsem mu teda celkem výrazně odepsala že zájem o ten výlet mám ![]()
@Limi123 píše:
Kdyz ma chlap zajem, napise. Proc jste domluveni az na vikend? Nebydlite pobliz?Pravdepodobne bude tvuj zajem jednostranny, nehrotila bych to. Anebo toho ma rozjeteho vic a nestiha, dela vyberove rizeni
Kdo navrhl druhou a treti schuzku? A ani nenavrhl, ze pak nekam zajdete?(na tom neni nic spatneho, jestlize spolu zatim jen kamaradi)
Hledá klidně jen kamarádku, ty se s kamarádkou vidíš několikrát do týdne? Takhle jsem to měla naposledy ve dvaceti. ![]()
JO a minule už nadhodil kino či divadlo. To zas dost stojí na mém hlídání ale bylo to milé
![]()
@Anonymní píše:
Protože jsem obvykle ten kdo moc spěchá a pak spláče![]()
![]()
Tak to nech na něm, moc to řešíš… Když bude mít zájem, tak se ozve. Že je ti s ním fajn a ráda ho zase uvidíš mu můžeš dát najevo nenásilně, až spolu budete. ![]()
@karkarka píše:
Nepsat.kdyz bude mit zajem,ozve se prvni.
no aby to on neviděl stejně, a pak by si nenapsali vůbec ani jeden. Já bych zkusila napsat, a když to bude divný a nebude se moc chytat, tak asi zas až tak velkej zájem nemá, a kašlem na něj.
@Anonymní píše:
druhou on, a právě v tom mailu dal najevo že ani neví jestli mám zájem a taktenhle plánovaný třetí napsal po tom druhém, že si napíšeme a že se těší
právě tak to nějak cítím, nebylo by na tom nic špatného, radši se přikloním k tomu přinejmenším ještě pár dní počkat
díky
Tak pokud mas male dite a druhou a treti navrhl on, tak bych asi klidne projednou napsala prvni…
@Anonymní píše:
JO a minule už nadhodil kino či divadlo. To zas dost stojí na mém hlídání ale bylo to milé![]()
Tak to bych opravdu klidne jednou napsala prvni! Ne opakovane, priste by se zase musel ozvat on, ale on uz tech prvnich kroku udelal docela dost, ted je rada na tobe.
Není mi už dávno 15 ale připadám si jak blbec. Nechci se už nachytat na klasické ženské nutkání psát, ale prostě… napište mi jen že se ozývat nemám stejně to vím
nechci nic uspěchat… teď o víkendu jsme předběžně plánovali zase jít… zatím mimo domlouvání těch společných aktivit nejsme nijak v kontaktu… a on prostě nepíše a nepíše
a já hrozně nechci psát sama první. Moc to hrotím? Nebo, když bych si, pokud vůbec, přála chlapa co se nebojí aktivity a dání najevo jeho zájmu, tak udělám správně, když nenapíšu první? Jedná se jen o sport já vím 
Odepsala jsem na inzerát kde bylo že pro začátek hledá klidně jen kamarádku - to mě uklidnilo… jestli si nepůjdem spolu zasportovat, takže byli jsme už 2×.. ne že bych chtěla být sama, ale zároveň si už přeju nezkoušet nějaký nikamnevedoucí pokusy, chci vážný vztah… jsem taková dost zamilovávací a nějak se hrozně bojím po zkušenostech abych si vybrala dobře