Manželka si píše z jiným

3
18.6.18 05:19

Manželka si píše z jiným.

Dobry den, před nedávnem jsem dostal sms že se moje žena schází s jiným, nejprve jsem tomu nevĕřil ale nedalo mi to a koukl jsem ji na mobil ( za to se teď stydím). Zjistil jsem že si píše s nějakým chlapem a když jsem se jí na to zeptal tak mi řekla že je to jen kolega z práce a že jsou kamarádi. Máme spolu myslím hezké manželství (9let) a dvě krásné dcery a přestože mi říká že mě miluje tak nechápu že má potřebu si psát s jiným. Mám to nechat plavat a věřit jí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23436
18.6.18 06:19

Nech to plavat, zakup sidól, pravidelně přelešťuj na stranách hlavy místo na parohy a do dvaří choď bokem, aby ses parohama nezasekl vo futra.
Sice se to nezlepší, ale aspoň to líp poneseš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.6.18 06:51

Kamaradstvi mezi muzem a zenou neexistuje. Ted jsou mozna kamaradi, ale verim, ze on si brousi zuby. A ona musi mit taky nejaky nutkani, proc se mu sveruje. Pak bude stacit jeden spatny krok od tebe, on tu bude pro ni a uz se vezou.

• Citovat
  • Upravit
9500
18.6.18 07:08

@Jarda191 V prváku na vysoké škole (rok 2010 - dálkové studium) jsem se seznámila s tátou od rodiny (dvě dcery základní školou povinné). Měl doma nějaké problémy ve vztahu a hledal spíše se někomu svěřit, pokecat, získat pohled od ženy, aby své partnerce doma trochu porozuměl v jistých situacích. Psali jsme si a píšeme dodnes každý den, volali jsme si a voláme dodnes každý den, nikdy mezi námi nic nebylo, skutečně jde pouze o přátelství mezi mužem a ženou, své partnery jsme vzájemně seznámili, navštěvujeme se, byli jsme na společné dovolené. Já vím, že když budu cokoliv potřebovat mohu se na něj kdykoliv obrátit a on zase na mě. Já ho spíše beru jako bráchu, kterého nemám a on zase mě jako ségru, kterou též nemá. Ale asi vždy záleží, zda nepřeskočí ta pomyslná jiskra, která pak směřuje k nevěře, u nás se tomu tak nestalo a proto jsme oba dva schopni držet vztah na úrovní velkého kamarádství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
18.6.18 07:10

Tak pokud jsi dostal sms, že se spolu schází, bude to asi víc než jen, že si spolu píšou.. aby s tím přestala, musí se něco změnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
18.6.18 07:33

@Jarda191 Zalezi jestli ji veris nebo ne. Nevim proc by si nemohla psat s kolegou, mozna i nekde byli, nemusi byt hned zamilovana a podvadet. Me taky kdysi prisel podobny anonym. Ukazalo se, ze to psala pritelova kolegyne, kktera se do nej zamilovala. On ji ignoroval, tak si myslela, ze nas takto dostane od sebe :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.6.18 07:36
@mau-mau píše:
Tak pokud jsi dostal sms, že se spolu schází, bude to asi víc než jen, že si spolu píšou.. aby s tím přestala, musí se něco změnit :think:
ale co změnit,nikdy jsem neměl pocit že by nám něco scházelo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.18 07:38

Na takové chování neexistuje nikdy přesný paušál. Každý jsme jiný, pokud máš informace se že s ním schází potají, doma ti lže, nenech se ponižovat a ukončete to. Nic slepeného nikdy nedrží tak jako nerozbitého. A pokud ji přitahuje, nezabráníš tomu. Maximálně ho můžete přizvat do trojky, ale předpokládám že to není tvůj sen :)
Držím palce, ale dobré je přemýšlet v souvislostech a mluvit o věcech na rovinu. Zeptej se ji jak to přesně je a buď silný, přijmi pravdu, odpouštěj a smiř se s realitou ať už je jakákoliv, jinak tě to psychicky zničí a ji také.
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
18.6.18 07:43
@Jarda191 píše:

Budeš se muset zeptat své ženy. Vy muži zpravidla zjistíte, že se nèco děje, až když vám na stole přistanou rozvodové papíry. Zamysli se nad tím, jestli s Tebou nezkoušela řešit věci, které Ti připadaly tak nepodstatné, že jsi je smetl ze stolu.

• Citovat
  • Upravit
576
18.6.18 07:48

Je možné, že tvojí ženě lichotí zájem a to, že se někomu líbí, takže to podporuje, ale nemusí to znamenat, že to přerostlo rovinu psaní a nevinných schůzek. Takové platonické pobláznění obvykle přejde samo. Pokud máte hezké manželství, určitě ho nebude chtít ohrozit.
PS: Moc nedej na chlapy tady na emiminu, to je ukázková přehlídka frustrátů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
18.6.18 07:51
@Jarda191 píše:

tohle přesně vykládá tomu kamarádovi. Jak ten její blb doma nemá ani tušení, co jí doma schází… :roll:
Souhlasím s @Verun83 . Někdo to vií možná jinak, to nerozporuji, ale ty evidentně vůbec nic nevíš o své ženeě, když ti czí člověk musí poslat sms, abys vědě, že se s někým schází a vlézt jí tajně do mobilu, abys věděl, že má kamaráda. Nebo je to snad podle tebe košer? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
18.6.18 07:58
@Jarda191 píše:

Je možné, že ty neděláš špatně vůbec nic. Třeba ji prostě jen pálí dobré bydlo, štve ji stereotyp s malými dětmi a malý flirt ji trochu vytrhuje z letargie. Období, kdy žena nastupuje po rodičovské do práce, najednou je znova mezi dospělými lidmi a řeší dospělé věci, je bohužel nejnáchylnější k nevěrám. Ale to neznamená, že s kolegou hupsla do postele nebo to plánuje. Že to plánuje ten kolega, to bych považovala za jistotu :lol: Pokud nechceš práskat pěstí do stolu, holt ti bohužel zbývá jen ženě věřit a čekat, až to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
18.6.18 08:00

Už proto, že ti to tají, tak je jasné, že to nebude nic nevinného. Prostě zakázané ovoce. No nic s tím stejně neuděláš, můžeš jen koukat, jak jí červenají tváře, když jí přijde SMS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
18.6.18 08:11

Je to škoda no,určitě s nim spala,jak to v dnešní době letí :andel: ja bejt na tvým místě,tak ji to řeknu,ze o tom vis a ze ti někdo napsal sms.Hotovo 20 :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1456
18.6.18 08:12

Nezoufej, tady na emiminu jseš na tom pravém místě. Zde se ti dostane cenných rad, jak být své ženě oporou v době, kdy řeší těžké dilema mezi tebou a milencem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí