Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jestli se to stalo 1× a neni to jeho bezny styl, tak bych mu to odpustila.
Nemůže avantyra pokračovat? Můj muž třeba není pozorný vůbec, takže já nic raději nečekám a když s něčím přijde, jsem příjemně překvapená. Ale byl takový vždy.
Hádala bych, že buď má plnou hlavu starostí nebo avantýry
popřípadě mu jsi prostě šumák, což je trochu divný, asi by se teď měl snažit spíš víc, než míň ![]()
@Nowuka2 nemyslím si, ale samozrejme možné je vše. Ale v te době byl pozorný až moc, takže zenska v tom asi není. Spíš se bojim, že už mu na mě nezáleží.
Az na tu avantyru s kolegyni bych na tom nevidela nic hroznyho. Muj si nevzpomnel za celych 10 let ani jednou a stejne tak jsem nikdy nedostala zadny darek…vubec bych to neresila, chlapi na to nejsou
Spis res tu avantyru aby se neopakovala
taky by mne to bylo líto. Jen jestli by i na milenku zapomněl
Já jsme zvědavá v úterý jestli něco dostanu. zítra jede na nákupy do Německa, pak na noční a v úterý bude vyspávat tak abych taky tady pak nepsala že jsem dostala prd ![]()
@PupuP píše:
Az na tu avantyru s kolegyni bych na tom nevidela nic hroznyho. Muj si nevzpomnel za celych 10 let ani jednou a stejne tak jsem nikdy nedostala zadny darek…vubec bych to neresila, chlapi na to nejsou
Spis res tu avantyru aby se neopakovala
Psala, ze se to nikdy nestalo. Me by taky prekvapilo, kdyby byl narozeinovy den opomenut a bez darku/vecere/prekvapeni atd. Proste nezapominame na sebe a jsme zvykli se obdarovat a poprat si.
Mě loni jen tak narychlo popřál, slíbil dárek ale nic sem nedostala
no a musím se přiznat že já na jeho narozeniny zapomněla úplně, byla jsem na něj zrovna naštvaná tak sem vůbec nepřemýšlela a další den mi došlo že sem mu ani nepopřála.
. Mam to na talíři dodnes ![]()
Záleží, jak je v tomto člověk zhýčkaný ze svojí rodiny. U nás si tak od puberty málokdy naši vzpomněli, že mám narozky, většinou častěji táta. U mamky si ani nepamatuji naposledy, kdy to vedla v paměti. Takže já to nehrotím ani u partnera. Když mi nosí kytku, je to pro mě příjemný nezvyk. Určitě bych z toho nedělala takovouhle kovbojku…
Zakladatelko,
je to určitě nepříjemné, člověk je rád za pozornost a na dárku ani tak nezáleží.
Na druhou stranu, v životě jsou důležitější věci. Nejde o ten jeden den, kdy se něco slaví, ale o to, aby pozornost, úctu a pomoc jste si dávali navzájem každý den.
A to říkám jako chlap od partnerky, která mi pravidelně přeje o nějaký ten den či týden později, protože si nevzpomene nebo nemá čas
. Zasměju se tomu a jede se dál.
@Mari.G ano, ani za mého dětství se narozeniny nijak neresili, máma upekla dort a bylo. ..nemyslím si, že bych byla nějak zhyckana.
Na druhou stranu u mě v rodině s manželem velmi dbam na to, abych na kazde narozeniny dětem i manželovi upekla dort a udělala jim hezky den a hezkou oslavu. Proto mě to asi tak vzalo ![]()
Přijde mi, že to naprosto zbytečně hrotíš. Jednou zapomněl, chtěl to hned napravit a ty jsi se nafoukla. Proč? Aby jsi ho trestala? Jinak je k tobě pozorný, takže ti dělá drobnými dárky radost celý rok… Já bych to hodila za hlavu a maximálně z toho vytřískala pěkně drahý dárek jako kompenzaci. Ale jestli ti stojí za to dělat doma dusno… ![]()
Holky, potřebuji se vypovídat…prosim anonym, protoze se stydím a je mi to lito
Minulý týden jsem měla narozky a manžel přijel pozde z práce. Den předtím usnul na gauči a ráno brzy odjel, večer přijel tedy pozde, nepřinesl kytku nic a opět usnul na gauči. Tak jsem si říkala, že mi třeba popreje o víkendu, protože jsem to slavila s rodinou. Jenže v sobotu dopoledne mi řekl, že je mu to strašně blbý, ale že mi nestihl nic koupit. Myslela jsem si, že si děla legraci, většinou je velmi pozorný a nikdy se mu to nestalo. Jenže nedělal. Měla přijet celá rodina a mě to bylo velmi lito a je mi to velmi lito. Řekla jsem mu, že mě moc zklamal a on se chtěl sebrat a že mi teda jede něco koupit. To jsem odmítla, protože takhle honem a aby to nevypadalo blbe…no přišla jsem si hrozne.
Nikam nejel, já před rodinou zahrála divadlo a teď mame tichou domácnost.
Co si mám o tom myslet? Na podzim měl malou avantyru, odpustila jsem mu. Máme 3 děti a 20 let manžele…