Zazdil moje narozeniny :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
17.6.18 21:34

@_0812_ ne, to určitě ne. Nemyslím si, že by v tom byla jina žena. Spíš jak psala tyniste, nemá ke mně uctu a jsem mu ukradena :(

• Citovat
  • Upravit
14723
17.6.18 21:39
@Anonymní píše:
Jedna noc s kolegyni na služební cestě. ..

Proč si myslíš, že to nepokračuje ? Že by s ní byl tak nespokojený ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 21:46

@LaPaloma není to jeho styl, byl to úlet. Verim mu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 21:47

Zvážila bych možnost, že avantýra pokračuje. Manžel asi nejede v režimu „jsem rád, že si mi odpustila, že máme kompletní rodinu“ . Stalo se mi něco podobného. Nevěra prý krátkodobá, už je to pár let, odpuštěná. Stále jsem čekala vděk, zadostiučinění. To nepřišlo, a místo toho to samozřejmě pak pokračovalo, milenka se nechtěla vzdát, muž se jí také nechtěl vzdát. Ustáli se to nějak (také jsem se nechtěla vzdát), v té době malé děti, ale nevím jestli to bylo dobře. Také na mě kašle :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.6.18 21:53
@Anonymní píše:
Zvážila bych možnost, že avantýra pokračuje. Manžel asi nejede v režimu „jsem rád, že si mi odpustila, že máme kompletní rodinu“ . Stalo se mi něco podobného. Nevěra prý krátkodobá, už je to pár let, odpuštěná. Stále jsem čekala vděk, zadostiučinění. To nepřišlo, a místo toho to samozřejmě pak pokračovalo, milenka se nechtěla vzdát, muž se jí také nechtěl vzdát. Ustáli se to nějak (také jsem se nechtěla vzdát), v té době malé děti, ale nevím jestli to bylo dobře. Také na mě kašle :(

Jj, to je přesně :) jen já teda doufám, že nepokračuje. ..i když co vím, tenkrát bych za něj dala ruku do ohně :zed:

• Citovat
  • Upravit
767
17.6.18 21:55
@Anonymní píše:
@_0812_ ne, to určitě ne. Nemyslím si, že by v tom byla jina žena. Spíš jak psala tyniste, nemá ke mně uctu a jsem mu ukradena :(

tak pokud je to pravda, tak bych ho trošku znejistila. Říká se, že chlap si tě začne nejvíce vážit, až mu hrozí nebo se bojí, že tě ztratí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
17.6.18 22:00
@Markéta80 píše:
taky by mne to bylo líto. Jen jestli by i na milenku zapomněl :? Já jsme zvědavá v úterý jestli něco dostanu. zítra jede na nákupy do Německa, pak na noční a v úterý bude vyspávat tak abych taky tady pak nepsala že jsem dostala prd :mrgreen:

Ja mela narozky dneska a dostala jsem pracku na chatu… :mrgreen: a to pro ni manzel jel az dneska rano… no, jako mam radost, usetri mi spoustu prace (nebudu muset vozit pradlo z chaty domu vyprat), no ale nejaka kytka aspon k tomu nebo bonboska by me taky potesila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
17.6.18 22:08

@Michalka80 :palec: ale překvápko to bylo ne :palec: kytku většinou dostávám k výročí v prosinci :lol: Ptal se jestli mam nějaké přání tak jsem řekla at mne překvapí :mrgreen: Dostat bonbonieru tak nevím co si myslet, jestli jako pořádný hřeb do rakve nebo dar který ve výsledku sní on a děti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7382
17.6.18 22:13

@Markéta80 Jj, to teda bylo prekvapko :palec: Ja zas rikala, ze nic nechcu, ze me staci Rafaelo :mrgreen: na to mam chut uz nekolik let a nikdo me to nechce dat… vyznacny hrebik do rakve, mnam, mnam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
17.6.18 22:18
@Anonymní píše:
Zvážila bych možnost, že avantýra pokračuje. Manžel asi nejede v režimu „jsem rád, že si mi odpustila, že máme kompletní rodinu“ . Stalo se mi něco podobného. Nevěra prý krátkodobá, už je to pár let, odpuštěná. Stále jsem čekala vděk, zadostiučinění. To nepřišlo, a místo toho to samozřejmě pak pokračovalo, milenka se nechtěla vzdát, muž se jí také nechtěl vzdát. Ustáli se to nějak (také jsem se nechtěla vzdát), v té době malé děti, ale nevím jestli to bylo dobře. Také na mě kašle :(

Ty mu hlavně ukaž, že můžeš mít také jiného. Teda, pokud si myslíš, že i přes to kašlání na Tebe k Tobě něco cítí. Cíleně bych si zajistila chlapa přes seznamku na dopisování, aby to nějak viděl, aby ztratil jistotu. Ale je nutnost, aby o Tebe stál i přes to kašlání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
17.6.18 22:20
@Anonymní píše:
@LaPaloma není to jeho styl, byl to úlet. Verim mu.

Měla bys mít stejný úlet, který nic neznamená, ale dozví se o něm. Pak se vrátí zájem a následně láska, větší než dříve. Věř, že to funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.18 22:38
@LaPaloma píše:
Měla bys mít stejný úlet, který nic neznamená, ale dozví se o něm. Pak se vrátí zájem a následně láska, větší než dříve. Věř, že to funguje.

Jenže já ho prostě miluju a tohle zatím nedokážu. Jsem ztraceny případ :lol:

• Citovat
  • Upravit
14723
17.6.18 22:44
@Anonymní píše:
Jenže já ho prostě miluju a tohle zatím nedokážu. Jsem ztraceny případ :lol:

Tou oddaností jsi se zazdila. Je třeba nebýt tak závislá. Ani na manželovi. Já na to přišla až ve 44 letech. Od té doby je mi výrazně lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59409
17.6.18 22:51

@Michalka80 no jo ale pro diabetika na inzulínu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18151
17.6.18 22:55
@Anonymní píše:
Jenže já ho prostě miluju a tohle zatím nedokážu. Jsem ztraceny případ :lol:

A můžu se tě zeptat, jak se na tu avantýru došlo? On to to řekl sám, nebo ho někdo práskl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí