Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jedna noc s kolegyni na služební cestě. ..
Proč si myslíš, že to nepokračuje ? Že by s ní byl tak nespokojený ?
Zvážila bych možnost, že avantýra pokračuje. Manžel asi nejede v režimu „jsem rád, že si mi odpustila, že máme kompletní rodinu“ . Stalo se mi něco podobného. Nevěra prý krátkodobá, už je to pár let, odpuštěná. Stále jsem čekala vděk, zadostiučinění. To nepřišlo, a místo toho to samozřejmě pak pokračovalo, milenka se nechtěla vzdát, muž se jí také nechtěl vzdát. Ustáli se to nějak (také jsem se nechtěla vzdát), v té době malé děti, ale nevím jestli to bylo dobře. Také na mě kašle ![]()
@Anonymní píše:
Zvážila bych možnost, že avantýra pokračuje. Manžel asi nejede v režimu „jsem rád, že si mi odpustila, že máme kompletní rodinu“ . Stalo se mi něco podobného. Nevěra prý krátkodobá, už je to pár let, odpuštěná. Stále jsem čekala vděk, zadostiučinění. To nepřišlo, a místo toho to samozřejmě pak pokračovalo, milenka se nechtěla vzdát, muž se jí také nechtěl vzdát. Ustáli se to nějak (také jsem se nechtěla vzdát), v té době malé děti, ale nevím jestli to bylo dobře. Také na mě kašle
Jj, to je přesně
jen já teda doufám, že nepokračuje. ..i když co vím, tenkrát bych za něj dala ruku do ohně ![]()
@Anonymní píše:
@_0812_ ne, to určitě ne. Nemyslím si, že by v tom byla jina žena. Spíš jak psala tyniste, nemá ke mně uctu a jsem mu ukradena
tak pokud je to pravda, tak bych ho trošku znejistila. Říká se, že chlap si tě začne nejvíce vážit, až mu hrozí nebo se bojí, že tě ztratí.
@Markéta80 píše:
taky by mne to bylo líto. Jen jestli by i na milenku zapomnělJá jsme zvědavá v úterý jestli něco dostanu. zítra jede na nákupy do Německa, pak na noční a v úterý bude vyspávat tak abych taky tady pak nepsala že jsem dostala prd
Ja mela narozky dneska a dostala jsem pracku na chatu…
a to pro ni manzel jel az dneska rano… no, jako mam radost, usetri mi spoustu prace (nebudu muset vozit pradlo z chaty domu vyprat), no ale nejaka kytka aspon k tomu nebo bonboska by me taky potesila…
@Michalka80
ale překvápko to bylo ne
kytku většinou dostávám k výročí v prosinci
Ptal se jestli mam nějaké přání tak jsem řekla at mne překvapí
Dostat bonbonieru tak nevím co si myslet, jestli jako pořádný hřeb do rakve nebo dar který ve výsledku sní on a děti ![]()
@Markéta80 Jj, to teda bylo prekvapko
Ja zas rikala, ze nic nechcu, ze me staci Rafaelo
na to mam chut uz nekolik let a nikdo me to nechce dat… vyznacny hrebik do rakve, mnam, mnam ![]()
@Anonymní píše:
Zvážila bych možnost, že avantýra pokračuje. Manžel asi nejede v režimu „jsem rád, že si mi odpustila, že máme kompletní rodinu“ . Stalo se mi něco podobného. Nevěra prý krátkodobá, už je to pár let, odpuštěná. Stále jsem čekala vděk, zadostiučinění. To nepřišlo, a místo toho to samozřejmě pak pokračovalo, milenka se nechtěla vzdát, muž se jí také nechtěl vzdát. Ustáli se to nějak (také jsem se nechtěla vzdát), v té době malé děti, ale nevím jestli to bylo dobře. Také na mě kašle
Ty mu hlavně ukaž, že můžeš mít také jiného. Teda, pokud si myslíš, že i přes to kašlání na Tebe k Tobě něco cítí. Cíleně bych si zajistila chlapa přes seznamku na dopisování, aby to nějak viděl, aby ztratil jistotu. Ale je nutnost, aby o Tebe stál i přes to kašlání.
@Anonymní píše:
@LaPaloma není to jeho styl, byl to úlet. Verim mu.
Měla bys mít stejný úlet, který nic neznamená, ale dozví se o něm. Pak se vrátí zájem a následně láska, větší než dříve. Věř, že to funguje.
@LaPaloma píše:
Měla bys mít stejný úlet, který nic neznamená, ale dozví se o něm. Pak se vrátí zájem a následně láska, větší než dříve. Věř, že to funguje.
Jenže já ho prostě miluju a tohle zatím nedokážu. Jsem ztraceny případ ![]()
@Anonymní píše:
Jenže já ho prostě miluju a tohle zatím nedokážu. Jsem ztraceny případ
Tou oddaností jsi se zazdila. Je třeba nebýt tak závislá. Ani na manželovi. Já na to přišla až ve 44 letech. Od té doby je mi výrazně lépe.
@Anonymní píše:
Jenže já ho prostě miluju a tohle zatím nedokážu. Jsem ztraceny případ
A můžu se tě zeptat, jak se na tu avantýru došlo? On to to řekl sám, nebo ho někdo práskl?
@_0812_ ne, to určitě ne. Nemyslím si, že by v tom byla jina žena. Spíš jak psala tyniste, nemá ke mně uctu a jsem mu ukradena