Vidí jen počítač

Anonymní
19.6.18 07:50

Vidí jen počítač

Zdravím, s přítelem budeme spolu za chvíli 3 roky a máme spíše vztah na dálku. Vidíme se o víkendech, když to vyjde (někdy až po 14 dnech, výjimečně po 3 týdnech). Dá se říct, že od začátku jsme měli problém s komunikací, moc jsme toho oba nenamluvili a spíše koukali filmy a seriály. Začala jsem si všímat ale, že se to zhoršuje. On vidí mobil, počítač a jeho kamarády, s kterýma provolá celé dny a má je nejraději. Nechávala jsem to být, promluvili jsme si o všem a že začneme něco podnikat, zlepšíme to a najdeme i společné zájmy. Uběhly 4 měsíce a je to ještě horší než bylo. Když má ke mně dojet, přijede co nejpozději a když odjíždí, tak co nejdřív a pak jen běží k počítači. Celé dny s nimi volá a už ani nenapíše a já přestala mít chuť mu psát a pořád ho „otravovat“. Když jsem chtěla i já ho někdy slyšet, tak řekl, že nedokáže mluvit s jedním člověkem a neví co by říkal..nebo když jsem mu říkala, že mi nepíše, tak jen, že mi nemá co říct…ale pak vidím, jak s nimi je spokojený, je má prostě nejraději a vím, že to může zním jako žárlení, ale není to tak, já ho vždy respektovala i to, jaké má záliby. Začnu nějaké téma a rázem ho utne, aby se nemusel bavit a nebo se zasměje. Nevím co si o tom myslet, ale pomalu mě to začalo užírat a mívám z toho úzkosti. Teď na léto plánuje s kamarádama vše možné a se mnou nechce nic. Má to nějaká z vás podobné? Nechci hned myslet na rozchod, až na ten počítač a komunikaci je zbytek v pohodě…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Včelička992
19.6.18 07:57

,

Příspěvek upraven 31.05.20 v 21:50

• Citovat
  • Upravit
33591
19.6.18 07:58

Až na ten počítač a komunikaco je vše v pohodě? Vždytˇse skoro nevidíte a když jo tak od tebe spěchá, mluvit s tebou nechce, na léto s tebou nic neplánuje…Kde vidíš to ostatní v pohodě? Má nejraději kamarády, mobil a pc, kde jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 08:00

Co s chlapem, se kterým se nedá komunikovat a navíc si se mnou povídat ani nechce? :nevim: navrhla bych mu na víkend nějaký výlet, třeba jen se projít na nějaký hrad nebo jet na kolo… Já bych nevydržela na někoho přes týden čekat a pak se nudit a bát se promluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.6.18 08:01
@Anonymní píše:
Zdravím, s přítelem budeme spolu za chvíli 3 roky a máme spíše vztah na dálku. Vidíme se o víkendech, když to vyjde (někdy až po 14 dnech, výjimečně po 3 týdnech). Dá se říct, že od začátku jsme měli problém s komunikací, moc jsme toho oba nenamluvili a spíše koukali filmy a seriály. Začala jsem si všímat ale, že se to zhoršuje. On vidí mobil, počítač a jeho kamarády, s kterýma provolá celé dny a má je nejraději. Nechávala jsem to být, promluvili jsme si o všem a že začneme něco podnikat, zlepšíme to a najdeme i společné zájmy. Uběhly 4 měsíce a je to ještě horší než bylo. Když má ke mně dojet, přijede co nejpozději a když odjíždí, tak co nejdřív a pak jen běží k počítači. Celé dny s nimi volá a už ani nenapíše a já přestala mít chuť mu psát a pořád ho „otravovat“. Když jsem chtěla i já ho někdy slyšet, tak řekl, že nedokáže mluvit s jedním člověkem a neví co by říkal..nebo když jsem mu říkala, že mi nepíše, tak jen, že mi nemá co říct…ale pak vidím, jak s nimi je spokojený, je má prostě nejraději a vím, že to může zním jako žárlení, ale není to tak, já ho vždy respektovala i to, jaké má záliby. Začnu nějaké téma a rázem ho utne, aby se nemusel bavit a nebo se zasměje. Nevím co si o tom myslet, ale pomalu mě to začalo užírat a mívám z toho úzkosti. Teď na léto plánuje s kamarádama vše možné a se mnou nechce nic. Má to nějaká z vás podobné? Nechci hned myslet na rozchod, až na ten počítač a komunikaci je zbytek v pohodě…

Nemám a popravdě bych takový výkendový vztah nechtěla. Záleží na tobě, jak moc s ním toužíš být, že to překousneš. Záliby by mít měl, ale dřepění u PC celý den považuju za závislost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10245
19.6.18 08:01

Zakladatelko,
je třeba si přiznat jednu věc - váš vztah je mrtvý. Jedině tím, že si to přiznáte, můžete bojovat o jeho obnovení. Pokud budete chtít.
A chtít musí obě strany.
On je asi opravdu zvyklý takhle žít. Ale musí si uvědomit, že vztah, vážný vztah, prostě znamená životní změnu. A kvůli té je třeba občas vystoupit ze zóny osobního komfortu. A musí se sám rozhodnout, zda je to to, co chce.
A pokud nechce, nebuď z toho smutná. Určitě najdeš někoho, pro koho bude čas s tebou radostí a štěstím a bude chtít dobu s tebou prodloužit, ne zkrátit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 08:02

No spíše co se týká té stránky rodiny…on má rád naši rodinu, já jeho, všichni se známe a vždy je to ok. Když dojede nikdy neřekne ty špatné věci nahlas a říkám si, proč pořád to musím řešit já..ale vím, co tím bylo myšleno.

• Citovat
  • Upravit
1774
19.6.18 08:03

Asi jsi mimořádně nudná, když je i počítač zábavnější. Začni na sobě pracovat, jinak se to nezlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
19.6.18 08:08

Vidím to tak, že tě má jen na kukání a abys mi občas uvařila. Možná to prostě jen líp neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
19.6.18 08:09

Za ty tři roky jsi mohla s někým jiným vybudovat opravdový vztah. Tohle, co to máš s tím mužem, není vztah, to si k tobě akorát občas na víkend přijede smočit a flákat se :roll:

• Citovat
  • Upravit
1
19.6.18 08:10

Tak počítač ja samozřejmě vzdy zábavnější nez jakákoliv zenska. To neovlivnis. Ok, hodinku se potit s zenou a pak hura zpet za zabavou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
19.6.18 08:14

No ja bych se na nej teda vykaslala… promluvit si s nim ocividne nepomohlo. Skoda travit cas s nekym kdo ho nechce travit s tebou. Mohla by jsi byt s nekym jinym o mnoho stastnejsi :) kluk ma behat za holkou. Nikdy ne holka za klukem. Pokud beha holka za klukem je to cele spatne. Neponizuj se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
19.6.18 08:19

To neni vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
19.6.18 08:19

Taky sibych myslim, ze prijede jen kdyz potrebuje vyprazdnit pytel :roll: promin, ale lip bych to nenapsala. Zacni si vazit sama sebe. Dala bych mu celou tuhle diskuzi precist :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
19.6.18 08:33

Ty chces vztah, on byt s kamarady, to je normalni. Bud budes jeste par let fnukat, ze se ti to tak nelibi, nebo se od nej odpoutas a zacnes delat to, co by te bavilo. Casem treba budes cestovat a sportovat s nekym jinym. Ja bych teda mladi nechtela prosedet s chlapem u televize. Radsi bych drapla spacak a jela s kamoskama na vylet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí