3 Lexauriny za den - rozchod

134
19.6.18 09:08

3 Lexauriny za den - rozchod

Ahoj, jsem na tom po rozchodu velmi blbě. Kdyz si dam 1 lexaurin tak mi to nic moc neudela, citim jen lehke motani hlavy. Myslite ze je v pohode si dat 2-3 zaraz.? Ja jen chci aby to prestalobolet a abych nepremyslela a jen spala uz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5283
19.6.18 09:13

Prosimte prd na lexaurin. Jsou na svete horsi veci nez rozchod. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.6.18 09:15

Hele… rozchod není konec.. ale nový začátek. Vykašli se na pitomej lexaurin, najdi si nějaký koníček a věnuj se mu. Já se po 12ti letech rozvádím, je to těžký, ale práškama mě ani nenapadlo to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.6.18 09:17
@Tudii6- píše:
Ahoj, jsem na tom po rozchodu velmi blbě. Kdyz si dam 1 lexaurin tak mi to nic moc neudela, citim jen lehke motani hlavy. Myslite ze je v pohode si dat 2-3 zaraz.? Ja jen chci aby to prestalobolet a abych nepremyslela a jen spala uz…

Hlavně se nepředávkuj! Rozchod není konec světa, ač to tak ze začátku vypadá. Jdi do přírody. Objímej stromy ;-) Nebo si jen v lese lehni do trávy a pozoruj cvrkot. Doporučuju repelent. Můžeš sbírat borůvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.6.18 09:18

Přírodu jsem zkoušela, ale nedokazu se od toho nejak odpoutat, prijdu si naprosto k nicemu a cely muj zivot..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.6.18 09:26

Rači se ožer, poblej a jdi dál. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
19.6.18 09:27

@Tudii6- neni to v pohode. Je navykovy, ted si das dva, zitra tri, za tyden tri rano a vecer a uz jedes. Zavolej nejake kamosce, popovidej si, vybrec se, roztrhej fotky, ostrihej se…a hlavne se na to vykasli. Neni to konec sveta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
19.6.18 09:30

Přála bych si umřít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.6.18 09:32
@Tudii6- píše:
Přála bych si umřít…

tak každopádně umřeme všichni. Ale já myslím, že není kam spěchat. Určitě tady máš ještě spousta práce. Tak se koukej sebrat a vytvářet hodnoty. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9371
19.6.18 09:38

Mnohem lepší jsou antidepresiva než Lexauriny. Lexaurin je jen taková akutní pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 09:40
@Tudii6- píše:
Přála bych si umřít…

Hele, presne tohle jsem prozivala po rozchodu pred osmi lety. Lexaurin byl moje zachrana, chtela jsem jen spat, nic necitit. Bolelo to neuveritelne, neslo nic. Dostali me z toho mi nejblizsi. Pomohlo byt PORAD MEZI LIDMA- ne sama. Zpetne hodnoceni- ZASR..Y LEXAURIN. Ted mam manzela a dve deti. Zivot jde fakt dal, nezastavi se kvuli jednomu chlapovi, ale tenkrat jsem tomu taky neverila. Prosim ponechat anonym.

• Citovat
  • Upravit
134
19.6.18 09:41

Tak jsem si dala 2, když to nepomuze tak si dam jeste… treba se mi ulevi aspon na chvili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
19.6.18 09:48
@Tudii6- píše:
Tak jsem si dala 2, když to nepomuze tak si dam jeste… treba se mi ulevi aspon na chvili

Taky je dulezity rict nekomu jak moc to boli, pokud zkusis psychologa, radim placeneho, ti berou hned a ty by ses mela vykecat co nejdriv. Myslim to v dobrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
19.6.18 09:56

Tady Ti prášky nepomůžou, to se prostě musí prožít. I když to vypadá jak konec světa, není, uvidíš to zpětné sama :hug: Zase bude líp. Já během 14ti dnů po rozchodu (bylo to přes Vánoce) zhubla deset kilo, protože jsem jen ležela a brečela. Pak jsem vypila flašku vína, řekla jsi, jakej je ten dotyčnej v*l, že je to jeho ztráta a ne moje a zase jsem začala fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
19.6.18 09:57
@Tudii6- píše:
Tak jsem si dala 2, když to nepomuze tak si dam jeste… treba se mi ulevi aspon na chvili

Na chvíli. Stejně to budeš muset zpracovat a prášky se to jen oddaluje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria