3 Lexauriny za den - rozchod

Napsat příspěvek
Velikost písma:
134
19.6.18 14:47

Brečim a stejne to nepomaha. Vecer si dam dalsi dva. I kdyz to vubec nezabira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
19.6.18 15:32
@Tudii6- píše:
Brečim a stejne to nepomaha. Vecer si dam dalsi dva. I kdyz to vubec nezabira…

Jako myslíš, že se jednou vybrečíš a bude hotovo? Trvá to mnohem déle, ale přebolí to. Dej si jich kolik chceš, ale stejně nezaberou tak jak si představuješ. Píšou Ti to tu všichni a je to jak hučet do dubu. Jestli jsi takhle labilní, dojdi si k psychiatrovi pro antidepresiva a nějakou psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
19.6.18 17:18

@Tudii6- 3 - 4 dny brát lexaurin nevadí. Stejně je na předpis, až to dobereš musíš k doktorce. Trochu tě otupí a nebudeš tak vnímat vnitřní bolest. Pak by se to mělo zlepšit. Hlavně nato nepij alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
19.6.18 17:59

Ja po rozchodu byla tak v prdce,ze mi ani Lexaurin nepomohl.Klepala jsem se,brecela,nespala a ted po pul roce?Konecne se muzu nadechnout a je to o tisic procent lepsi.Taky jsem neverila,ze to nekdy preboli.Radam typu to chce cas jsem neverila a vis co?Opravdu nic jineho nez cas nepomuze.Tohle si proste musis odzit se vsim vsudy a pokud mozno bez prasku.Nereknu AD,ale urcite ne denne zobat Lexaurin.Proste brec a dostan to ze sebe.Nebran se tomu.Uvidis,ze se to postupem casu bude lepsit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 18:51

Já jsem teď ve stejné fázi. :(

Byla to nejlepší, co mě potkalo. Nikdy jsem nebyl tak šťastný jako s ní, a před 2 týdny se se mnou z ničeho nic rozešla. Nevím co se honí hlavě tobě, mě to, že budu navždy sám, že o mě nikdo nebude stát. S tou holkou jsem totiž plánoval už koupi bydlení a výhledově rodinu. A já teď po rozchodu zůstal sám ve městě, kde nikoho neznám.

Hele první 4 dny jsem bral 3× 3mg lexaurinu, ale emoce to nezmění, a ani mě to neuspávalo. Pak jsem s tím přestal, to fakt nemá cenu. Na to se vykašli. Fakt nám pomůže jen čas, bohužel. :(

Já teď sedím celý den u PC, tupě zírám, nulový kontakt se světem, mám pocit, že každý mnou opovrhuje. Do nový práce nastupuju až 1.8., což je výborná kombinace, být po rozchodu a ještě zrovna čekat na nástup. :zed: :zed:

Kdybys byla z okolí Karlových Varů, tak můžeme něco podniknout spolu a nenávidět celý svět společně. :D

• Citovat
  • Upravit
53518
19.6.18 22:14
@Tudii6- píše:
Tak jsem si dala 2, když to nepomuze tak si dam jeste… treba se mi ulevi aspon na chvili

Neříkám, že jsem někdy byla takhle na dně, ale občas mi hlavou víří milion myšlenek a jsem nesoustředěná. Tak se prostě zastavíma a zkusím nemyslet na nic. Všechny myšlenky utnou v zárodku. Neplánovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
25.6.18 12:12

Dovolím si napsat, jak to vidím já.

Faktem je, že všechno, celý problém je v hlavě. Proto si myslím, že prášky to třeba utlumí, ale nevyřeší. Tedy řešením je vyřešit problém v hlavě. Nevím konkrétně, o jaký problém jde u tebe, ale může to být třeba nějaká závislost na bývalém partnerovi, může to být nízké sebevědomí a obavy o nalezení dalšího partnera, já nevím, možností je hodně.

Každopádně jsi ve fázi, kdy máš sebevědomí v řiti. Tedy hledal bych cesty posílení sebevědomí, odkazů na internetu je dost.

Já osobně jsem se naučil podobné problémy řešit formou „radikálního odpuštění“, pro někoho nepřijatelné, pro mě fungující.

A funguje to pro mě proto, že jsem pochopil, že ten problém není v nedostatku čehosi, co bych musel doplňovat nějakou návykovou látkou, ten problém není v mém okolí, ten problém je jenom v mé hlavě a jenom moje mysl z toho dělá problém a čím víc se v tom šťourám, tím z toho moje mysl dělá problém větší. Odkazy na radkální odpuštění jsou také dohledatelné. Ale jak píšu, někdo to zavrhne hned, protože proč by hledal problém ve své hlavě, někoho odradí duchovní pojetí tohoto způsobu, ale jsou i varianty, kde se dá tomuto duchovnímu podtextu vyhnout.

Každopádně hledej řešení na problém, který máš v hlavě, hledej řešení, jak změnit svou mysl, nehledej řešení ve svém okolí, tam není a nehledej ho ani v jakékoli návykové látce, protože tam také není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2584
25.6.18 12:17
@Russet píše:
Neříkám, že jsem někdy byla takhle na dně, ale občas mi hlavou víří milion myšlenek a jsem nesoustředěná. Tak se prostě zastavíma a zkusím nemyslet na nic. Všechny myšlenky utnou v zárodku. Neplánovat.

Umět „vypnout“ šechny myšlenky je určitá forma meditace a hlavně, není to nic jednoduchého, prostě třeba na pár minut vypnout úplně všechny myšlenky, jak vypnete jednu, přichází další :) Ale je to velice osvobozující, protože člověk postupně zjistí, že on je ten, kdo ovládá myšlenky a ne naopak. A pak se dá naučit, že když přijde myšlenka, kterou se zabývat nechcete, necháte ji prostě odejít, dovolíte ji ve svém vědomí odejít a ona skutečně odchází a i když se vrátí, už není tak silná a oslábne pokaždé, kdy ji dáte najevo, že se jí zabývat nechcete.

Tedy je to super metoda, ale není až tak snadné se ji naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí