Komunikace s partnerkou exmanžela

Anonymní
19.6.18 21:06

Komunikace s partnerkou exmanžela

Pěkný večer,
ráda bych poprosila o názor, radu.
Nebudu rozepisovat vše co předcházelo, bylo by to na román, plný černého humoru.
Jak to bývá často měla jsem v blízkosti někoho kdo se choval a tvářil jako „kamarádka“ můj manžel s ní trávil hodně času společně s našimi i jejími dětmi (kluci jsou navíc spolužáci), bylo mi to podezřelé, ale neustále jen mleli dokola že jsou dobří přátelé, dokonce se tvářila jak mi chce pomoct manželství zachránit… :poblion:
Dopadlo o jak tušíte, odešel, stále tvrdil že ne kvůli ní ani za ní, ale ukázalo se, že vlastně byt už nehledal jen sám pro sebe a za 2 měsíce byla u něj i s dětmi…
Konečně se dostanu k tomu oč chci poprosit… Není to ideální, ale nějak to funguje, bere si děti, peníze, byť někdy se zpožděním, mi taky dává, ale NEUSTÁLE MI NĚJAKÝM ZPŮSOBEM PODSOUVÁ, ŽE BYCHOM SE MĚLI POTKAT, POKUD MOŽNO VŠICHNI 4, A KOMUNIKOVAT SPOLU KVŮLI DĚTEM.
Vůbec nechápu o čem chce komunikovat, já komunikuji s ním, komu svěří děti on, a s kým tráví čas, když jsou v jeho péči je jeho zodpovězenost. Argumentuje, že s jejím bývalým už taky komunikuje, ale v tom je podle mě rozdíl, on s jeho dětmi žije, ale naše k nim chodí spíše na návštěvu, proto nevím co bych s ní měla řešit. Tedy pokud se k dětem chová slušně a neubližuje jim.
Jak to máte vy, nebo ženy ve vašem okolí? O co mu jde?
Děkuji moc…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.6.18 21:18

Taky mi odešel ex manžel ke kamarádce.
A opravdu bych se s ní nesešla. A on by se ani neodvážil to navrhnout. Ví,že by to nedopadlo dobře :mrgreen: a ona taky.
 Anonym

• Citovat
  • Upravit
15143
19.6.18 21:20

Ty jo.ja bych ho nakopla s rozbehem do rozkroku.ten je drzej jak lázeňská veverka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
19.6.18 21:22

To bych nedala. Řekla bych mu ze se zbláznil a ze naprosto nevím co bych si s ji měla jako povídat. Ať uvede konkrétní příklady. Praktickými otázkami zahnat do kouta. Jestli si představuje ze si dáte kafe a budete klabosit jako dřív tak někde upadl na znak. Nikdy mě nepřestane fascinovat sobeckost některých lidi a absolutní neschopnost se vcitit do druhého. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.6.18 21:22

Chápu ho, že chce abyste se stýkali, máte společné děti.
V okolí mám rodinu: matka sama, otec nová partnerka s dětmi a jejich společné dcery jsou ve střídavé péči.
Do školky chodí na besídky všichni, pokud jsou na konci předávány dárečky, předává se i partnerce otce.
Mezi všemi je to klidné, asi to nebude bývalá kamarádka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
19.6.18 21:25

Chtějí si s Vámi vytvořit takovou tu velkou šťastnou rodinu, kdy i když došlo k rozpadu tak stále spolu všichni vychazite, takže se vlastně nic spatnyho nestalo… Navíc by vás tím pádem měli i pod kontrolou ;) možná si chtějí ulehčit svědomí, možná nechtějí aby na ně okolí koukalo jako na nicitele rodin… Nicméně v tvém případě bych je místo rodinné idilky s rozběhem nakopla do řiti… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
19.6.18 21:30
@bublinek píše:
V okolí mám rodinu: matka sama, otec nová partnerka s dětmi a jejich společné dcery jsou ve střídavé péči.
Do školky chodí na besídky všichni, pokud jsou na konci předávány dárečky, předává se i partnerce otce.

Ne, s ní zakladatelka žádné děti nemá. A s ním se stýská. O takovou nejde ani kolo opřít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32487
19.6.18 21:41
@bublinek píše:

Společný děti má se svým exmanželem,ne s jeho milenkou,navíc ještě kamarádkou. A opravdu nechápu tu jeho potřebu hrát si na šťastnou rodinku a myslet si,že všechno bude jako dřív. O kamarádce nemluvě,že má někdo žaludek se ještě cpát někomu na oči :roll: …ale nepřekvapuje mě to,pár takových znám a nepřestane mě udivovat ta drzost něco takovýho navrhnout.
Jinak o dětech komunikuju s ním,nemám žádnou povinnost se stýkat a řešit něco s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
19.6.18 21:43

Tak to je silny kafe.

By mne zajimalo jak moc nad veci by byl Tvuj exmanzel, byt v podobne situaci misto tebe on.
A sice, ze bys mu za zady p*chala s nejlepsim kamaradem a pak mu jen tak mimochodem, k nemu rovnou odstehovala jeho deti.

Doslova by plakal radosti co :mrgreen: Za svedka na svatbu jim nahodou jit nemas? :mrgreen:

Neskutecny.

Příspěvek upraven 19.06.18 v 21:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
19.6.18 21:44
@karkarka píše:
Ty jo.ja bych ho nakopla s rozbehem do rozkroku.ten je drzej jak lázeňská veverka.

Tohle vystihuje moje pocity. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
19.6.18 21:52
@Anonymní píše:
Pěkný večer,
ráda bych poprosila o názor, radu.
Nebudu rozepisovat vše co předcházelo, bylo by to na román, plný černého humoru.
Jak to bývá často měla jsem v blízkosti někoho kdo se choval a tvářil jako „kamarádka“ můj manžel s ní trávil hodně času společně s našimi i jejími dětmi (kluci jsou navíc spolužáci), bylo mi to podezřelé, ale neustále jen mleli dokola že jsou dobří přátelé, dokonce se tvářila jak mi chce pomoct manželství zachránit… :poblion:
Dopadlo o jak tušíte, odešel, stále tvrdil že ne kvůli ní ani za ní, ale ukázalo se, že vlastně byt už nehledal jen sám pro sebe a za 2 měsíce byla u něj i s dětmi…
Konečně se dostanu k tomu oč chci poprosit… Není to ideální, ale nějak to funguje, bere si děti, peníze, byť někdy se zpožděním, mi taky dává, ale NEUSTÁLE MI NĚJAKÝM ZPŮSOBEM PODSOUVÁ, ŽE BYCHOM SE MĚLI POTKAT, POKUD MOŽNO VŠICHNI 4, A KOMUNIKOVAT SPOLU KVŮLI DĚTEM.
Vůbec nechápu o čem chce komunikovat, já komunikuji s ním, komu svěří děti on, a s kým tráví čas, když jsou v jeho péči je jeho zodpovězenost. Argumentuje, že s jejím bývalým už taky komunikuje, ale v tom je podle mě rozdíl, on s jeho dětmi žije, ale naše k nim chodí spíše na návštěvu, proto nevím co bych s ní měla řešit. Tedy pokud se k dětem chová slušně a neubližuje jim.
Jak to máte vy, nebo ženy ve vašem okolí? O co mu jde?
Děkuji moc…

S ní bych se vůbec nebavila. Proč jako? Co jí je do vašich dětí? Navíc je to hyena nejvyššího kalibru. S ním bych komunikovala pouze ohledně domluvy jak to bude s dětmi a víc nic. Navíc starat se a vychovávat děti má otec a ne ona, tak co. Sice my se s manželovou exmanželkou spolu bavíme normálně ohledně jejich syna, předání, nějaké problémy co jsou atd. Ale já jí manžela neodloudila a bavím se s ní na obecné rovině a zdržuji se jakékoliv připomínky k jejich výchově. Pokud chce třeba znát můj názor nebo postoj zeptá se mě sama. No každopádně držím ti palce, ať vše zvládneš. Musí to být šílené :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.6.18 21:55
@Sworley píše:
Společný děti má se svým exmanželem,ne s jeho milenkou,navíc ještě kamarádkou. A opravdu nechápu tu jeho potřebu hrát si na šťastnou rodinku a myslet si,že všechno bude jako dřív. O kamarádce nemluvě,že má někdo žaludek se ještě cpát někomu na oči :roll: …ale nepřekvapuje mě to,pár takových znám a nepřestane mě udivovat ta drzost něco takovýho navrhnout.
Jinak o dětech komunikuju s ním,nemám žádnou povinnost se stýkat a řešit něco s ní.

chtěla jsi názor, jen mě nesežerte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32487
19.6.18 22:06
@bublinek píše:
chtěla jsi názor, jen mě nesežerte

:think: to asi těžko,já nejsem zakladatelka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
19.6.18 22:08
@Sworley píše:

promiň, z té poslední věty jsem myslela, že jsi zakladatelka, jen bez anonymu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.18 22:12

To je sv.ne. :pocitac: Vůbec bych se s ní nebavila, jeho poslala do říti a dál se tvářila, že jsou mi ukradený. Jsem zvědavá, jak dlouho jim to vydrží, když to vzali takhle hopem. Něco podobného se stalo i mě, jen v tom nebyly naštěstí děti. Dlouho jim to nevydrželo, přeci jen zakázané ovoce chutná lépe, než mít už své jisté. A ona po necelém roce chtěla být zase kamarádka :mrgreen: Vlastně ještě teď, po 6 letech sem , tam otravuje. :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky