Půjčení od tchyně, je na mě sprostá

891
19.6.18 23:42

Nazor rada

Dobry vecer, chtela bych se zeptat na nazor a na vasi odpoved na moje trapeni.Tuto nedeli jsme nekde byli s druhem a se synem mame uz delsi dobu pujcenou dejme tomu nebudu presne jmenovat pojizdny bufet kousek dal byla taky s necim tchyne a od ni to ma druh pujceni uz nekolik let. A ona cely den rypala na miho druha at ji to vrati, ze to chce zpatky, ze to radsi zapali nez by tam mel byt atd.cely den dokola pak vecer sedl muj partner do auta a odjel domu a ona rika kam jede ja ji na to odpovedela, ze asi kvuli ni odjel jak rypala a jeji odpoved na me byla strasne sprosta, ze sem stara k… a vse mozny.Tak sem ji vynadala nazpatek. partner me odsoudil, ze sem se ji nemela vsimat a nechat ji at my nadava ted sem nejhorsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
19.6.18 23:43

tak tohle nemá hlavu ani patu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.6.18 23:45

Prosím? 8o

Jestli to někdo pochopil, má můj upřímný obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
19.6.18 23:46
:roll: :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
19.6.18 23:46

@radkka přesně ,bože a to za tyden začínají prázdiny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.6.18 23:48
@Ennny píše:
@radkka přesně ,bože a to za tyden začínají prázdiny :roll:

Počkej, téhle se prázdniny asi nikdy netýkaly, to by musela chodit do školy… :oops: pardon, ale to se fakt nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
19.6.18 23:50

@radkka četla jsem to asi 5× a stejně sem to nepochopila :lol: takže más asi pravdu…a tohle se nedá svést ani na chytrý telefon :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.18 23:53

Jezis, ucili jste se na zakladni skole tecky za vetou a carky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35764
19.6.18 23:53

Co máte od tchýně půjčený? Ona ma pujceny druhy bufet naproti? :nevim: To je asi jediny co jsem pochopila--

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
19.6.18 23:59

Já pochopila, že mají od tchyně pujceny bufet a tchyně ho chce zpět. Byla sprosta na zakladatelkou a Zakladatelka ji to " vratila" a partner se na ni kvůli tomu zlobi, že byla sprosta na jeho matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
20.6.18 00:15

Hehe, jako zarytý odpůrce inkluze, začínám v tom vidět i kladnou stránku věci :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122170
20.6.18 00:24

Vyhráváš soutěž o největšího Trolla. Kolik toho už máš v sobě? :nevim: Píšeš jak Talián a Iceman dohromady. Neprodáváte v tom bufetu náhodou bonbonky? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75583
20.6.18 00:32

@sabinka098 Vraťte babě stánek s cukrovou vatou a pronajměte si od staryho Kočky retizkac. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
20.6.18 00:37

Wtf! Co to je?! 8o :roll: I naše morče by vyplodilo něco smysluplnějšího, než je tento blábol 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.6.18 05:14
@ivculka píše:
Já pochopila, že mají od tchyně pujceny bufet a tchyně ho chce zpět. Byla sprosta na zakladatelkou a Zakladatelka ji to " vratila" a partner se na ni kvůli tomu zlobi, že byla sprosta na jeho matku.
:palec: Já taky. Zakladatelko, na „maminku“ musíš být hodná, řvát na ni může jen „druh“;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí