Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabinka098 no tak kdybys použila sem tam nějakou čárku a tečku, tak by se to četlo líp.
Jinak názor, rada: Pokud máš od tchýně něco půjčeno a ona to chce zpět, tak jí to vrať. Tím, že se s ní budeš hádat nic nespravíš. Jestli byla na tebe sprostá, tak těžko říct, jestli je taková nátura, nebo už jí štve, jak jí zazdíváte. Já bych taky byla sprostá, kdybych někomu něco půjčila, on mi to nechtěl vrátit a ještě poslouchala výčitky, že sem si dovolila rýpnout…
Vraťte jí to.
no zajímavá hádanka
ale nejspíš kolotočáři, ona si s přítelem půjčila stánek a matinka to chce vrátit
No tedy, ta tchýně je fakt hrozná čůza
Chce od vás vrátit, co vám půjčila
Správně, nedej se!!! Když tak si dáte po tlamě, tak to v „lepších“ rodinách totiž chodí
![]()
@sirikit píše:
@sabinka098 Vraťte babě stánek s cukrovou vatou a pronajměte si od staryho Kočky retizkac.
jééé Kočka a jeho kolotoče, jezdí k nám jednou za rok, vždycky se těším
![]()
@ka2ka Mylite se.Slo o tetovaci set pro deti a detsky den.Kdy tchyne naproti mela na starosti detske hry.
@sabinka098 No, mýlíte se… Ten text byl napsán tak, ze jsi byla bud opila nebo nedodelala ZŠ.
Takže se nezlob, že to působí jako od naší etnické menšiny. Tam jsou obě možnosti, výše uvedené, dosti pravděpodobné, dokonce v kombinaci obého.
@sabinka098 píše:
@ka2ka Mylite se.Slo o tetovaci set pro deti a detsky den.Kdy tchyne naproti mela na starosti detske hry.
no tak to jooo, teď se to zcela vyjasnilo ![]()
Takže pojízdný bufet je krycí název pro dětský tetovací set?
Jak tě proboha napadl zrovna pojízdný bufet?
Omlouvám se, že neporadím s tou zapeklitou situací, ale toto mě fakt rozesmálo ![]()
@sabinka098 píše:
Názor radaDobrý večer,
chtěla bych se zeptat na názor a na vaši odpověď na moje trápeni. Tuto neděli jsme někde byli s druhem a se synem. Máme už delší dobu půjčenou dejme tomu, nebudu přesně jmenovat, pojízdný bufet. Kousek dal byla taky s něčím tchyně a od ni to má druh půjčené už několik let. A ona cely den rýpala na mého druha, ať ji to vrátí, že to chce zpátky, že to radši zapálí než by tam měl být atd. Cely den dokola, pak večer sedl můj partner do auta a odjel domů a ona říká kam jede, já ji na to odpověděla, že asi kvůli ni odjel, jak rýpala a její odpověď na mě, byla strašně sprostá. Že sem stara k… a vše možný. Tak sem ji vynadala nazpátek. Partner mě odsoudil, že sem se ji nemela všímat a nechat ji ať mi nadává, teď sem nejhorší.