Jak má chutnat mateřské mléko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.12.24 12:59

Chuť MM

Ahoj,
Holky, může mít mateřské mléko trošku kyselou nebo slanou chuť? Neumím to od sebe momentálně odlišit. :D Malý se odmítl přisát, takže používám odsávačku, flasticky vyvaruji a dneska mě to napadlo na prst ochutnat - měla jsem to totiž cca 12h v lednici. A když odsávám, přijde mi, že už to takovou chuť má.
Ráno jsem to mlíčko raději vylila.
Kombinují UM s MM. Je tohle normální a můžu mu to dát?;Mohla to nějaká potravina tak ovlivnit? 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
20.12.24 13:25

A umyla sis ten prst před tím? Ona kůže je slaná, takže když nabereš mléko na prst, tak bude chutnat trochu slaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.24 13:51

@Janli
Jo, určitě.

• Citovat
  • Upravit
11796
20.12.24 13:52

Moje chutnalo vždy nasládle…a to čerstvé, z lednice i po rozmrazení :nevim: ale třeba to odsate mi mladší pít nikdy moc nechtěl…ještě tak to co bylo v lednici ale to rozmrazene vůbec…mě tam teda žádný rozdíl v chuti nepřišel ale jemu asi jo…jinak z láhve pil, ale dal si raději UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22836
20.12.24 19:03

Já chutnala a za mě je to eee, chuť si nepamatuju :lol:
Mražené ani odstikane třeba první dcera nevzala do pusy, druhá z nouze, když jsem byla 10h ve škole a musela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13744
20.12.24 19:25

Bylo vždycky hodně sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
20.12.24 21:12

Chutnalo mi to jako kokosové mléko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
22.12.24 07:49

Já nevim jak chlazené z lednice, ale mrazené po rozmrazení smrdělo jak blitky (a bylo v pořádku). Někde jsem četla, že jak jsou tam tuky apod., tak se to rozkládá, nevim víc :nevim: nejsem na to odborník :mrgreen: Každopádně pokud bylo skladováno řádně, nebála bych se toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.24 12:41

Tak holky, asi jsem něco snědla nebo bylo v prsu moc dlouho nebo nevím, ale chuť už má sladkou. :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová