Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
A umyla sis ten prst před tím? Ona kůže je slaná, takže když nabereš mléko na prst, tak bude chutnat trochu slaně.
Moje chutnalo vždy nasládle…a to čerstvé, z lednice i po rozmrazení
ale třeba to odsate mi mladší pít nikdy moc nechtěl…ještě tak to co bylo v lednici ale to rozmrazene vůbec…mě tam teda žádný rozdíl v chuti nepřišel ale jemu asi jo…jinak z láhve pil, ale dal si raději UM…
Já chutnala a za mě je to eee, chuť si nepamatuju ![]()
Mražené ani odstikane třeba první dcera nevzala do pusy, druhá z nouze, když jsem byla 10h ve škole a musela.
Já nevim jak chlazené z lednice, ale mrazené po rozmrazení smrdělo jak blitky (a bylo v pořádku). Někde jsem četla, že jak jsou tam tuky apod., tak se to rozkládá, nevim víc
nejsem na to odborník
Každopádně pokud bylo skladováno řádně, nebála bych se toho.
Tak holky, asi jsem něco snědla nebo bylo v prsu moc dlouho nebo nevím, ale chuť už má sladkou.
![]()
Ahoj,
Malý se odmítl přisát, takže používám odsávačku, flasticky vyvaruji a dneska mě to napadlo na prst ochutnat - měla jsem to totiž cca 12h v lednici. A když odsávám, přijde mi, že už to takovou chuť má.
Holky, může mít mateřské mléko trošku kyselou nebo slanou chuť? Neumím to od sebe momentálně odlišit.
Ráno jsem to mlíčko raději vylila.
Kombinují UM s MM. Je tohle normální a můžu mu to dát?;Mohla to nějaká potravina tak ovlivnit?