Citlivé kojící bradavky, co s tím?

Anonymní
20.12.24 11:47

Kojící bradavky

Kojím druhé dítko, u prvního jsem tohle neměla, ale už pár měsíců mám často problémy s dvorci, loupe se mi kůže, pod tím je to citlivé a často se mi odtrhávají bradavky, už jsem vyzkoušela různé hojivé mazání, na plísně, na kvasinky, hemagel…zahojení je jen na chvíli, pokud jedno prso hojím a nekojím z něj, tak se mi hodně nalévá…dítko má přes rok, je vymodlené, bezdudlíkové…odstavovat nechci…bolí přisávání a po chvilce je to dobré, ale v noci kojím několikrát a přes den třeba 3×…děkuju za tipy, co by ještě mohlo pomoct :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
20.12.24 12:30
@Anonymní píše: Více

A proč jsi s tím ještě nebyla na kožním? Jako odlupující se bradavka? Brrr. Zajdi k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
20.12.24 13:01

Já bych si vsadila na kvasinku, trochu s tím bojuji i já teď u tretatka. Důležité je kromě bradavek přeléčit i pusinku dítěte, což je trochu problém, protože u nás se žádný přípravek v lékárně k tomu určený koupit nedá. Buď si nechte u lékaře napsat recept na míchaný přípravek, nebo pokud to nemáte daleko do Německa, doporučuji v tamní lékárně zakoupit Infectosoor mundgel, ten je úplně bezvadný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.24 18:25

@dickys mám na recept, ale moc to právě nepomáhá…já jsem i přemýšlela, kam s tím, zatím jsem měla recept z dětského a od gynekoložky…díky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.24 18:28

@unuděná odlupují se mi šupinky na dvorci a někdy i na bradavce a natrhava se mi kolem dokola bradavky v místě růstu z dvorce…teď to znovu zaléčim na kvasinky, co mám lék na recept a kdyžtak po novém roce ještě budu řešit, ale rychleji se dostanu na gyndu, kožní je u nás tak na rok čekačka…

• Citovat
  • Upravit
1729
22.12.24 07:50

Kvasinky nebo syndrom bílé bradavky možná? Určitě je to na doktora :) to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová