Miminko nechce jíst. Menstruace?

276
16.12.24 11:18

Miminko nechce jíst. Menstruace?

Ahojte, chtěla jsem se zeptat zda se s tím někdo setkal. Mám 2 měsíční holčičku a v noci + dnes se mi odtahuje od prsu a vzteká se. Kojím cca 3-4 minuty a začne se pouštět a pak už nechce. Ráno jsem zjistila, že začínám špinit a brzy asi nastoupí MS. Má na to MS nějaký vliv? A jak jste to překonali. Nechci přecházet na UM. Jak jí donutit více jíst? Moc děkuji za rady🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1418
16.12.24 11:24

To bude bojkot kojení. Něco si o tom přečti. Mléko už neteče samo a tak rychle, takže ona musí víc tahat. Pomáhá kojit v polospánku/spánku a prostě vydržet. Většinou tp nezabere víc než pár týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
16.12.24 11:31

Spíš to bude ten bojkot, přechodný stav.
Ale je pravda, že moje sestra, jakmile dostala po půl roce po porodu ms, do kluka už nedostala ani kapku. A komplet přešel na um.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.12.24 11:39
@tevl píše: Více

Děkuji, jdu si o tom něco pročíst. Pak mi jedině zbývá laktační poradkyně, kdyby malá nechtěla vůbec prso :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.12.24 11:40
@Lojzísek píše: Více

Uvidíme snad nepřijdu o mléko🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.24 11:43

Bojkot, ale ano, i MS má vliv na chuť mléka, takže jedno s druhým.. Vydrž, pokud chceš kojit, tak nedávej UM a ono se to zase srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.12.24 11:46
@unuděná píše: Více

Dobře, budu prs tedy nabízet často. A myslíš, že kdyby odmítala mám odsávat? abych podpořila laktaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
16.12.24 11:55
@Kačka9543 píše: Více

Já osobně bych to asi radši dělala, pro klid duše. Třeba trochu doodsát po kojení, tím nic nezkazíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.12.24 12:14
@unuděná píše: Více

Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
16.12.24 13:04

Ahoj. Já když jsem měla MS tak ten den mi malý odmítal mléko. Úplně řval u prsa. Já na něho neměla pak už nervy a dala jsem mu UM a na druhý den už mě vzal normálně na milost a vše ok. MS ma vliv - dítěti může mléko zapachat nebo vadit chuť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
16.12.24 13:22
@Kateřina19955 píše: Více

Ahoj, heleď ona zatím u prsa nebrečí, jen pije takhle málo a po cca3- 4 minutách se odtáhne a odmítá pít dál. A strašně se u toho vzteká, ale bez breku zatím teda. Tak snad to bude jen dočasné. A teď jsem dokonce zjistila, že pravé prso nechce vůbec 8o To kojení je normálně maturita :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová