Dokrmování lahvičkou - kterou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
509
11.12.24 14:17

Dokrmováním lahvičkou - kterou?

Zdravím, prosím o radu jak dokrmovat kojené dítě aby mi kojení vydrželo co nejdéle a malý neodmítal prso. Jsem zoufalá, vyzkoušeli jsme snad úplně všechno - suplementor z nějakého důvodu odmítá, prostě nechce z něho u prsu sát, dokrmování kalíškem podle nálady, často se také u toho vzteká a nechce. Zbývá mi jen dokrmováním lahvičkou. U Philips Avent pak měl problém se zase přisát na prsu, byl zmatený z různých saviček, z Medelu Calma nedokáže sát, teď máme láhve MAM a z nich saje a přechod prso/lahvička v pohodě, jen mi začal odmítat prso a dokážu ho nakojit jen v polospánku. :,( fakt bych ráda ještě kojila, malému je 10 týdnů. S laktační poradkyní jsme toto řešily, ale nevyřešily… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
11.12.24 14:19

Stříkačkou přes prst, pokud skutečně nechceš riskovat, že se odstaví úplně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35612
11.12.24 15:07

Stříkačkou přes malíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzanka320
11.12.24 15:11

Souhlasím s děvčaty co psaly víše. Pokud vážně nechceš zrušit kojení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.12.24 15:36

A proč ho dokrmuješ? V 10 t už bych jen kojila, často a pohodlně…nedonošenou jsem dokrmovala max 14dni po propuštění a kojím 15m…

• Citovat
  • Upravit
509
11.12.24 16:41
@Anonymní píše: Více

Bohužel…úplně nejde. A to je moje druhé dítě, první bylo plné kojené do 2 let. Je tu nějaký problém, na který jsme nepřišli. Syn špatně přibíral prvních 10 dní, doktorka nasadila dokrm, a už jsme se ho nezbavili :,( jakmile snižují dokrm, přibírá míň, proto nechci riskovat… teď dokrmujeme denně asi 150-200ml UM, v noci plně kojím. Odsávačky na moje prsa z nějakého důvodu nefungují, odsaju tak max 30ml z obou prsů dohromady a to jsem vyzkoušela rovnou 4 různé…
Musím říct, že psychicky jsem úplně na dně, přijde mi že bojují s větrnými mlýny, ale zatím to nevzdávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová