Problémy s večerním kojením u 7 měsíční holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
41
10.12.24 19:00

Kojení večer

Ahoj jdu si pro radu mám skoro 7 měsíců holčičku máme kojení vybojovane ale zvládli jsme to.. :(
Přes den a v noci se kojí hezky, problém nastává večer po koupání, trvá to teď poslední dva dny. Malá se vůbec nechce přisát, saje pouští se, pláče.. odsávačkou jsem zkoušela kapky mléka se na prsu objeví. Zkoušela jsem změnu polohy, chodit nic..dostala tedy 30ml um, vypila to otočila hlavičku a spala jako dřevo..
Nemá s tím někdo taky zkušenost?
Nerada bych o kojení přišla ale zase nemám srdce na to aby každý večer plakala 2 hodiny 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22845
10.12.24 19:14

Může to být bojkot, já si s tím prošla u obou dcer. U té poslední skoro celý 8.mesic.
Chce to nabízet a nebo jsem dost nakojila v polospanku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.12.24 20:21

@lucynka25 bojkot jen přes usnutim? Je to možné? Nabízím ale přijde mi že ji tím akorát rozčiluju 😂 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
10.12.24 20:30
@Laika509 píše: Více

Taky si myslím, že to může být bojkot. Večer jsou ta prsa přirozeně prázdnější a malou štve, že to nejde samo, ale musí se snažit… Když dáš v tuhle chvíli UM, tak prsům vlastně řekneš, že teď mléko netřeba a tvorba se ti zase sníží a můžeš se tak dostat do začatovaného kruhu. Nenechala bych samozřejmě 2 hodiny plakat, ale pokusila bych se uspat jinak (houpání/nosítko/skákání na míči apod) a pak jí v polospánku nakojila, msx se napije až až se v noci poprvé vzbudí (to bych dala na první zavrtění teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.12.24 20:34

@Yxc28 je mi to jasný že to není dobrý krok dát um, budeme tedy bojovat a snažit se to nějak zvládnout děkuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
10.12.24 20:55

Není po tom koupání už moc unavená, přetažená, možná ji rozčiluje že to navečer už tolik neteče a nemá sílu intenzivně sát??
Co zkusit poupravit režim? Nakojit před koupáním? Koupání přesunout na dřív? Místo koupání jenom umýt zadeček aby to bylo rychlé?
Dostává nějaké příkrmy? Kdy? Nemusí to být bojkot. Zkus přijít na to, co ji večer rozčiluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.12.24 21:05

@Hrnekmleka
Jo už dostává příkrmy, l obědu maso zeleninu a odpoledne trochu ovoce
Jo snažím se to upravit včera jsem ji dala ještě chvíli spát aby nebyla unavená
Dneska jsem ji nechala dýl nespat aby byla unavenější a nic 🙃 včera jsem koupala dnes jenom otřela..
Děkuju za rady budu se snažit na to přijít 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
10.12.24 21:16

@Hrnekmleka spíme spolu takže prso nabízím hned jak se vrtí, v noci se kojí hezky i přes den to je dobré :wink: tak snad to brzo přejde 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
10.12.24 21:55

A jak dlouho je to večerní kojení od posledního jídla/kojeni? Třeba jen nemá ještě hlad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová