Chuť na sladké

392
22.2.11 21:18

Chuť na sladké

Celý život jsem sladkosti ignorovala, nejedla je, dokonce ani v těhotenství se mé chutě nezměnily. A až teď, když kojim, sežeru pixlu medu týdně (do kojícího čaje) a cpu se čokoládou, i když jem jí dřív neměla ráda. Je to normální? Máte to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8384
22.2.11 21:22

ja teda byla na sladky vzdy a ted v tehotenstvi jeste vic…ale slysela jsem ze kdyz se koji tak sladky podporuje tvorbu kvlaitniho mlika..treba si o to telo reklo samo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
22.2.11 21:27

Mám to stejně. Nikdy mi sladké nechutnalo. V těhotenství taky ne. A teď? Ne že bych sežrala všechno, co smrdí cukrem, ale ta chuť na sladé prostě je. A protože mi jen tak něco nechutná, dlouho trvalo, než jsem objevila, co mě uspokojí :oops: Je to blbá „čokoládová pomazánka“ z Alberta za 25 Kč. Taková dvojbarevná rádoby Nutella :lol: Vynikající je na tu jejich vánočku, kterou pečou přímo v prodejně. Nic jiného k ukojení mých choutek na sladké nepotřebuju. „Sežeru“ skleničku za dva dny a mám na týden až dva pokoj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.2.11 21:34

Tak já před těhu sladké taky vůbec nemusela, pak jsem čekala malou a v těhotenství jsem se rozežrala a zatím jsem se nějak nezastavila a to nekojím už rok. :zed: Jediné, co se teda snažím, že jím sladké jen ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1759
22.2.11 21:34

:roll: no jejej… já na sladký nikdy nebyla, sem tam jsem měla chuť na sušenku, ale teď v těhu se po čokoládě můžu umlátit. :lol: takže až budu kojit, tak se mám na co těšit jo? :-D .......no ale slyšela jsem, že když jsem před těhu měla ráda červené víno, které obsahuje hodně cukru a teď ho v těhu nepiju, tak prý proto mám větší chuť na sladké :nevim: ale jestli je to pravda… :think: :think: nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
22.2.11 21:36

Já červené víno nikdy nepila, ani nepiju a ta chut je tu pořád :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
22.2.11 21:49

Ahojky, mě bylo v těhu ze sladkého zle u první i u druhé dcerky, změnilo se to až v 8. a 9.m těhotenství a první tři měsíce u každé jsem prostě musela mít tabulku čokolády denně, ale né každé. u první to byla Orion bílá, a u druhé Milka všeho druhu :mrgreen: , naštěstí to čokoládové šílenství travalo fakt jen ty první tři měsíce. Druhá dcerka bude mít příští týden rok ještě jí kojím a mám dva kila pod svojí obvyklou váhou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2977
22.2.11 22:40

Já byla vždycky na kyselé a slané. Sladké jen tak trošku. Po prvním těhotenství jsem se stala sladkožroutem. Kojení dost vyčerpává a tělo si vyžaduje více energie…no zdravé to asi není, ale já si nemohla pomoct. Po ukončení kojení mi chuť na sladké zůstala, ale asi tak poloviční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
22.2.11 22:53

Taky to mám tak. Dřív jsem sladké neměla třeba celý týden a teď si nedovedu představit nezakončit oběd něčím sladkým. Tak doufejme, že to aspoň jde na kvalitu mlíka, jak tu někdo psal. Alespoň naše přírůstky to potvrzují :-) Štěpánek už má 7,4 kg a to mu teprve příští pondělí bude pět měsíců :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2921
23.2.11 00:03

Bohužel jo,sežeru jednu čokynu denně,poslední týden jsem ji vyměnila dokonce za nutellu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
23.2.11 15:22

Asi to tak bude - když to tělo žádá, nejspíš to potřebuje.-) Dík, že v tom nejsem sama. Snažila jsem se tu chuť na čokoládu oblbnout čokoládovým gravimilkem, ale neni to ono.-)Nutelu jsem zatím nezkoušela, ale dík za tip.-) - vlastně mi to připomnělo, že mám i chuť na oříšky (kupuju si ve zdravé výživě chalvu a takové ty sezamové semínka v karamelu, nebo v čem to je) - to bych zabila dvě mouchy jednou ranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
24.2.11 15:06

Jsem na sebe hrdá! Byla jsem v obchopdě, už jsem měla v košíku čokoládu a vrátila ji zpátky :-) Tak doufám, že to neskončí tak, že pro ni znovu vyrazím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
8.10.12 11:51

To mě prijde, že nejím nic jinýho jen sladkosti až mě to samou štve, ale nejde s tim skončit jako závislák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová