Chuť spermatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37149
21.6.22 13:28
@Ana098 píše:
Ochutnala jsem :D… Za mě to chutná jako hustá slaná tekutina možná má trochu kovovou příchuť :D… Jen mě zajímá jestli všechny chutnají podobně :D

Ne nechutnají. A ani od jednoho muže. :mavam:
Už jsme řešili, co chuť zlepší, nebo - chcete-li, zpřijatelní…
Pod čarou / dávivý reflex:
Vzniká při zásahu určitých míst, takže je ke zdárnému konci potřeba se přesně tomuhle vyhnout. Zkušení (ne, to není ode mě) nabízí několik řešení:

1. Prostě venku - nejméně oblíbené, ale jednoduché vhodné pro začátečnice, vítána spolupráce partnera (nechť si uvědomí, že méně je rozhodně víc než nic a nikdo učený z nebe nezpadl)
  2. Na jazyk - trocha tréninku se hodí, je potřeba počítat s tím, že se to zpočátku může zvrtnout.
  3. Smart / Chemtrails :P - použití znecitlivění, ať už velmi „jemně“ ( jako jsou třeba Black Halls :P ), nebo bonbóny a spreje, které se používají při bolestech v krku.
  4. Fakír - pro pokročilé, kdy pojem polykání neni jen pojmem… Anebo na to kašlete, ale pak je zbytečné se tu účastnit diskuze. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 13:30
@bigl píše:
Jako já chápu, že je příjemnější udělat se do úst, ale není už pak jedno, jestli se to polkne nebo vyplivne? Tohle ti chlapi taky nějak řeší? Tam už si právě myslím, že do toho nemá chlap co kecat, jestli to skončí v mém trávicím traktu, nebo ne.
Jakože kdo nepolyká, ten nemiluje? :lol:

A to někdo napsal? ;) Úvodní otázka zněla, jak chutná sperma.
Hele, já třeba nevezmu do huby oloumoucký syrečky. Takže logicky nepolezu do vlákna, kde se řeší, jak jaká značka komu chutná a tím míň se tam nezačnu rozhánět, jak to někdo může žrát a hypotetizovat, co o daném člověku vypovídá, že mu ne/chutnaj tvarůžky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 13:40
@M_Vladim píše:
„Musíš to obrátit dvakrát, já jí to učila, ať ti to ukáže…“
„Moje maminka tam dává víc majoránky!“
„Takhle to nedělám!“
„Neštuduj ten program, prostě to otoč na tři tečky, jako já!“
„Ty se s tím vážením mrcasíš… uhni, já to dávám asi takhle…!“ :roll: Tak jo, uhnu a zmizím… :mavam:

Na mě to muj zkusil, když jsme si v domácnosti vyjasňovali okruhy působnosti.
„Já bych tam dal něco zelenýho… :think: "..načež já mu s empatickým úsměvem uvolňuji místo u sporáku a předávám vařečku: "Tak dej a už to dokonči podle svýho.“
Pochopil rychle.
Když někdo vaří, ten druhej mu do toho nekecá.
Plus následně mlčet anebo chválit!

Ony jsou odlišné kategorie soužití v bytě a v domě. Já celoživotně spadám do druhé skupiny, takže od chlapa očekávám těžké „mužské“ práce. Nechci pracovat s motorovkou, štípat dříví v množství větším, než malém, rýt zahradu, házet cokoli do míchačky, tahat dlažbu a podobně. :cert: :cert:
Recipročně za svoje teritorium považuju kuchyň, prádelnu, zabírám si žehličku a starám se o úklid - to především proto, že náš názor na to, co je „krásně uklizený“, se liší o několik řádů. :roll:
Nám to vyhovuje - a jak si to zařídí v jiných domácnostech je mi total egal. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
21.6.22 13:48
@M_Vladim píše:
Ne nechutnají. A ani od jednoho muže. :mavam:
Už jsme řešili, co chuť zlepší, nebo - chcete-li, zpřijatelní…
Pod čarou / dávivý reflex:
Vzniká při zásahu určitých míst, takže je ke zdárnému konci potřeba se přesně tomuhle vyhnout. Zkušení (ne, to není ode mě) nabízí několik řešení:
  1. Prostě venku - nejméně oblíbené, ale jednoduché vhodné pro začátečnice, vítána spolupráce partnera (nechť si uvědomí, že méně je rozhodně víc než nic a nikdo učený z nebe nezpadl)
  2. Na jazyk - trocha tréninku se hodí, je potřeba počítat s tím, že se to zpočátku může zvrtnout.
  3. Smart / Chemtrails :P - použití znecitlivění, ať už velmi „jemně“ ( jako jsou třeba Black Halls :P ), nebo bonbóny a spreje, které se používají při bolestech v krku.
  4. Fakír - pro pokročilé, kdy pojem polykání neni jen pojmem… Anebo na to kašlete, ale pak je zbytečné se tu účastnit diskuze. :mrgreen:

Ta trojka mne zaujala…co má být výsledek a jaký je postup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
21.6.22 14:46
@Venetia píše:
Ta trojka mne zaujala…co má být výsledek a jaký je postup

Asi nejznámější je Orofar. Před akcí se vycucá, nebo se krk vystříká Orofarem, nebo něčím podobným (je pak potřeba se podívat na SUKL na příbalový leták). V Orofaru je mírné anestetikum (lidocain), takže ten zásah buď není cítit vůbec, nebo to pocit značně zmírní. ;) Trik je v tom opravdu trefit tím sprejem ta správná místa - stříknout dost hluboko, ne na jazyk. Protože je to ale sprej, tak zas ale není třeba ho zastrčit až buhví kam. „Bonbón“ má stejné složení, jen to déle trvá, než se vycucá, sprej je pohotovější. :P :mavam:
P. S. Obojí je užito podle původního určení, takže, pokud zrovna nemáte tu smůlu, že byste měli nějakou alergii, neměl by být žádný problém. ;)

Příspěvek upraven 21.06.22 v 21:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
21.6.22 14:54

Já to vždy spolkla jen když mě ten chlap fakt rajcoval nebo když jsem chtěla kabelku..ani v jednom případě to fakt nebylo dobrý. Ale všimla jsem si že někdy je to nasladko a jindy na slano. Každopádně je to hnusný a nechápu dřív se na to ptáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.6.22 15:13

@Cekk Asi chce taky kabelku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
21.6.22 15:13
@sirikit píše:
A to někdo napsal? ;) Úvodní otázka zněla, jak chutná sperma.
Hele, já třeba nevezmu do huby oloumoucký syrečky. Takže logicky nepolezu do vlákna, kde se řeší, jak jaká značka komu chutná a tím míň se tam nezačnu rozhánět, jak to někdo může žrát a hypotetizovat, co o daném člověku vypovídá, že mu ne/chutnaj tvarůžky.

Jasně, v klidu. :kytka:
Spíš mě zaráží, když někdo napíše, že je to fuj hnus a musí se to rychle polknout, aby ses z toho nepoblila. Když je něco pro mě něco fuj hnus, tak buď to nedám do huby, nebo z donucení jo a vyplivnu. Nepotřebuju dělat oběti.
Už jsem ale i zažila stavy, kdy jsem měla takové rozpoložení, že mi tyhle věci nevadily a nějaké i mé uspokojení mi to dávalo. Pokud by to pro mě byl ekl a hnus, tak se fakt nebudu obětovat pro ničí blaho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
21.6.22 21:23

:nevim:
Jednou jsem si řekl, že nejsem takový srab, abych… se neobětoval pro vědu a mluvil o něčem, co neznám. :oops:
Jako lahůdku si sice představuju jiné věci, ale taky jsem už musel zkousnout i něco fakt horšího.
Šťourání v krku a nosu si každý za COVIDu užil, že… Takže: je to především o vztahu a ten je v hlavě.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
21.6.22 21:31
@M_Vladim píše: :nevim:
Jednou jsem si řekl, že nejsem takový srab, abych… se neobětoval pro vědu a mluvil o něčem, co neznám. :oops:
Jako lahůdku si sice představuju jiné věci, ale taky jsem už musel zkousnout i něco fakt horšího. Šťourání v krku a nosu si každý za COVIDu užil, že… Takže: je to především o vztahu a ten je v hlavě. :think:

ja tedy jen jednou…to je o dost mene, než když někdo nedá sex bez oralu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 21:40
@Venetia píše:
ja tedy jen jednou…to je o dost mene, než když někdo nedá sex bez oralu

Coto? 8o
Jakože „nekouříš, neshukáš“?? :think: Jasně danej scénář a jak se odchýlíš, smolík? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
21.6.22 21:40
@Venetia píše:
ja tedy jen jednou…to je o dost mene, než když někdo nedá sex bez oralu

Pro ní to pak asi nebude problém - i když to nemusí být vždy, ale třeba jen celkem často. :think:
Trening dělá mistra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 21:43
@M_Vladim píše:
Pro ní to pak asi nebude problém. :think:
Trening dělá mistra. :D

Devalvace prožitku.
Koho baví steak z argentinského býčka při každý večeři? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37149
21.6.22 21:44
@sirikit píše:
Coto? 8o
Jakože „nekouříš, neshukáš“?? :think: Jasně danej scénář a jak se odchýlíš, smolík? :roll:
:P :think: Odborníci dnes říkají, že po nějakém čase se musí člověk vědomě snažit o pestrost. :lol: :think: Dr. Plzák zas říkal: „Jak automatická pračka - čtyři programy a dost.“ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106359
21.6.22 21:45
@sirikit píše:
Coto? 8o
Jakože „nekouříš, neshukáš“?? :think: Jasně danej scénář a jak se odchýlíš, smolík? :roll:

co to? Ten stouraci test jsem absolvovala jen jednou…to se přece nedá srovnávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová