Chuť spermatu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18149
21.6.22 22:43
@sirikit píše:
Mě ty předvídatelný scénáře neba. :nevim:
Nepodkročitelné mimimum/maximum, stopáž a povinné prvky ráda přenechám těm disciplinovanějším. :pankac: :kytka:

Jak nedáš 2× týdně polohu 69, jsi mimo normu a tudíž divná!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 22:48
@bigl píše:
Jak nedáš 2× týdně polohu 69, jsi mimo normu a tudíž divná!!! :cert:

A nejde si to nadělat třeba sexem ve vířivce, nebo orálním rozptýlením, zatímco polovice vypisuje faktury? :think: :nevim:..aneboooo… :P :P

https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
21.6.22 22:52
@sirikit píše:
A nejde si to nadělat třeba sexem ve vířivce, nebo orálním rozptýlením, zatímco polovice vypisuje faktury? :think: :nevim:..aneboooo… :P :Phttps://www.youtube.com/watch?…

Fuj, ty ohanbo!!!
Prej ve vířivce nebo při vypisování faktur. :roll:
Tyhle věcí musí mít svůj řád. Žádné takové, že s tebou švihne na kuchyňskou linku a mezi rozkrájenou cibulí naklepaným masem tě ojede. :zed:
Navíc jsem se tu dozvěděla, že přes den, když jsou doma děti, to dělají jen úchyláci. Takže pěkně večer, potmě, začínáme polohou 69, dokončovat možno i na misionáře. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 22:59
@bigl píše:
Fuj, ty ohanbo!!!
Tyhle věcí musí mít svůj řád. Žádné takové, že s tebou švihne na kuchyňskou linku a mezi rozkrájenou cibulí naklepaným masem tě ojede. :zed:
Navíc jsem se tu dozvěděla, že přes den, když jsou doma děti, to dělají jen úchyláci. Takže pěkně večer, potmě, začínáme polohou 69, dokončovat možno i na misionáře. ;)

Sakra.
Je tu teda někde k nastudování detailní manuál, ať furt nejsme out? :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
21.6.22 23:09
@sirikit píše:
Sakra.
Je tu teda někde k nastudování detailní manuál, ať furt nejsme out? :oops: :roll:

Manuál je k dispozici u Josefuny. Nahlas se u ní a ona ti ho poskytne. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106339
21.6.22 23:12
@bigl píše:
Fuj, ty ohanbo!!!
Navíc jsem se tu dozvěděla, že přes den, když jsou doma děti, to dělají jen úchyláci. Takže pěkně večer, potmě, začínáme polohou 69, dokončovat možno i na misionáře. ;)

Mezi cibulí to má pro mne mnohem větší grady než nudná oblizovacka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
21.6.22 23:32
@bigl píše:
Manuál je k dispozici u Josefuny. Nahlas se u ní a ona ti ho poskytne. ;)

A co má vlastně Josefka za kvalifikaci, býti věrozvěstem toho jediného správného sexu?
Guru Jára byl jen jeden! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17960
22.6.22 02:07
@Cekk píše:
Já to vždy spolkla jen když mě ten chlap fakt rajcoval nebo když jsem chtěla kabelku..ani v jednom případě to fakt nebylo dobrý. Ale všimla jsem si že někdy je to nasladko a jindy na slano. Každopádně je to hnusný a nechápu dřív se na to ptáš.

Kabelku?? 8o :( :) bozemujdobry, zeny polykaji, protoze chteji kabelku. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.6.22 05:30

@M_Vladim Jednou? :potlesk:

Příspěvek upraven 22.06.22 v 08:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42499
22.6.22 05:42
@My Melody píše:
Kabelku?? 8o :( :) bozemujdobry, zeny polykaji, protoze chteji kabelku. 8o

Věř, že jsou i šílenější důvody… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42499
22.6.22 05:46

Sem to neměla dočítat… Co já se tady nedozvím 8o, myslela jsem, že si i v budoucnu budu hulit a polykat jen a pouze podle mé chuti a nálady, podle toho, jak mi ten chlap zrovna voní a taky podle toho, jak si mě zrovna rozvášnil… Asi to dělám celej život blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
22.6.22 06:54
@Betty MacDonald píše:
Sem to neměla dočítat… Co já se tady nedozvím 8o, myslela jsem, že si i v budoucnu budu hulit a polykat jen a pouze podle mé chuti a nálady, podle toho, jak mi ten chlap zrovna voní a taky podle toho, jak si mě zrovna rozvášnil… Asi to dělám celej život blbě.

A co?
Dyť jsme se tu dobrali k tomu samýmu, ne? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42499
22.6.22 07:00
@sirikit píše:
A co?
Dyť jsme se tu dobrali k tomu samýmu, ne? :think: :nevim:

Jj, já jenom, že za kabelku asi nee 8o ani proto, aby byl doma klid atd… Nedejbože aby neutekl jinam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
22.6.22 07:11
@Betty MacDonald píše:
Jj, já jenom, že za kabelku asi nee 8o ani proto, aby byl doma klid atd… Nedejbože aby neutekl jinam 8o
Áaaa, o motivaci jiných žen tu mají největší starost hlavně ty, pro které je hulba do konce blejky. :mrgreen:
Mně je úplně jedno, kdo to dělá za kabelku nebo párek v rohlíku - dáma i pán jsou spokojení a ostatním do toho nic.
Je to stejně legitimní důvod, jako to naše z vášně.
Brojení proti k lecčemu ochotným ženám je prostě boj s nekalou konkurencí a strach, aby to drahý někde s nějakou courou nezkusil a nezačal to chtít doma taky! :cert: :cert:
Proto je třeba mu důrazně vysvětlit, že prožitek je přeci úplně stejný. :pocitac: :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
22.6.22 07:58
@topazio píše:
Kdyby žena měla tisíc otvorů, chlap ho strčí do všech. :zed:

Trochu jsem si pročetl a zaujal mě jeden příspěvek, který sedí jako (-!-) na hrnci. :palec:
K věci. Zazněla otázka, kam se spermatem při orále. Nemyslíte, že když žena polkne, obrátí se k chlapovi a můžou pokračovat v líbačce, hlazení, dělat cokoliv, co nenaruší tu nastavenou atmosféru? Zažil jsem jednou a už dost, kdy žena polkla, vstala z postele, šla do koupelky vyplivnout. Vždyť to je přerušení aktu a pokazení celé akce. Ideál je, když žena nepolkne všechno a polibkem předává sperma mě. Řekl bych, že polykačka je vyšší level mezi dvojicí, než nudný orál dokončující ženskou rukou. Bohužel i takové jsou ženy. Ještě jedna poznámka. Polykačka je vlastně takové očištění muže po aktu, který se neděje jen v posteli, třeba také někde v přírodě, kdekoliv, kde si nemusí toho svého utírat do kapesníku, případně o trávu mezi mravenci. :mrgreen: :mavam:

Příspěvek upraven 22.06.22 v 08:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová