Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše:
Mě ty předvídatelný scénáře neba.
Nepodkročitelné mimimum/maximum, stopáž a povinné prvky ráda přenechám těm disciplinovanějším.![]()
Jak nedáš 2× týdně polohu 69, jsi mimo normu a tudíž divná!!! ![]()
@bigl píše:
Jak nedáš 2× týdně polohu 69, jsi mimo normu a tudíž divná!!!
A nejde si to nadělat třeba sexem ve vířivce, nebo orálním rozptýlením, zatímco polovice vypisuje faktury?
..aneboooo…
![]()
@sirikit píše:
A nejde si to nadělat třeba sexem ve vířivce, nebo orálním rozptýlením, zatímco polovice vypisuje faktury?![]()
..aneboooo…
![]()
https://www.youtube.com/watch?…
Fuj, ty ohanbo!!!
Prej ve vířivce nebo při vypisování faktur. ![]()
Tyhle věcí musí mít svůj řád. Žádné takové, že s tebou švihne na kuchyňskou linku a mezi rozkrájenou cibulí naklepaným masem tě ojede. ![]()
Navíc jsem se tu dozvěděla, že přes den, když jsou doma děti, to dělají jen úchyláci. Takže pěkně večer, potmě, začínáme polohou 69, dokončovat možno i na misionáře. ![]()
@bigl píše:
Fuj, ty ohanbo!!!
Prej ve vířivce nebo při vypisování faktur.
Tyhle věcí musí mít svůj řád. Žádné takové, že s tebou švihne na kuchyňskou linku a mezi rozkrájenou cibulí naklepaným masem tě ojede.
Navíc jsem se tu dozvěděla, že přes den, když jsou doma děti, to dělají jen úchyláci. Takže pěkně večer, potmě, začínáme polohou 69, dokončovat možno i na misionáře.
Sakra.
Je tu teda někde k nastudování detailní manuál, ať furt nejsme out?
![]()
@sirikit píše:
Sakra.
Je tu teda někde k nastudování detailní manuál, ať furt nejsme out?![]()
Manuál je k dispozici u Josefuny. Nahlas se u ní a ona ti ho poskytne. ![]()
@bigl píše:
Fuj, ty ohanbo!!!
Prej ve vířivce nebo při vypisování faktur.
Tyhle věcí musí mít svůj řád. Žádné takové, že s tebou švihne na kuchyňskou linku a mezi rozkrájenou cibulí naklepaným masem tě ojede.
Navíc jsem se tu dozvěděla, že přes den, když jsou doma děti, to dělají jen úchyláci. Takže pěkně večer, potmě, začínáme polohou 69, dokončovat možno i na misionáře.
Mezi cibulí to má pro mne mnohem větší grady než nudná oblizovacka.
@bigl píše:
Manuál je k dispozici u Josefuny. Nahlas se u ní a ona ti ho poskytne.
A co má vlastně Josefka za kvalifikaci, býti věrozvěstem toho jediného správného sexu?
Guru Jára byl jen jeden! ![]()
@Cekk píše:
Já to vždy spolkla jen když mě ten chlap fakt rajcoval nebo když jsem chtěla kabelku..ani v jednom případě to fakt nebylo dobrý. Ale všimla jsem si že někdy je to nasladko a jindy na slano. Každopádně je to hnusný a nechápu dřív se na to ptáš.
Kabelku??
bozemujdobry, zeny polykaji, protoze chteji kabelku. ![]()
@My Melody píše:
Kabelku??![]()
![]()
bozemujdobry, zeny polykaji, protoze chteji kabelku.
Věř, že jsou i šílenější důvody… ![]()
Sem to neměla dočítat… Co já se tady nedozvím
, myslela jsem, že si i v budoucnu budu hulit a polykat jen a pouze podle mé chuti a nálady, podle toho, jak mi ten chlap zrovna voní a taky podle toho, jak si mě zrovna rozvášnil… Asi to dělám celej život blbě.
@Betty MacDonald píše:
Sem to neměla dočítat… Co já se tady nedozvím, myslela jsem, že si i v budoucnu budu hulit a polykat jen a pouze podle mé chuti a nálady, podle toho, jak mi ten chlap zrovna voní a taky podle toho, jak si mě zrovna rozvášnil… Asi to dělám celej život blbě.
A co?
Dyť jsme se tu dobrali k tomu samýmu, ne?
![]()
@sirikit píše:
A co?
Dyť jsme se tu dobrali k tomu samýmu, ne?![]()
Jj, já jenom, že za kabelku asi nee
ani proto, aby byl doma klid atd… Nedejbože aby neutekl jinam ![]()
@Betty MacDonald píše:Áaaa, o motivaci jiných žen tu mají největší starost hlavně ty, pro které je hulba do konce blejky.
Jj, já jenom, že za kabelku asi neeani proto, aby byl doma klid atd… Nedejbože aby neutekl jinam
@topazio píše:
Kdyby žena měla tisíc otvorů, chlap ho strčí do všech.
Trochu jsem si pročetl a zaujal mě jeden příspěvek, který sedí jako (-!-) na hrnci. ![]()
K věci. Zazněla otázka, kam se spermatem při orále. Nemyslíte, že když žena polkne, obrátí se k chlapovi a můžou pokračovat v líbačce, hlazení, dělat cokoliv, co nenaruší tu nastavenou atmosféru? Zažil jsem jednou a už dost, kdy žena polkla, vstala z postele, šla do koupelky vyplivnout. Vždyť to je přerušení aktu a pokazení celé akce. Ideál je, když žena nepolkne všechno a polibkem předává sperma mě. Řekl bych, že polykačka je vyšší level mezi dvojicí, než nudný orál dokončující ženskou rukou. Bohužel i takové jsou ženy. Ještě jedna poznámka. Polykačka je vlastně takové očištění muže po aktu, který se neděje jen v posteli, třeba také někde v přírodě, kdekoliv, kde si nemusí toho svého utírat do kapesníku, případně o trávu mezi mravenci.
![]()
Příspěvek upraven 22.06.22 v 08:45