Chůva - okres Mělník

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1908
15.12.15 11:58

Chůva - okres Mělník

Kolik platíte chůvě? Rádi bychom někoho, kdo by nám pohlídal 2 kluky (3 roky, 1 rok) zpravidla jeden víkendový večer či odpoledne v měsíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
147
15.12.15 12:05

Mám paní na hlídání na tři hodky denně, 2× v týdnu a hlídá mi čtyřměsíční mimčo, dávám jí 80,– na hodinu, ale jsme z východních čech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
15.12.15 14:30

V Praze jsem platila za nepravidelné hlídání jednoho dítěte 110,–, za pravidelné 90,– na hodinu, byla to studentka.
Profesionální chůvy nebo chůvy přes agentury stojí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
5.6.17 14:41

Muž - chůva :)

Tak holky a děvčata a maminky… svěřili by jste své ratolesti muži kteréj se sám stará o své dvě děti 6 a 12 let.? Jestli ano, můžeme si napsat. Bydlím v rodinném domě u Mělníka. Petr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.11.17 10:44

Ahojky, a vůbec svěřili by jste děti muži? Já bych se toho asi moc nebála, jen možná více prověřovat ne. Můj manžel je naprosto skvělí jako otec a kolikrát tu hlídá sám i spolužáky našich dětí, ale ne všichni muži jsou takoví. I když je to samé je i s ženami :D. Takže Petře hurá do toho ;). A zkusil jste se třeba zaregistrovat do nějaké aplikace nebo agentury?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.11.17 21:05
@KatkaP76 píše:
Ahojky, a vůbec svěřili by jste děti muži? Já bych se toho asi moc nebála, jen možná více prověřovat ne. Můj manžel je naprosto skvělí jako otec a kolikrát tu hlídá sám i spolužáky našich dětí, ale ne všichni muži jsou takoví. I když je to samé je i s ženami :D. Takže Petře hurá do toho ;). A zkusil jste se třeba zaregistrovat do nějaké aplikace nebo agentury?

Nejlepší je když tě někdo doporučí. Dát dítě cizím lidem v dnešní době je dost riskantní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
22.11.17 10:32
@Penima píše:
Nejlepší je když tě někdo doporučí. Dát dítě cizím lidem v dnešní době je dost riskantní :)

Přesně, já mám oblíbenou aplikaci a tam rodiče píší komentáře k chůvám, které u nich hlídali. Slouží to jako doporučení. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová