Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kolik platíte chůvě? Rádi bychom někoho, kdo by nám pohlídal 2 kluky (3 roky, 1 rok) zpravidla jeden víkendový večer či odpoledne v měsíci.
Mám paní na hlídání na tři hodky denně, 2× v týdnu a hlídá mi čtyřměsíční mimčo, dávám jí 80,– na hodinu, ale jsme z východních čech.
V Praze jsem platila za nepravidelné hlídání jednoho dítěte 110,–, za pravidelné 90,– na hodinu, byla to studentka.
Profesionální chůvy nebo chůvy přes agentury stojí víc.
Tak holky a děvčata a maminky… svěřili by jste své ratolesti muži kteréj se sám stará o své dvě děti 6 a 12 let.? Jestli ano, můžeme si napsat. Bydlím v rodinném domě u Mělníka. Petr
Ahojky, a vůbec svěřili by jste děti muži? Já bych se toho asi moc nebála, jen možná více prověřovat ne. Můj manžel je naprosto skvělí jako otec a kolikrát tu hlídá sám i spolužáky našich dětí, ale ne všichni muži jsou takoví. I když je to samé je i s ženami
. Takže Petře hurá do toho
. A zkusil jste se třeba zaregistrovat do nějaké aplikace nebo agentury?
@KatkaP76 píše:
Ahojky, a vůbec svěřili by jste děti muži? Já bych se toho asi moc nebála, jen možná více prověřovat ne. Můj manžel je naprosto skvělí jako otec a kolikrát tu hlídá sám i spolužáky našich dětí, ale ne všichni muži jsou takoví. I když je to samé je i s ženami. Takže Petře hurá do toho
. A zkusil jste se třeba zaregistrovat do nějaké aplikace nebo agentury?
Nejlepší je když tě někdo doporučí. Dát dítě cizím lidem v dnešní době je dost riskantní ![]()
@Penima píše:
Nejlepší je když tě někdo doporučí. Dát dítě cizím lidem v dnešní době je dost riskantní
Přesně, já mám oblíbenou aplikaci a tam rodiče píší komentáře k chůvám, které u nich hlídali. Slouží to jako doporučení. ![]()