Někdo, komu to dneska ještě myslí ?

63
14.12.15 23:12

Někdo komu to dneska ještě myslí ?

Maminky, jelikož nám ženskejm to prostě pálí víc. Hodím sen dotaz, nějak mi to už dneska nemyslí a nevím jak na to :nevim: :D

Od ledna bych mohla nastoupit za bar. Jednalo by se o šichty krátký, dlouhý týden. Od 11:00-22:00Jenže přítel má 8čky a tak pitomě, že vždy se to láme čtvrtkem. Takže od čtvrtka do středy mimo víkendy má ranní, pak zase od čtvrtka do středy odpolední. Takže jeden týden má po, ut, st ranní, čtrvtek pátek odpolední, pondělí, úterý, středa odpolední a čtvrtek pátek ranní a takhle dokola.

Jsem z toho i já zmatená :D Jde mi ho o jestli je tu některá co rozumí tomu co jsem napsala a jak to vymyslet? Jestli abych na krátkým týdnu měl můj ranní nebo odpoledni? To se můžu právě donluvit a ja nevím co je lepší který týden na který. Kolik dní tam bude malej jakoby bez nás obou? Kdy by byla potřeba tchyně :D

Jestli mě chapete, jste boží! :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
63
14.12.15 23:13

jo a malej jde do školky od ledna, ne do soukromé.

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.12.15 23:13

jo a malej jde do školky od ledna, ne do soukromé.

:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2973
14.12.15 23:16

Ty jsi taky boží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.12.15 23:17

Já to chápu, ale vařit hlavu by se mi nad tím tedy nechtělo :lol:
Navrhuju si to „namalovat“, rozepsat dny a udělat tam barevné čáry od kdy do kdy bude kdo který den v práci. Pak si nad to sednout a nějak do domyslet, aby to do sebe zapadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.15 23:18

@Brtnici to máš prašť jak uhoď, vždycky vám tam budou haprovat dny, kdy se vůbec nesejdete :think: a tedy neumim si představit, jak to budete dělat s tím svištěm :think: osobně bych volila na krátký týden jeho odpolední :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
14.12.15 23:19

To bys musela víc napsat, jak máš krátký a dlouhý týden.

Nejlepší je, když si to namaluješ na papírek a budeš je šoupat proti sobě a vybereš tu variantu, kdy se méně překrýváte.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
14.12.15 23:26
@martina.se píše:
@Brtnici to máš prašť jak uhoď, vždycky vám tam budou haprovat dny, kdy se vůbec nesejdete :think: a tedy neumim si představit, jak to budete dělat s tím svištěm :think: osobně bych volila na krátký týden jeho odpolední :think:

Ja taky. Vodit do skolky muzes kazdy den ty. Pri jeho odpoledni i vyzvedavat. Kdyz bude mit ranni vyzvedne on a ty budes v praci. Tak byste meli potrebovat tchyni jen 1-2× tydne na vyzvednuti ze skolky plus hlidani do vecera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.15 23:28
@evill píše:
Ja taky. Vodit do skolky muzes kazdy den ty. Pri jeho odpoledni i vyzvedavat. Kdyz bude mit ranni vyzvedne on a ty budes v praci. Tak byste meli potrebovat tchyni jen 1-2× tydne na vyzvednuti ze skolky plus hlidani do vecera.

přesně takhle mi to vycházelo též :think: jen si neumim přestavit dítko celý den samotné až do cca 11, než člověk přijde z práce :think: tedy jako bez rodičů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
14.12.15 23:33

Tak už jsem to taky přelouskala, jednalo by se o jeden den v každém týdnu. No, moc se mi do toho nechce :nevim: Každopádně děkuji i když sem to založila asi zbytečně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4009
14.12.15 23:33
@martina.se píše:
přesně takhle mi to vycházelo též :think: jen si neumim přestavit dítko celý den samotné až do cca 11, než člověk přijde z práce :think: tedy jako bez rodičů :nevim:

Psala, ze bude hlidat tchyne ;) 2 dny v tydnu s babi nejsou zadna hruza.. Jestli je tchyne ochotna to takto praktikovat, tak supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.15 23:35
@evill píše:
Psala, ze bude hlidat tchyne ;) 2 dny v tydnu s babi nejsou zadna hruza.. Jestli je tchyne ochotna to takto praktikovat, tak supr.

jako jo, to jsem četla, ale aji tak, no :think: ale zase je fajn, že má kdo hlídat, že to není cizí osoba :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.12.15 23:37
@Brtnici píše:
Tak už jsem to taky přelouskala, jednalo by se o jeden den v každém týdnu. No, moc se mi do toho nechce :nevim: Každopádně děkuji i když sem to založila asi zbytečně :hug:

proč zbytečně, víc hlav víc ví :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
15.12.15 08:38

@Brtnici dej si to to do excelu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...