Strom splněných přání, akce DD a další charitativní tipy

287
13.12.15 19:58

strom splnenych prani a akce DD apod

Hezky vecer,
Radi bychom s manzelem navstivili charitativni vanocni akci, akci na podporu detskych domovu, strom splnenych prani, prodej vyrobku handicapovanych apod. Pokud by jste o necem v Praze vedeli, budu rada.
Dekuji K. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
13.12.15 20:04

Ahoj :) dětské domovy mají většinou vše (po materiální stránce) zkus se mrknout po nějakém azyláku, třeba kontaktuj vedoucí a poptej se, určitě budou rádi :kytka:

• Citovat
  • Upravit
67434
13.12.15 20:17

@kikibibi
Napr. http://www.oc-sestka.cz/…o-potrebuji/

Hodne stromu uz skoncila, chteji to nejaky cas pred vanoci. Treba ja jsem davala hracky a musely byt do 11.12. Bylo to pro postizene deti. Byva i v Klokancich, ale tam uz je taky asi po akci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
13.12.15 20:31

Taky jeste je strom v OC Krakov do 22.12.. Koukni treba na stranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.12.15 20:32

Ve čtvrtek od 14hod. jsou na Vyšehradě trhy s výrobky z chráněných dílen různých neziskovek, ústavů a tak. Doporučuji. Člověk koupí dárek a pomůže dobré věci. Do DD bych dárky nekupovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.12.15 20:42

Dekuji vsem, podivam se. Na oc sesrku uz jsem take koukala. @Ester13 take dekuji za tip, a muzu se zeptat proc do dd nekupovat? spatna zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67434
13.12.15 20:57

@kikibibi
V DD maji vsechno. Kdyz to neni znackovy obleceni nebo iphone, tak je to nezajima.
My meli strom prani pro postizene deti a azylove domy, to mne prijde lepsi. Kupovala jsem 2 postizenym detem a ty prani jsou uplne nekde jinde, ne zadny ipady, ale hodne tam byly ruzne drevene skladacky, drevene hracky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.12.15 21:05
@zuzu224 píše:
@kikibibi
V DD maji vsechno. Kdyz to neni znackovy obleceni nebo iphone, tak je to nezajima.
My meli strom prani pro postizene deti a azylove domy, to mne prijde lepsi. Kupovala jsem 2 postizenym detem a ty prani jsou uplne nekde jinde, ne zadny ipady, ale hodne tam byly ruzne drevene skladacky, drevene hracky apod.

Přesně. A pak vylezou z DD a najednou se ten standard ztratí. A jelikož jsou na něj zvyklí, mnohdy začnou krást, aby ten nový telefon měli.

Ty trhy pořádá Jedličkárna, ale jsou tam i odjinud.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.12.15 21:14

Tak to me celkem prekvapuje… za dobrotu na zebrotu? no doufam ze ne vsude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
13.12.15 21:17
@kikibibi píše:
Dekuji vsem, podivam se. Na oc sesrku uz jsem take koukala. @Ester13 take dekuji za tip, a muzu se zeptat proc do dd nekupovat? spatna zkusenost?

Taky jim už nic nekoupím. Materiálně mají vše, pěkné oblečení a dovolené u moře, mobily a hromady hraček. Žádná zodpovědnost, něco rozbijí a hned je tu nová věc. V 18-ti je pustí a ten střet s realitou, že to není samozřejmostí, neustojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
13.12.15 21:22
@4family píše:
Taky jim už nic nekoupím. Materiálně mají vše, pěkné oblečení a dovolené u moře, mobily a hromady hraček. Žádná zodpovědnost, něco rozbijí a hned je tu nová věc. V 18-ti je pustí a ten střet s realitou, že to není samozřejmostí, neustojí.
:palec: Přesně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
13.12.15 21:23

V Atriu Flora je strom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
13.12.15 21:33

Ahoj, taky doporučuji kontaktovat přímo nějaký azylák pro matky s dětmi nebo kojenecký ústav třeba (v Praze je v Krči, myslím). Do DD nic, některé DD mají rozpočet i přes 20 tis. měsíčně na dítě - což tolik nemají ani čtyřčlenné rodiny kolikrát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
13.12.15 21:38

@Ilunka ty blaho, to cucim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67434
13.12.15 21:40

@kikibibi
Kdyz uz neco jako DD, tak do Klokanku, ale jak jsem psala, ty meli myslim termin na doruceni hracek uz driv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová