Chuvicka a patrovy dum

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9454
15.11.10 19:01

chuvicka a patrovy dum

ahoj…mate nekdo zkusenosti s chuvickama mezi patry?? napr. dite s chuvickou v prvnim patre a ja v prizemi s druhou?…pokud to neni primo nad sebou ty pokoje? procetla sem diskuze…chvalite philips…tak si necham poradit kdo mate zkusenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
839
15.11.10 19:06

Ahoj taky mame philips (s kamerou, abych tam nemusela zakazdym behat kontrolovat :-) budem to mit ted v barku ale otestovany to mame z hotelů…v pohode to funguje (ale museli jsme bydlet v 1. patre ze 2. do restaurace moc signal nebyl :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
15.11.10 19:08

Ahoj, my mame loznici v podkrovi a chuvy bez problemu funguji. A to i po cele zahrade. Jako prvni jsme meli o ETA takove obycejnejsi a byly super, ted mame od Babyfon a pro druheho sviste pripravene Angelcare i s monitorem dechu. Take uz jsou vyzkousene a ty funguji snad nejlepe, jsou citlive a nechytaji ruchy cizich chuvicek. Jednou se nam stalo, ze v nasi chuve byl slyset cizi chrapajici chlap :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
15.11.10 19:16

Ahojky,tak já taky bydlím v patrovém domě,dítě mě spí dole a já jsem většinou nahoře,dosah je supr,máme sencor uplně obyčejné asi za 590kč jednostrané a slyšet je vše nedám na ně dopustit a bez nich ani ránu,maj dosah po celém dvorku,který je dost velký,takže v létě když se griluje nemám strach že něco prošvihnu,a vedle přes cestu ještě na pozemku stavíme novej dům a i tam jí slyšim,takže opravdu za ty prachy supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
15.11.10 19:29

Ahoj, máme tyhle a zatím maximální spokojenost :palec:
 http://www.detskyruzek.cz/…vent_scd_510

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
15.11.10 19:34

Tak my máme Philips 4kanálové a bydlíme v činžáku,večer jdu k sousedce z prvního patra do čtvrtého a bez problémů,takto fungujeme pátým rokem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
15.11.10 19:37

Philips a patra zmákne bez problémů, i zahradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980

Taky chválím - měli jsme to tak - děti spí v patře a my v klídku v obýváku u telky. Měli jsme Phillips.Teď už je prodávám dál, děti už vyrostly :-( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
Pavlínka05 píše:
Tak my máme Philips 4kanálové a bydlíme v činžáku,večer jdu k sousedce z prvního patra do čtvrtého a bez problémů,takto fungujeme pátým rokem :lol:

prosimte a ktery to jsou 4 kanalove? a co to vlastne znamena? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
15.11.10 19:54

Ahojky my máme tyto:
http://www.nej-kocarky.cz/…cky-scd-470/
dosah super - fungují přes několik pokojů až na zahradu. Patra jsem nezkoušela, ale podle mě to musí fungovat taky - zeď jak zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
15.11.10 19:58

Ahoj,máme philips a chytám na ně i prcka z přízemí,bydlíme ve 3… :mrgreen: Jednou jsem chytla i mimčo vedle ze vchodu..naštěstí jde přepnout na jiný kanál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
15.11.10 20:05

Mame Tefal, bydlime v patre a prijem je i v sousednim dome v prizemi na druhe strane domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
15.11.10 20:05

Ahoj, my máme také Philips a jsme spokojeni, hodně jí používám, když dávám malou spát do kočárku na zahradu a slyším ji v pohodě do horního patra, dokonce musím chůvičku nastavovat na nejmenší citlivost, jinak slyším i auta co jezdí okolo. Jen doporučuji koupit nabíjecí baterky, protože normální tam vydrží tak dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
15.11.10 20:14

my mame angel care AC420, dosahneme do vedlejsiho domu i na konec veliky zahrady. Fakt suproua

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
15.11.10 20:16
Luciska001 píše:
my mame angel care AC420, dosahneme do vedlejsiho domu i na konec veliky zahrady. Fakt suproua

To samé u nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport