Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
ahoj…mate nekdo zkusenosti s chuvickama mezi patry?? napr. dite s chuvickou v prvnim patre a ja v prizemi s druhou?…pokud to neni primo nad sebou ty pokoje? procetla sem diskuze…chvalite philips…tak si necham poradit kdo mate zkusenost…
Ahoj taky mame philips (s kamerou, abych tam nemusela zakazdym behat kontrolovat
budem to mit ted v barku ale otestovany to mame z hotelů…v pohode to funguje (ale museli jsme bydlet v 1. patre ze 2. do restaurace moc signal nebyl ![]()
Ahoj, my mame loznici v podkrovi a chuvy bez problemu funguji. A to i po cele zahrade. Jako prvni jsme meli o ETA takove obycejnejsi a byly super, ted mame od Babyfon a pro druheho sviste pripravene Angelcare i s monitorem dechu. Take uz jsou vyzkousene a ty funguji snad nejlepe, jsou citlive a nechytaji ruchy cizich chuvicek. Jednou se nam stalo, ze v nasi chuve byl slyset cizi chrapajici chlap
.
Ahojky,tak já taky bydlím v patrovém domě,dítě mě spí dole a já jsem většinou nahoře,dosah je supr,máme sencor uplně obyčejné asi za 590kč jednostrané a slyšet je vše nedám na ně dopustit a bez nich ani ránu,maj dosah po celém dvorku,který je dost velký,takže v létě když se griluje nemám strach že něco prošvihnu,a vedle přes cestu ještě na pozemku stavíme novej dům a i tam jí slyšim,takže opravdu za ty prachy supr ![]()
Ahoj, máme tyhle a zatím maximální spokojenost ![]()
http://www.detskyruzek.cz/…vent_scd_510
Tak my máme Philips 4kanálové a bydlíme v činžáku,večer jdu k sousedce z prvního patra do čtvrtého a bez problémů,takto fungujeme pátým rokem ![]()
Taky chválím - měli jsme to tak - děti spí v patře a my v klídku v obýváku u telky. Měli jsme Phillips.Teď už je prodávám dál, děti už vyrostly
![]()
Pavlínka05 píše:
Tak my máme Philips 4kanálové a bydlíme v činžáku,večer jdu k sousedce z prvního patra do čtvrtého a bez problémů,takto fungujeme pátým rokem
prosimte a ktery to jsou 4 kanalove? a co to vlastne znamena? diky
Ahojky my máme tyto:
http://www.nej-kocarky.cz/…cky-scd-470/
dosah super - fungují přes několik pokojů až na zahradu. Patra jsem nezkoušela, ale podle mě to musí fungovat taky - zeď jak zeď.
Ahoj,máme philips a chytám na ně i prcka z přízemí,bydlíme ve 3…
Jednou jsem chytla i mimčo vedle ze vchodu..naštěstí jde přepnout na jiný kanál ![]()
Mame Tefal, bydlime v patre a prijem je i v sousednim dome v prizemi na druhe strane domu.
Ahoj, my máme také Philips a jsme spokojeni, hodně jí používám, když dávám malou spát do kočárku na zahradu a slyším ji v pohodě do horního patra, dokonce musím chůvičku nastavovat na nejmenší citlivost, jinak slyším i auta co jezdí okolo. Jen doporučuji koupit nabíjecí baterky, protože normální tam vydrží tak dva dny.
my mame angel care AC420, dosahneme do vedlejsiho domu i na konec veliky zahrady. Fakt suproua
Luciska001 píše:
my mame angel care AC420, dosahneme do vedlejsiho domu i na konec veliky zahrady. Fakt suproua
To samé u nás.