Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
AHoj,
ještě jsem se nerozhodla. Pravda moc tomu nerozumím,ale když by v okolí byly např. 4 Philips, tak se budou navzajem rušit, že? A teď možná úplně blbý dotaz - Philips a Brondi se nebudou rušit?
Děkuji moc
K.
AHoj,
ještě jsem se nerozhodla. Pravda moc tomu nerozumím,ale když by v okolí byly např. 4 Philips, tak se budou navzajem rušit, že? A teď možná úplně blbý dotaz - Philips a Brondi se nebudou rušit?
Děkuji moc
K.
Dovoluju si obnovit toto téma ((snad nebude autorce vadit)
, zrovna vybírám chůvičky a potřebovala bych poradit, je jich ohromný množství, chtěla bych dvoucestnou, tzn. abych mohla i na mimi mluvit, máte některá takovou, prosím dejte vědět značku a jak jste spokojeny.díky moc
My máme Etu a je super.Je to český výrobek a já s nima mám jen dobré zkušenosti
já jdu taky vybírat, koupíme ještě jednu, bydlíme v paneláku, ale využiji maximálně. Všude neslyším. máme philips bez výběru kanálu a spokojená moc nejsem - strašně se spouští a chrčí i když je jen maličkatý zvuk. To mi v noci vadí.
Kamarádka má tuším, ale ještě nevím, Tefal hlavně nabíjecí - což je super., protože bez elektřiny baterie teda moc nevydrží. Dám vědět až to nastuduju
Hola ![]()
Mam dobijeci PHILIPS SCD497 a jsem s nimi max. spokojena. V byte i u rodicu v dome max. vyuzijeme. Taky funguji pres zavrene dvere u auta /kdyz nam ditko usne v aute/.
Kupovali jsme tady http://www.angero.cz/index.php?…
tak já nakonec vybrala již zmíněné Tefal viz. odkaz první strana a rovnou jsem je nakoupila.
Marky,
my mame tuto Philips Avent (nevim presne cislo)
http://www.sbazar.cz/…878940_1.jpg /> a jsme maximalne spokojeni, je dvoucestna, takze na Domcu obcas mluvim, nabijeci rodicovska jednotka, je hezka
a hlavne vubec nechrci, jako ty zlute
Ty jsme ted meli na Silvestra u kamosu a ja nevedela, co je chrceni, co je breceni a tak… Takze tuto doporucuju ![]()
AHoj,
Děkuji moc
K.