Chůvička HYUNDAI PB 55P

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1690
15.11.10 19:46

Chůvička HYUNDAI PB 55P

Ahoj holky!

Potřebuji pořídit chůvičku do paneláku, nejlépe s více kanálama a za rozumnou cenu. Nakonec jsem se rozhodla pro koupi této chůvičky Hyundai: http://www.bilaplaneta.cz/…ai-pb-55p-2/ . Bohužel je to nejspíš novinka, takže jsem prozatím nenašla žádné recenze na tento výrobek. Proto jsem vás chtěla poprosit o váš názor popř. zkušenost s touto chůvičkou. Děkuji!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3524
17.11.10 09:37

Ahoj, taky jsem nad těmito chůvičkami uvažovala, akorát v modrým :-) Škoda, že sem nikdo nenapsal zkušenosti…nakonec pro jistotu asi radši koupím philips avent…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
18.11.10 14:21

Já právě taky našla jednu dvě reference na tento typ,ale obě pozitivní.. :wink: Tak to zkusím a půjdem jí koupit,snad bude vše v pořádku! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
22.11.10 12:49

Já nad nima taky ještě pořád uvažuju :-) už jste je koupili? Já je chci teda akorát v modrým…hrozně se mi líbí i vzhledově :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
22.11.10 13:38

Máme je objednané,měli by každým dnem dorazit… :-D Tak až je vyzkoušíme dám sem vědět! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
22.11.10 14:16

To budeš hodná :-) jsem zvědavá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
29.11.10 11:14

Ahojky! Tak jsme si konečně vyzvedli chůvičku a funguje bezvadně,takže mohu jen doporučit! :palec: Je fakt že ovládání má celkem složité,takže jsem strávila u návodu půl dne než jsem pochopila co jak funguje,ale snad si bzry zvyknem a bude nám dobře sloužit a hlavně hlídat mimčo… :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3524
30.11.10 11:18

Lucy děkuju za info :-D Já nakonec koupím asi taky tyhle, teda v tom modrým…a ještě se zeptám, zkoušeli jste dosah? Je tam napsáno asi až 200 m, jestli si správně pamatuju…jde mi o to, že jsme v baráku v prvním patře, tak když nechám malýho venku v kočárku, jestli v pohodě dosáhne??? A adaptér je síťový i na baterky, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1690
30.11.10 18:32

Ahojky!Tak dosah jsme nezkoušeli… My bydlíme v paneláku,takže tohle neřeším. Ale je tam napsáno těch 200m,tak myslím že by to mělo v pohodě vydržet. :wink: Jj,adaptér je síťový i na baterky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
4.1.14 20:09

Zdravím, našla jsem diskuzi, kde reagujete na chůvičku Hyundai. Máme 5 měsíční mimčo a taky jsme ji koupili. Jsme ale bezradní z toho jak to funguje :-/ 3 lidi jsme nad tim dumali. Můžete mi prosím poradit? Díky, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
14.6.14 07:05

@Lucy_VM @klaaras zdravím, mám tyto chůvičky a zatím nebyl důvod je nějak využít, ale nyní se chystáme pryč a budou potřeba, ale jsem bezradná jak je nastavit, aby fungovaly :oops:. Nemohla byste mi některá ve zkratce poradit? Moc děkuji :) případně někdo další kdo tyto chůvičky má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.6.14 09:46

@barca_p meli jsme stejny problem a prisla jsem na to, ze pokud detskou jednotku dam do zasuvky, rodicovskou u sebe, tak neni treba nic nastavovat. Pokud byste ale nemohli dat tu detskou do zasuvky, tak mi to neslo. Nechapu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3728
14.6.14 10:08

@Lisasa tak to je zajimave, vyzkousim a uvidim. Navod jsem zkoumala, ale proste nepochopila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
14.6.14 13:14

@barca_p presne, taky ten navod vubec nechapem, a to jsme nad tim dumali uz asi 10 lidi :-) Takze nami to asi nebude. Ale jak rikam, kdyz byl detska jednotka v zasuvce, tak nam to fungovalo. Jak bych to ale mela udelat, kdyby dite spalo venku, tak to nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
240
1.2.16 12:15

Ahoj holky, prosím ty které máte tuto chuvicku, poradite mi proč mi hrozně chrci a šumí? Dnes mi přišla a vůbec nevím co s tím.. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí