Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky!
Potřebuji pořídit chůvičku do paneláku, nejlépe s více kanálama a za rozumnou cenu. Nakonec jsem se rozhodla pro koupi této chůvičky Hyundai: http://www.bilaplaneta.cz/…ai-pb-55p-2/ . Bohužel je to nejspíš novinka, takže jsem prozatím nenašla žádné recenze na tento výrobek. Proto jsem vás chtěla poprosit o váš názor popř. zkušenost s touto chůvičkou. Děkuji!! ![]()
Ahoj, taky jsem nad těmito chůvičkami uvažovala, akorát v modrým
Škoda, že sem nikdo nenapsal zkušenosti…nakonec pro jistotu asi radši koupím philips avent…
Já právě taky našla jednu dvě reference na tento typ,ale obě pozitivní..
Tak to zkusím a půjdem jí koupit,snad bude vše v pořádku! ![]()
Já nad nima taky ještě pořád uvažuju
už jste je koupili? Já je chci teda akorát v modrým…hrozně se mi líbí i vzhledově ![]()
Máme je objednané,měli by každým dnem dorazit…
Tak až je vyzkoušíme dám sem vědět! ![]()
Ahojky! Tak jsme si konečně vyzvedli chůvičku a funguje bezvadně,takže mohu jen doporučit!
Je fakt že ovládání má celkem složité,takže jsem strávila u návodu půl dne než jsem pochopila co jak funguje,ale snad si bzry zvyknem a bude nám dobře sloužit a hlavně hlídat mimčo…
![]()
Lucy děkuju za info
Já nakonec koupím asi taky tyhle, teda v tom modrým…a ještě se zeptám, zkoušeli jste dosah? Je tam napsáno asi až 200 m, jestli si správně pamatuju…jde mi o to, že jsme v baráku v prvním patře, tak když nechám malýho venku v kočárku, jestli v pohodě dosáhne??? A adaptér je síťový i na baterky, že jo?
Ahojky!Tak dosah jsme nezkoušeli… My bydlíme v paneláku,takže tohle neřeším. Ale je tam napsáno těch 200m,tak myslím že by to mělo v pohodě vydržet.
Jj,adaptér je síťový i na baterky! ![]()
Zdravím, našla jsem diskuzi, kde reagujete na chůvičku Hyundai. Máme 5 měsíční mimčo a taky jsme ji koupili. Jsme ale bezradní z toho jak to funguje :-/ 3 lidi jsme nad tim dumali. Můžete mi prosím poradit? Díky, Jana
@Lucy_VM @klaaras zdravím, mám tyto chůvičky a zatím nebyl důvod je nějak využít, ale nyní se chystáme pryč a budou potřeba, ale jsem bezradná jak je nastavit, aby fungovaly
. Nemohla byste mi některá ve zkratce poradit? Moc děkuji
případně někdo další kdo tyto chůvičky má
@barca_p meli jsme stejny problem a prisla jsem na to, ze pokud detskou jednotku dam do zasuvky, rodicovskou u sebe, tak neni treba nic nastavovat. Pokud byste ale nemohli dat tu detskou do zasuvky, tak mi to neslo. Nechapu… ![]()
@Lisasa tak to je zajimave, vyzkousim a uvidim. Navod jsem zkoumala, ale proste nepochopila. ![]()
@barca_p presne, taky ten navod vubec nechapem, a to jsme nad tim dumali uz asi 10 lidi
Takze nami to asi nebude. Ale jak rikam, kdyz byl detska jednotka v zasuvce, tak nam to fungovalo. Jak bych to ale mela udelat, kdyby dite spalo venku, tak to nevim ![]()
Ahoj holky, prosím ty které máte tuto chuvicku, poradite mi proč mi hrozně chrci a šumí? Dnes mi přišla a vůbec nevím co s tím.. Děkuji ![]()