Chůvička Philips Avent

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Philips Avent SCD 470?

Přidejte zkušenost s Philips Avent SCD...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
898
3.7.12 20:06
@pokymar píše:
Je tu nějaká majitelka 510? Potřebovala bych vědět, jestli je tam signalizace toho že pídě piští (hodilo by se v hlučném prostředí) děkuji moc

jak psaly holky, je tam jeste svetelna signalizace - musela bys ale na tu chuvu porad koukat - na to je dost neprakticka, i kdyz jinak je super. Mame jeste jednu digitalni chuvicku (cekame druhe ditko a deti budou spat v jinych mistnostech) a ta to ma z tohohle pohledu vyresene lip - jde dat na ruku jako naramek a pri zvuku jeste vibruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
3.7.12 20:31

Ahoj my jí máme a je naprosto skvělá nemůžu si jí vynachválit a ukolébavky pouštím každý den, slyším každý šustnutí a super je ta rodičovská jednotka určitě doporučuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
3.7.12 20:34

Já právě koukám ještě po :Babymoov Baby monitor High Care. u aventu se bojim toho ze je ta rodicovska jednotka hodne ticha. Potrebuju prcka slyset i na zahrade kde rvou ptaci, doma mame zase hlucnou mycku… :nevim: Pry to loni „vylepsili“ a je tissi nez predloni vyrabene modely :zed:

• Citovat
  • Upravit
898
3.7.12 20:46

@pokymar
Tu tichost Aventu ti potvrdim - na zahradce ji muzes vazne snadno preslechnout. Naopak je to vyhoda v noci - mensi sramot (napr. otaceni prcka anebo jen vzdychnuti te nevzbudi). Na zahradu by byla urcite lepsi nejaka i s vibracema - ale zase na to pozor, ta nase druha chuva vibrace ma, ale nejdou vypnout. Takze i kdyz se mimco v posteli jen otoci, tak chuva vrni a jak lezi na stolku, tak me to v noci kolikrat budi zbytecne. Idealni chuva by pro me mela vypnaci vibrace - jen nevim, jestli se takova dela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
3.7.12 20:59
@pokymar píše:
Já právě koukám ještě po :Babymoov Baby monitor High Care. u aventu se bojim toho ze je ta rodicovska jednotka hodne ticha. Potrebuju prcka slyset i na zahrade kde rvou ptaci, doma mame zase hlucnou mycku… :nevim: Pry to loni „vylepsili“ a je tissi nez predloni vyrabene modely :zed:

já má 535 model a ten má stupnici jak psali holky. zároveň můžeš nastavit zvukový signál (hodně hlasité pípání) a vibrace. jsem s tím moc spokojená. například při sekání trávy je to praktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
3.7.12 21:10

@monika215 tak to je mi avent k prdu. Dekuji. U te druhe chuvicky by meli jit vibrace vypnout, tak snad…

• Citovat
  • Upravit
pokymar
3.7.12 21:13

@paola white sakrys, ale cena nam nejak uz moc stoupá 8o :D

• Citovat
  • Upravit
898
3.7.12 21:23

@pokymar
Tak jestli u te druhe chuvy jdou vibrace vypnout a ma dobre recenze, tak bych ji na tvem miste zkusila - idealne pres net, abys ji mohla pripadne do dvou tydnu bez udani duvodu vratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
3.7.12 21:26
  • Citovat
  • Upravit
12743
3.7.12 21:44
@pokymar píše:
@paola white sakrys, ale cena nam nejak uz moc stoupá 8o :D

já je koupila za 2200 a pojišťovna mi na ně 1500 přidala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
4.7.12 10:12

PHILIPS SCD 505/00

Holky a máte některá 505? Jste s ní spokojené? Mně se na ní líbí, že je menší a rodičovská jednotka se dá pověsit třeba na krk a nemusí se furt nosit v ruce. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokymar
4.7.12 12:17

@paola white pojišťovna? Která? Ta moje to asi nebude :D

• Citovat
  • Upravit
1267
17.7.13 07:35

@paskuda Teď je mají v nějakém letáku - ten model, kde rodičovská jednotka nemá display za 1200Kč. Mrkněte do letáků - možná Interspar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.13 10:11
@Wikky píše:
@paskuda Teď je mají v nějakém letáku - ten model, kde rodičovská jednotka nemá display za 1200Kč. Mrkněte do letáků - možná Interspar.

Myslím, že to byl Interspar, mám za to, že jsem ji tam viděla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
17.7.13 11:32

@Wikky @VelitelkaRoty diky za tipa, to je pro me moc drahe… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie